- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
ayy cok duygulandim :) cok sagolun paylastiginiz icin mutlulugnuz daim olsuun hatttaaa daha daha cooook mutlu oluuun :)İlgilendiğim kişi benimle ilgilenince hevesim kaçardı........
Eşimle tanıştığımda henüz arkadaş iken, başka bir adam vardı benden hoşlanan,çok istiyordu sevgili olmak, çok şey yaptı ama ben istemiyodum..
Eşimse sadece arıyor soruyordu bu sırada.
Ben diğer adamın benden hoşlandığını, eşiminse arkadaş olarak yaklaştığını düşünüp üzülürkenee eşimin bana aslında nasıl da aşık olduğunu öğrendim
Demem o ki, belli olmuyor bazen. Adam renk vermiyor ama alttan alttan seviyormuş ya beni
Heyecanlandım bak!! Geçmiş zaman..........
Sen de hiç hayıflanma, vardır bir yerlerde senin için atacak bir kalp, doğru zaman doğru insan olsun
24 yasinda ve yurt disinda yasiyorum. Cokta ilgi gören bir insam degilim cevremden veya erkeklerden.
Bugüne kadarda öyle gelipte beni ciddi bir sekilde tanimak isteyen olmadi.. Nedeni nedir bilmiyorum gercekten ya minyonum ya da hoslanmiyorlar herneyse sunu merak ediyorum sadece bir kizdan hoslanan ve onu tanimak isteyen bir erkek nasil davranir mesela? Sosyal platformda mesela (instagram veya facebook) konustugum oldu ama öyle dostane bir sekilde. Mesela orda bile karsi taraf hoslansa sürekli muhabbet kurar degil mi`? Bende kaciyorlar :) Ilgi görmeyi bende cok isterim ama maalesef kimse birakin ilgi göstermeyi ilginin i`sini bile bilmiyorum tanimiyorum :) seytan tüyü olmali galiba insanda bir kiz var mesela 20 yasinda tbi o yasini büyük gösteriyor yüzü güzel kapali oldugu halde bile ona dünya yürüyor neredeyse hatta bana bile bir cocuk sordu o kim felan diye.. nasil sasirmistim.. acikcasi bu tür seylere biraz uzagim.. nedenide belli hic yasamadim ki.. herkes benden uzak sanki dünya da en cirkin benim oysa tatlisin derler karakterin güzel derler anca derler iste.. yasimi göstermiyorum birdeburaya kadarda okudugunuz icin tesekkürler maksat ic dökmekti..
Hele beenGel beraber kilo verelim diyicem de ben su ara diyetlere pek sadik degilim.
Hele been
Ekmeğin arasına pide koycam nerdeyse
Diyete karar verdiğinde burdayım
Yılbaşına kadar bitirelim şu işi
Yok devenin bale pabucuBu yilbasi zor otekine ancak yetisir.
Hele been
Ekmeğin arasına pide koycam nerdeyse
Diyete karar verdiğinde burdayım
Yılbaşına kadar bitirelim şu işi
Ben su kismet isine gercekten inaniyorum. Nice guzeller var ama bi bakiyosun yalnizlar. Guzellik veya cirkinlik kistas degil yani.
Bosver birilerinden onlarca hoslanan kisi olur ama hepi topu bi adam etmez. Ama seni bi seven cikar tam cikar yani belli mi olur :)
Yapma etme Miss yorumlar aralarda kalmıştı neden alıntılıon Mune görcekHele luckyle sen ikiniz neden milletin konusunu dağıtıyorsunuzkeserim topunuzu
Ben yaşlıyım.
Bizde beğenen bunu yüzüne söylerdi.. ayakları ile yürür gelirlerdi..
Genelde yakın kız arkadasa mevzu açılır o yonetirdi durumu.. bak Babası sert adam kızar der ayar baştan verilirdi :)
Daha girisken olan not yazar verirdi :)
Defterinin arasına papatya sıkıştırırdı bulunca saskin ordek gibi etrafa bakinca hop gorurdun "aha o benim" çapkın bakışını atani :) ya sevinir ya yandık derdin:) bi tuşla engelleyemezdik ev telefonu ahizesinin alt kismini girtlaga degdirerek dert anlatirdik..
2000li yıllara girince büyüdük geliştik :)
Derste ne desek "aynen hocam arkadasa katılıyorum" diyen.. otobüste hop yan koltukta bitiveren, hangi secmeliyi alsan peşinden derse katılan, kantin okul Kampüs kapılarında yol gozleyen, 160 karakterli siyah beyaz telefonla mesaj atan capkinlara maruz kaldık :) bi de @---- gül resmi yapanlar.. evlerden ırak :)
Evet zaman değişti.. ama gerçek duygular bulmak lazım.. begenildiginizi o kişinin gözünün içinde görmek lazım.. mutlaka çıkacaktır karşınıza.. doğru yerde doğru elektriği yaymak lazım..
cok sagolun insallah.. sevgisizlikten kurudum gittim keske o eski zamanlarda yasasaydim da defter yapraginda kurutulmus papatya veya gül alsaydim :))))
tam beni anlattiniz uzaktan soguk sessiz ama ici sicacik sempatik :))))))))))Bence ayakları yere basan , dik ve özgüvenli bir yürüyüş de çok önemli..
Bu demek değil ki direkt karşınıza bir sürü adam dizilecek.
Uzaktan soğuk, içinde sıcacık ve nazik bir kadın yatan kişiyi, sadece adam gibi adam seçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?