Hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

effssuunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
199
25
98
1.5ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçiolmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca (yalan söyledin nefes problemim var dedim estetik olduğunu gizledim) yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi

aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım... DİYE SİZLERE YAKINMIŞTIM SONRA NEMİ OLDU:
Geri döndü 2 ay sonra kendimi nasıl affetiribilirim diyor onun için cok değerliymişim msj çok geç cvp veriyorum bazılarına cvp vermedim 1 haftadır kıvranıyor..8 gün dayanabildim ve afettim ama 2.kez kavuşmak çok keyifliydi ilgisi çok yoğundu eski günleri unutmamış şu noldu bu noldu nasıl meraklı VEEE HERŞEY HARİKA GİDERKEN FOTOĞRAF İSTEDİ (ayrı şehirleydeyiz)ESTETİKLİ BURNUMU GÖRÜNCE benimle zoraki biriki cümle kurdu normalde bana yazmadan duramaz bende zoraki olduğunu farkedince yazmadım hergece iyigeceler diyen adam ilk kez o akşam bana hiç yazmadı ertesi günde yazmadı ve akşamına beni heryerden sildi ve engelledi sinir oldum watsaptan yazdım seni taciz edecek karakterdeymişim gibi engellemişsin böyle olmamalıydı dedim okumadı bende sildim onu

Biliyorum çok uzun oldu hanımlar beğenmedimi yeni tipimi çünkü tipim değişti biraz kalkık burunlu oldum, sinirlendi desem beni kaybetmeyi göze alamaz heryerden sildi engellemişsin 5 ay oldu yaw insan bi anda aaaa güzelbi kız değilmiş diyip silermi sabahında sakın beni kendinden mahrum etme diyordu karekterimi sevdi biliyorum ama söyleyin bana ben %90 beğenmedi bitirdi %10 yalanıma,onu oyalamama bozuldu sildi diye düşünüyorum ama yalanıma bozulsa bikaçgün trip yapar kaybetmek istemezdi diyorum ya okadar güzel anlaşıyordukki 3 hafta msj attım dinlesen vs diye cvp vermedi watsaptan çevrimiçi olduğu halde okumadı bakıyorum ertesi günü okuyor buda bi tepki aslında ama en son söz birdaha yazmayacağım dedim tınnnn yine sen yok lütfen erkekler gözleri ile sever dedikleri bunu?

Son düzenleme:
Daha once fotografini hic gormemismiydi.
Estetik ne derece degistirirki boyle her yerden silecek kadar ilgincmis

1.5ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçiolmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca (nefes problemim var dedim estetik olduğunu gizledim) yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim saygı sadakat kusur işlemedim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi

aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi işten izin alıcam cuma gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi bende vazgecmemen cok güzel dedim(buna bozuldum olabilirmi sanki o peşimden koşuyo izlenimimi verdim)ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş o an yıkıldım sanki dünya başıma yıkıldı cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım... DİYE SİZLERE YAKINMIŞTIM SONRA NEMİ OLDU:
Geri döndü 2 ay sonra kendimi nasıl affetiribilirim diyor onun için cok değerliymişim msj çok geç cvp veriyorum bazılarına cvp vermedim 1 haftadır kıvranıyor..8 gün dayanabildim ve afettim ama 2.kez kavuşmak çok keyifliydi ilgisi çok yoğundu eski günleri unutmamış şu noldu bu noldu nasıl meraklı VEEE HERŞEY HARİKA GİDERKEN FOTOĞRAF İSTEDİ (ayrı şehirleydeyiz)ESTETİKLİ BURNUMU GÖRÜNCE benimle zoraki biriki cümle kurdu normalde bana yazmadan duramaz bende zoraki olduğunu farkedince yazmadım hergece iyigeceler diyen adam ilk kez o akşam bana hiç yazmadı ertesi günde yazmadı ve akşamına beni heryerden sildi ve engelledi sinir oldum watsaptan yazdım seni taciz edecek karakterdeymişim gibi engellemişsin böyle olmamalıydı dedim okumadı bende sildim onu :KK43:(
Biliyorum çok uzun oldu hanımlar beğenmedimi yeni tipimi çünkü tipim değişti biraz kalkık burunlu oldum sinirlendi desem beni kaybetmeyi göze alamaz 5 ay oldu yaw insan bi anda aaaa güzelbi kız değilmiş diyip silermi sabahında sakın beni kendinden mahrum etme diyordu karekterimi sevdi biliyorum ama

