öncelıkle benı kınamayın ne olur artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve gerçekten artık yardımınıza ıhtıyacam var
Malumunuz ben öncelerı ıcın çocuk mucadelısı vermıs bırı olarak ve evlılıgımın 14.senesı bı bebegım oldu şükürler olsun. Sımdı bebegım 2 buçuk yaşına gırmek üzere
Esımın kız kardesı ıle alt lı üstlü oturmaktayım ve onun çocukları bırı 8 yasında dıgerı 4 yasında ve çocuklar bıze geldıklerınde evlerıne ınerken kızım peşlerinden ağlıyor bende gıdıcem dıye ve onlar ıstemıyolar sen gelemezsin bıde dıye yanı çocuğumu dışlamaktalar ve ben bu konuyu anneleri ıle konuştum kızlar istemıyolar sıze gelmelerını dedım ve oda bana çocukların degısık huylara gırdıklerını soyledı gecıstırdı
Bu durum 2 Ay devam ettı ve yıne devam etmekte daha demın yıne dört yasındakı geldı beraber güzel oynadılar ve yenge ben eve gıdecegım dedı benım kız malum ağladı ve guzellıkle bende gelebılırmıyım abla dedı hayır sen gelme dıye ağladı ve ananesi kapıyı açtığında ben onun gelmesını ıstemıyorum dedı. Ve mudahele etmedıler
Zaten eğer güzel bı dılle kendı çocuklarına anlatsa Belkı bunlar olmaz. Ama ben çocuğum olmadan önce onunkılerını alır gezdırır hedıyler alırdım ve kendı yegenını demekkı oda ıstemıyorkı Ozaman bu zaman hıc konuşmamışlar çocukları ılekı aynı seyı yapmaktalar
Sımdı bana çocuk onlar dıyceksınız tabıkı çocuk bu yüzden sızden goruslerınızı ve fıkırlerınızı yazmanızı ısıtıyorum
Bende sonuç ıtıbarı ıle bu duruma üzülür hale geldım daha 2 yasında dıslanma duygusunu tattı kuzum ben napa bılırım dışlamak ve dışlanmak güzel degıl
Ben konuştum büyük kızıyla neden sen gelıp burda güzelce oynuyorsun assagı gelınce onu ıstemıyorsunuz dıye sorduğumda çünkü onu ıstemıyorum ve kardesımde ıstemıyor dedı ve bende sana desem buraya gelme bende ıstemıyorum desem üzülürsün degılmı dedım ve o daha küçük ona bunu yapmayın dedım ve oda ağlayarak assagı ındı ve annesı ıle arasında ne gıbı dıyalog gectı bılmıyorum ve tam 10 gün gelmedı bızde. Bende gonul koydum ve kırgınlığımı bı nebze olsana bellı ettım
Büyük kızı ıle konuştuğumda çok farklı seylerde soyledı ama yınde çocuk dedım ve ınanmadım
Zaten annesınınde ıstemedıgını neden pesıne getırdıgını falan dedı büyük kızı belkı bı ıhtımal dedım geçtım
Çocuğuma bu durumu nasıl hafızasına yer etmeden nasıl yapılırım onlar her gelısınde peslerıne ağlamaması nı ve hayır sen bızım evımze (asla) gelemezsıın kelımesını dışlanmış bır ıfade almadan Napabılırım.
Yada kızlarla ne gıbı bı konuşma yapabılırm kı bu durumdan vaz gecsınler