hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım erkekler bunun on katı art niyetli olur. Saf olmayın ders olsun. Inanmayın kolay kolay. Iyi davranin, hemen negatif dusunmeyin ama hemen de güvenmeyin kimseye. Naçizane. Yoksa bizler de yanlışlar yapmışız güvenmişiz güvenilmeyecek insanlara. Ama ders cıkarıyoruz.
Yemin ediyorum adamın aradığı yorumunu okumamıştım tam yazayım dedim bu adam arar yazmışsınız

söyleyip söylememek de kararsızdım kardeşime zarar versin istemiyorum silmişken tüm heryerden unutsun gitsin istiyorum ama bi yandan da acaba ben mani mi olurum mutlu olmasına diye düşünüyorum belki bi açıklaması vardır sana ulaşamıyormuş beni aradı istersen görüş istemezsen görüşme sen bilirsin ama bu sefer dikkat et güvenme kolay kolay demeyi düşünüyorum

bana kalırsa adam en başından beri dürüst değil ama bunun kararını kendi versin

Yemin ediyorum adamın aradığı yorumunu okumamıştım tam yazayım dedim bu adam arar yazmışsınız
Canım böyleleri çok yüzsüz olur ve yalanları yüzünden etrafındaki herkesi kaybeder ve bir öncekinde şansını dener saf mısınız gercekten nesiniz yine gidecek gitmesi de önemli değil evlense ne olur sanıyorsun ben de aldatıldım bes aydır on günde bir arar başka şehirde 500 km yol yapar gelir barışayım diye ben yemedim valla cevap bile vermiyorum bugün çalışanına arattı nosunu açmıyorum diye bu haftasonu çıkıp gelecek buluşur musun konuşmak istiyor dedi adam hayır dedim salak değilim çünkü

söyleyip söylememek de kararsızdım kardeşime zarar versin istemiyorum silmişken tüm heryerden unutsun gitsin istiyorum ama bi yandan da acaba ben mani mi olurum mutlu olmasına diye düşünüyorum belki bi açıklaması vardır sana ulaşamıyormuş beni aradı istersen görüş istemezsen görüşme sen bilirsin ama bu sefer dikkat et güvenme kolay kolay demeyi düşünüyorum
Söylesen ne olacak türk filmi mi sanıyorsunuz hayatı:) bu tarz adamların huyudur ikinci tekmesini atmaya gelmiş hayatın olağan akışı vardır olağanın dışında gelişen şeyler normal değildir seven adam gitmez olağan olan budur giden şerefsizler sürekli dönmek ister bu da olağandır iki kere iki dört ettiği gibi bu dönen adamlar yine gidecektir hayatın olağanı budur döndü sevdiğini mi anladı sanıyorsun egosunu tatmın edecek

bende aynen sizin gibi düşünüyorum benim fikrimde hiç aradığından bile söz etmemekti çünkü biliyorum seviyor duygusal olarak değer veriyor ve insan severken yanlışları göremiyor ama artık büyüdü 34 yaşında anlatıp tüm düşüncelerimi kendi kararını kendine bırakmaya karar verdim

Söylesen ne olacak türk filmi mi sanıyorsunuz hayatı:) bu tarz adamların huyudur ikinci tekmesini atmaya gelmiş hayatın olağan akışı vardır olağanın dışında gelişen şeyler normal değildir seven adam gitmez olağan olan budur giden şerefsizler sürekli dönmek ister bu da olağandır iki kere iki dört ettiği gibi bu dönen adamlar yine gidecektir hayatın olağanı budur döndü sevdiğini mi anladı sanıyorsun egosunu tatmın edecek

bende aynı şeyi düşünüyorum güvenilmez bi insan 40 yalan atıp benim aşık kardeşimi ikna edecek barışacak sonra yine üzecek

Boşanmasına ailecek engel oluyorsunuz da drla barışmasına niye kendi kararı diyorsunuz bu kazıklardan sonra yanlış anlama ama ailenin onuru
Yanlış anlama ama ailelerin onuru vardır bi hata yapmışsınız sonucu da kullanılmışsınız aile olarak karşı çıkmanız daha onurluca bir davranış olmaz mı

Yanlış anlama ama ailelerin onuru vardır bi hata yapmışsınız sonucu da kullanılmışsınız aile olarak karşı çıkmanız daha onurluca bir davranış olmaz mı
Ben olsam kır bacağını otur hayatını kur önce derim bi düzene girsin yasamın yeni boşanmıs çok tuhafsınız

hanımlar ben söyledim aradığını konuştular adam uzun uzun özürler dilemiş emin olmak istemiş kendinden düşüncelerinden bir sürü şey saymış saatlerce konusmuslar. adam yarın için akşam yemeğe gelmek istediğini aile ile tanışmak istediğini söylemiş ama ben samimi bulmuyorum güvenemiyorum kafam çok karışık

Kiz kardesiniz boşanma asamasinda oldugu icin tutunacak dal, siginacak liman aramasi cok olasiydi.
Doktorun en kolay kandiracagi insan tipi.

Gecmis olsun

resmen boşanmamıs olması tabii kötü lakin durumu zaten sırf çocuk için bu yazı beklediklerini hem eski eşi hem de tanıstığı adam biliyodu yani ortada gizli kapaklı bi durum yok. sorun dr un bin bir emeklerle dillerle ikna ettiği yüzükler aldığı evlenelim dediği kardeşimi çıktıkları tatilden sonra terk etmesi haliyle hayal kırıklığı üzüntü yaşıyor nasıl bi yol göstereceğimi bende bilmiyoeum
Sorun olmasi icin gizli kapakli mı olması gerekiyor..

kız kardeşim bir çocuk annesi ve 34 yaşında eşiyle çiddi problemleri oldu boşanmaya karar verdiler ancak çocuğun sınav ve ergenlik dönemi etkilenmesin diye henüz ona söylemediler. gelelim esas meseleye kardeşim bi dr ile tanıştı adam boşanmış yalnız yaşıyor ilk başta herşey güzel başlamış ama adamın yalanları ortaya çıkmış 2 çocuğu varmış 35 yaşındayım demiş 43 yaşında imiş vs yani böyle yalanlardan sonra kardeşim ayrılmak istedi adam diller döktü yalvardı yakardı yüzükler evlilik teklifleri neler neler kardeşim inandı yanına gitti tatile falan çıktılar 4 5 gün birlikte. sonra kardeşim dönünce adam aramayaya sormayaya başlamış sonra da ayrılmış. kardeşim çok üzgün kullanılmış aldatılmış hissediyor nasıl teselli verebilirm hanımlar yardim lütfen
Evliyken mi başkası ile görüştü anlamadım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X