muzlu pudingle rulo pasta yapmayı denedim yapmaz olaydım ortaya böyle bişey çıktı fazla zamanımda yok buzluğa koydum biraz toparlanır belki diye elimde bide çikolata sosu var ne yapabilirim dışı kupkuru kaldı puding yetmedi yardım edin ne olur şimdiden teşekkürler :)
muzlu pudingle rulo pasta yapmayı denedim yapmaz olaydım ortaya böyle bişey çıktı fazla zamanımda yok buzluğa koydum biraz toparlanır belki diye elimde bide çikolata sosu var ne yapabilirim dışı kupkuru kaldı puding yetmedi yardım edin ne olur şimdiden teşekkürler :)Eki Görüntüle 866369
Eki Görüntüle 866371
Eki Görüntüle 866372
Bunları belli ölçülerde dilimle tabaklara yerleştir. Çikolata sosunuda hazırla üzerine kaşıkla belirli yerlerine dök görüntüyü kapat. Lezzeti güzel olmuştur, canını sıkma. kestiğinde şekil değişir, soslada süslediğin zaman daha da hoş gelecektir. Son halini çekmeyi unutma merak ettim. Kolay gelsin canım.
Bunları belli ölçülerde dilimle tabaklara yerleştir. Çikolata sosunuda hazırla üzerine kaşıkla belirli yerlerine dök görüntüyü kapat. Lezzeti güzel olmuştur, canını sıkma. kestiğinde şekil değişir, soslada süslediğin zaman daha da hoş gelecektir. Son halini çekmeyi unutma merak ettim. Kolay gelsin canım.