Hanımlar sizce fazla mı abartıyorum

olmaz bu sızınle ciddi düşünmediğini söylediklerının yalan olduğunu gösterir kendınıze bır ıyılık yapın kesın iletişimi kimse sizden önemli değil.

Üstelik o boşanmış, siz hiç evlenmemişsiniz. Ailesi bana kurban olsun demişsiniz fakat kurban olan sizsiniz şu durumda. Hâlâ bu kişiyle beraber yaşamanız çok ilginç.

Nikah yapmayi düşündüğün ayni evi paylasitgin adam seni sevgilim diye tanıtamiyor. Bi disardan goz olarak bakın. Her şeyi geçtim adamın aklında ayrilik planları bile var

Birer gün arayla açmış konuyu bende oradan hatırladım. Yatağa fırlatıp belini kırarcasına bastırmış, eski eşimin böyle kırdım belini filan demiş.
Ay banlanma zamanım geldi benim galiba dilimi ısırıyorum söyleyeceklerimi tutmak için.

Konu sahibi nolur evlen, çünkü sen evlenip dayağını yiyip ezilip büzülüp hayatın mkilmeden hiçbir haltı anlamayacaksın.

Adam ayrıpma planı yapuyor sen hala nikah diyorsun. Muhtemelen ablası okeylemezse ayrılacak. Gitme bir zahmet ne işin var zaten

Bence hiç uzatmadan ayrılın. Baştan aşağı falsosu olan bir konu. Direkt ayrılmayı niye düşünüyor? Sevgilisi olduğunuzu saklıyor?

Bir yerde eşim asker ve çocuk istiyoruz yazmışsınız. Evli misiniz bekar mı çözemedim.
Bende eski konulara baktım. Hamilelik şüphesi varken kocamla kavga ettik, bunun üzerine intihar ettim. Hastaneden taburcu olup geldim yine korunmasız birlikte olduk. Eeee ne yapayım kocam asker her zaman birlikte olamıyoruz. İntihar ettim ama çocuk istiyoruz diye yazmış konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…