- 20 Kasım 2018
- 12.851
- 46.851
- 598
- 35
- Konu Sahibi melikeburan
-
Niye savasa cepheye mi gidiyormussunuz pasa ile evlenince hani hic ailesini saklama geregi bile duymamis bir omur gecermi bununla ve ailesi ile yarin obur gun ben sana demistim derÇok haklısınız katılıyorum size baya kırıldım. Birde ailesi evlen evlen diye baskı uyguluyor ailesi beni bilmiyor ailesi baya kinciymiş tek hatamda bana kinlenir sevmezlermiş. Baya yorulacaksın dedi
Ailesi bana kurban olsun ben hiç evlilik yapmadım oğulları evlenmiş boşanmış..Tek atışta tekmeleyin gitsin. Ne diye böylesiyle bir de aynı evi paylaşıyorsunuz?
Demek ki ailesi beğenirse size okey verecek.
Pasa ogullari evlenmeden bir kadinla birlikte yasayabilir ama onunla evlenecek kadin boyle bir hayati olamaz ondan sakliyordurAilesi bana kurban olsun ben hiç evlilik yapmadım oğulları evlenmiş boşanmış..
Aynı evde yaşayıp niye saklıyorErkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
Valla çocukluk aşkınızın sizi düşürdüğü durum çok kötü onu fark edin deKendisiyle 4 aydır sevgiliyiz ama birbirimizi 9 senedir tanıyoruz. Kendisi mesleği gereği pek gelemiyordu buralara. Yani 4 aylık bir adamla evlencem diye uğraşmıyorum. Çocukluk aşkım kendisi.
Yani bence sıkıntı sevgili olarak mı tanışmaktan ziyade 4 aydır tanıdığın adamla aynı evi paylaşıyor ve evlenmeye karar vermiş olmak ??Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
Yok kuzum olurmu hiç abartmıyorsun adam az daha belini kıracakmış ama sen abartmıyorsunErkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
Madem sevgilin seni sevgilim olarak tanıştırmayacak böyle yalanlara baş vuracak ben olsaydım asla gitmezdim ona da yol verirdim hadi bazı kadınlar yalan dolana baş vuruyorlar Ama erkeğin yalan söylemesi doğru nişey değil çok şükür eşim hayatta bana yalan söylemezErkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
Bunu bize değil sevgiliniz olacak o ruh hastasına ve ailesine söyleyin.Ailesi bana kurban olsun ben hiç evlilik yapmadım oğulları evlenmiş boşanmış..
Ay haspam, haspalarım.Çok haklısınız katılıyorum size baya kırıldım. Birde ailesi evlen evlen diye baskı uyguluyor ailesi beni bilmiyor ailesi baya kinciymiş tek hatamda bana kinlenir sevmezlermiş. Baya yorulacaksın dedi
Şaka mısınız?Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
4 ay çok kısa bir süre evlilik kararı almak için. Her ne kadar aynı evde yaşasanız da tanımak için yetersiz. Neden normal kız arkadaş olarak tanıtmak istiyor sevgilim demiyor? Ben de olsam çok takılırdım bu duruma.Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
Ben eski konuları üye isimlerini unutuyorum şiddet mi göstermiş bir deŞaka mısınız?
Bu adam sana şiddetin fragmanını gösterdi, hala ablası kızı 7 ceddi arkadaşı sevgilisi diyorsun....
Bir yerde eşim asker ve çocuk istiyoruz yazmışsınız. Evli misiniz bekar mı çözemedim.Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
O kadar mevzu olacaksa kendine saklasın ablasını niye tanışıyorsunuz ki? İlişki yaşıyorum demeye bile çekiniyor artık erkekler de bir tuhaf olmuş, her zaman ellerinde başka bir seçenek olursa diye bekar kalmak istiyorlar galiba.Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?