- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Vardır bir yerlerde tatlılığını , iyi kalbini keşfedecek bir kısmet :)
Ve hiç uzun uzadıya yazmamıza gerek yok , biri senden hoşlandığında emin ol anlarsın ...
oysa tatlisin derler karakterin güzel derler anca derler iste.
kapalı olduğu halde bile deme bence, benim kapalı tanıdıklarımın çoğunun sevgilisi var. belki de genel olarak kapalılara dünya yürüyordur
Direk guzel degilsinin demenin baska cesidi. Guzel degilsin... ama tatlisin ..... ama karakterin guzel. Ben guzellige onem vermem , bunu onun icin soylemedim yanlis anlama. Benim icin bir bayanda zeka ve egitim daha onemli ama ben erkek degilim.
Yapman gerek kendini biraz degistirmek, sac stil , giyim artik ne yakisiyorsa. Aura da otomatik olarak degisiyor.
katiliyorum direk güzel degilsin demenin diger adi gercektende bir diger tabir ile teselli sözcükleri onlar
Bana ders verir misinDirek guzel degilsinin demenin baska cesidi. Guzel degilsin... ama tatlisin ..... ama karakterin guzel. Ben guzellige onem vermem , bunu onun icin soylemedim yanlis anlama. Benim icin bir bayanda zeka ve egitim daha onemli ama ben erkek degilim.
Yapman gerek kendini biraz degistirmek, sac stil , giyim artik ne yakisiyorsa. Aura da otomatik olarak degisiyor.
ben de eskiden öyle düşünürdüm ama muhafazakar çevrede de ne flörtler ne tanışmalar dönüyor bilsen şaşarsınbana göre öyle bir algi var mesela kapali diye belki mesafeli dururlar gibi :) tabi onlarinda olsun benimde olsun herkesin olsuun ilgi göstereniii
Bana ders verir misin
Valla mıResmini gonder degistereyim seni. :)
Lucky den once lucky den sonra.
bana şiir yazmıştı il derecesi olan biri defalarca yazdı attım çöpe saçma sapan.Gerekli ilgiyi göreceğiniz bir eşiniz olu mutlu olursunuz inşallah.24 yasinda ve yurt disinda yasiyorum. Cokta ilgi gören bir insam degilim cevremden veya erkeklerden.
Bugüne kadarda öyle gelipte beni ciddi bir sekilde tanimak isteyen olmadi.. Nedeni nedir bilmiyorum gercekten ya minyonum ya da hoslanmiyorlar herneyse sunu merak ediyorum sadece bir kizdan hoslanan ve onu tanimak isteyen bir erkek nasil davranir mesela? Sosyal platformda mesela (instagram veya facebook) konustugum oldu ama öyle dostane bir sekilde. Mesela orda bile karsi taraf hoslansa sürekli muhabbet kurar degil mi`? Bende kaciyorlar :) Ilgi görmeyi bende cok isterim ama maalesef kimse birakin ilgi göstermeyi ilginin i`sini bile bilmiyorum tanimiyorum :) seytan tüyü olmali galiba insanda bir kiz var mesela 20 yasinda tbi o yasini büyük gösteriyor yüzü güzel kapali oldugu halde bile ona dünya yürüyor neredeyse hatta bana bile bir cocuk sordu o kim felan diye.. nasil sasirmistim.. acikcasi bu tür seylere biraz uzagim.. nedenide belli hic yasamadim ki.. herkes benden uzak sanki dünya da en cirkin benim oysa tatlisin derler karakterin güzel derler anca derler iste.. yasimi göstermiyorum birdeburaya kadarda okudugunuz icin tesekkürler maksat ic dökmekti..
Valla mı
Önce kilo virmim girik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?