Hanimlar sizlerden hoslanan erkekler nasil davranmisti ?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
24 yasinda ve yurt disinda yasiyorum. Cokta ilgi gören bir insam degilim cevremden veya erkeklerden.
Bugüne kadarda öyle gelipte beni ciddi bir sekilde tanimak isteyen olmadi.. Nedeni nedir bilmiyorum gercekten ya minyonum ya da hoslanmiyorlar herneyse sunu merak ediyorum sadece bir kizdan hoslanan ve onu tanimak isteyen bir erkek nasil davranir mesela? Sosyal platformda mesela (instagram veya facebook) konustugum oldu ama öyle dostane bir sekilde. Mesela orda bile karsi taraf hoslansa sürekli muhabbet kurar degil mi`? Bende kaciyorlar :) Ilgi görmeyi bende cok isterim ama maalesef kimse birakin ilgi göstermeyi ilginin i`sini bile bilmiyorum tanimiyorum :) seytan tüyü olmali galiba insanda bir kiz var mesela 20 yasinda tbi o yasini büyük gösteriyor yüzü güzel kapali oldugu halde bile ona dünya yürüyor neredeyse hatta bana bile bir cocuk sordu o kim felan diye.. nasil sasirmistim.. acikcasi bu tür seylere biraz uzagim.. nedenide belli hic yasamadim ki.. herkes benden uzak sanki dünya da en cirkin benim oysa tatlisin derler karakterin güzel derler anca derler iste.. yasimi göstermiyorum birde buraya kadarda okudugunuz icin tesekkürler maksat ic dökmekti..

Vardır bir yerlerde tatlılığını , iyi kalbini keşfedecek bir kısmet :)

Ve hiç uzun uzadıya yazmamıza gerek yok , biri senden hoşlandığında emin ol anlarsın ...

Vardır bir yerlerde tatlılığını , iyi kalbini keşfedecek bir kısmet :)

Ve hiç uzun uzadıya yazmamıza gerek yok , biri senden hoşlandığında emin ol anlarsın ...

bana kalsa en ufak gülümseme bile hoslanma belirtisi o derece üzerime cekiyorum.. o derece ilgi görmüyorum

Dünya yürüyor nedir ya
Aman özenme öyle şeylere kuru kalabalık, gereksiz bi ton erkek, popi olma durumları falan.
Eminim güzelsindir ama belki soğuksundur mesafelisindir ondan olabilir.
Nasılsan öyle ol, bende soğuk bir insanımdır mesela. Beni tanımak isteyen bir şekilde iletişim kurar. Mesafeli olmak her zaman iyidir.

oysa tatlisin derler karakterin güzel derler anca derler iste.

Direk guzel degilsinin demenin baska cesidi. Guzel degilsin... ama tatlisin ..... ama karakterin guzel. Ben guzellige onem vermem , bunu onun icin soylemedim yanlis anlama. Benim icin bir bayanda zeka ve egitim daha onemli ama ben erkek degilim.

Yapman gerek kendini biraz degistirmek, sac stil , giyim artik ne yakisiyorsa. Aura da otomatik olarak degisiyor.

Son düzenleme:
kapalı olduğu halde bile deme bence, benim kapalı tanıdıklarımın çoğunun sevgilisi var. belki de genel olarak kapalılara dünya yürüyordur

bana göre öyle bir algi var mesela kapali diye belki mesafeli dururlar gibi :) tabi onlarinda olsun benimde olsun herkesin olsuun ilgi göstereniii

katiliyorum direk güzel degilsin demenin diger adi gercektende bir diger tabir ile teselli sözcükleri onlar

Bana ders verir misin

bana şiir yazmıştı il derecesi olan biri defalarca yazdı attım çöpe saçma sapan.Gerekli ilgiyi göreceğiniz bir eşiniz olu mutlu olursunuz inşallah.

İlgilendiğim kişi benimle ilgilenince hevesim kaçardı ........

Eşimle tanıştığımda henüz arkadaş iken, başka bir adam vardı benden hoşlanan,çok istiyordu sevgili olmak, çok şey yaptı ama ben istemiyodum..
Eşimse sadece arıyor soruyordu bu sırada.
Ben diğer adamın benden hoşlandığını, eşiminse arkadaş olarak yaklaştığını düşünüp üzülürkenee eşimin bana aslında nasıl da aşık olduğunu öğrendim

Demem o ki, belli olmuyor bazen. Adam renk vermiyor ama alttan alttan seviyormuş ya beni
Heyecanlandım bak!! Geçmiş zaman..........

Sen de hiç hayıflanma, vardır bir yerlerde senin için atacak bir kalp, doğru zaman doğru insan olsun

Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğimse beni beğenmez
Demiş ünlü şair ismal yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…