asram55 Evli <3 Mutlu :) Hamile :) Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 129 70 53 34 10 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi asram55 #21 sare_ .!.: Yaser degil Yasir. Anlami kolaylastiran, yardim eden. Sahabe ismi oldugu icin ben de ayri bir yeri vardir. Cok guzel bir isim.. Latif Eren Latif Emre Latif Emir Latif Ali daha uyumlu gibi digerlerine gore.. Genişletmek için tıkla... isimler arası ulama olduğu için uyumlu ewet canım..yakın akrabalarımda hep var ama bu ikinci isimler o yüzden uyuyor olsa da düşünmem.
sare_ .!.: Yaser degil Yasir. Anlami kolaylastiran, yardim eden. Sahabe ismi oldugu icin ben de ayri bir yeri vardir. Cok guzel bir isim.. Latif Eren Latif Emre Latif Emir Latif Ali daha uyumlu gibi digerlerine gore.. Genişletmek için tıkla... isimler arası ulama olduğu için uyumlu ewet canım..yakın akrabalarımda hep var ama bu ikinci isimler o yüzden uyuyor olsa da düşünmem.
asram55 Evli <3 Mutlu :) Hamile :) Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 129 70 53 34 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi asram55 #22 teşekkürler hanımlar..oğlumuzun ismi LATİF KEREM olacak inşallah..Rabbim cümle çocuklarımızı anne babalarına bağışlasın bizleri de yavrularımıza bağışlasın...
teşekkürler hanımlar..oğlumuzun ismi LATİF KEREM olacak inşallah..Rabbim cümle çocuklarımızı anne babalarına bağışlasın bizleri de yavrularımıza bağışlasın...