Hanımlar yeni yilda sofralariniz nasıl olacak ?

şekersiz çay mı içilir ya 😁 ben sabah aksam toplam bir ekmek gomuyorum,
az once de 2 tane tahinli kurabiye gömdüm mesela 🥴
Ya öyle çok severim ki tahinli kurabiyeyi.ohh

Ama evde tahin yok ve iki gün yasak var

şekersiz çay mı içilir ya 😁 ben sabah aksam toplam bir ekmek gomuyorum,
az once de 2 tane tahinli kurabiye gömdüm mesela 🥴
Ben Mayıs'ta şekeri bıraktım.

Ve şeker atarken iki demlik çay içen ben şekerden sonra ha alistin ha aliscan alışırsın ya şekersiz çayın tadı bambaşka .dedikleri için Aralık ayına kadar şekersiz geldim.
Günde bir bardak çayı zor içiyorum ...halen alışamadım berbat rezil kötü

Evlendıgmız yıldan bu yana (2011) eşimle evde kutluyoruz tabi sımdı +2 aile nüfusumuzla oluyor bu kutlama. 1.80 cm lik buyuk bi agacımız var onu süsleriz, tabiki led işıklar ve balonlar şişirilir. Muhakkak hediye alınır özellikle cocuklar cok heyecanlanıyor. Ben hersene fırına iç pilav dolu tavuk atarım, bıraz yaprak sararım eşim meze hazırlar,kızımla yaş pasta yaoarız üstü mumlu☺️ hepimiz özene bezene giyiniriz ben bu sene bordo mini bi elbise aldım kızıma da bi benzerini. Cocuklar 24.00 ı görür hep beraber geri sayım yaparız 0.30 cocukları yatırırım. Sonra eşimle başbaşa romantik takilirız :KK50: ve kesinlikle ağacın altında :KK53: mutlu son.

Ben Mayıs'ta şekeri bıraktım.

Ve şeker atarken iki demlik çay içen ben şekerden sonra ha alistin ha aliscan alışırsın ya şekersiz çayın tadı bambaşka .dedikleri için Aralık ayına kadar şekersiz geldim.
Günde bir bardak çayı zor içiyorum ...halen alışamadım berbat rezil kötü
banada hep aynı seyi soyluyolar ama hayatin tadi şekerli çayda bence 😁

hepinizi yapıp gönderecegim kaynanam usulü 😁
kizimla eşim seviyor bizde, bende severim ama yiyip yiyebilecegim 2 tane iste.
yoksa kapilara sigmayacagim
Bende hamileyim almışım alacağım kadar kiloları olmuşum fok balığı gibi ama şuan tahinli kurabiye olsa hiç affetmezdim 😊

hiç düşünmemiştim ne pişirsem diye
pek özenesim de yok açıkçası
o hafta ilk 3 gün izinliyim, 31 aralık - 4 ocak zaten kısıtlama var
evi abur cuburla doldurucam muhtemelen
kola diyetime de 1-2 gün ara veririm

hiç düşünmemiştim ne pişirsem diye
pek özenesim de yok açıkçası
o hafta ilk 3 gün izinliyim, 31 aralık - 4 ocak zaten kısıtlama var
evi abur cuburla doldurucam muhtemelen
kola diyetime de 1-2 gün ara veririm
Ahhh eski yılbaşı gecelerimiz ozamanlar babacığım da hayattaydi hiç üşenmez yeniyil ağacımızı kurar süslerdi😔 Akrabalar eş dost dolardı evimize yemekler şarkılar oyunlar bütün güzel şeyler eskide kaldi. Işınlasalar keşke beni şimdi 2000- 2005 li yıllara 😔

Back
X