Inanin yazdikladinizdan hicbirsdy anlasilmiyor siz bu kisiyle telefonda mi tanistiniz nasil guvemeniliyorsunuz hic bilmediginiz birine

Birde hic mi fotograf falan gormedi simdiye kadar

Daha once fotografini hic gormemismiydi.
Estetik ne derece degistirirki boyle her yerden silecek kadar ilgincmis
estetik olmadan resimlerimi gördü beğendi ben nefes problemim var ameliyat olucam dedim yanıma gelmesini engelledim buna çok uzun dayanamadı ve ayrıldık 2 ay sonra beni unutamadığını söyledi tabi benim ameliyat süreci bitti bandajlar çıktı burun küçüldü tip değişti görünce benimle konuşmayı kesti

iyide adam estetiksiz fotonuzu görmüş salak değilse nefes problemi olmadığını estetik olduğunuzu dolayısıyla ona yalan söylediğinizi ve sürekli bu yüzden oyaladığınızı anlamıştır.. ben olsam bende görüşmem bir daha .. sizi yalancı ve kendine güvensiz bulurdum . kusura bakmayın ama böyle yani..

Inanin yazdikladinizdan hicbirsdy anlasilmiyor siz bu kisiyle telefonda mi tanistiniz nasil guvemeniliyorsunuz hic bilmediginiz birine

Birde hic mi fotograf falan gormedi simdiye kadar
Özür dilerim farkındayım... Gördü ameliyat olmadan beğendi sonrasında irtibatı kesti beni tereddütte bırakan beğenmedimi yoksa estetik olduğumu görünce yalanımamı bozuldu yinede bozulsa trip yapardı heryerden engellemezdi

Kalan omrunuzu bosuna ahlarla vahlarla gecirmeyin.
Dedigimi dinleyinnn, bu adamdan bi cacik olmaz.
Bosuna harap etmeyin kendinizi.

iyide adam estetiksiz fotonuzu görmüş salak değilse nefes problemi olmadığını estetik olduğunuzu dolayısıyla ona yalan söylediğinizi ve sürekli bu yüzden oyaladığınızı anlamıştır.. ben olsam bende görüşmem bir daha .. sizi yalancı ve kendine güvensiz bulurdum . kusura bakmayın ama böyle yani..
Yalancıyım tamamda kendine güvensiz ne alaka adama nasıl derim estetik olucam diye

Özür dilerim farkındayım... Gördü ameliyat olmadan beğendi sonrasında irtibatı kesti beni tereddütte bırakan beğenmedimi yoksa estetik olduğumu görünce yalanımamı bozuldu yinede bozulsa trip yapardı heryerden engellemezdi

Goruntun yuzunden seni bırakacak insanin yolu acik olsun bugun burnun yuzunden birakmasa yarin yuzun kırıştı diye bıracakti fenami olmayacagini badindan gormus oldun

Simdi bu insan icin dert tasa edilir mu

Yalancıyım tamamda kendine güvensiz ne alaka adama nasıl derim estetik olucam diye

kendine güveniniz olsa sizin zaten estetiksiz burnunuzla olan fotonuzu görmüş olan adamla buluşmaktan kaçınmazdınız..
nasıl diyeyim derken? öncesi ve sonrasını gören her insanın zaten anlayacağı şeyi dile getirmenin ne sakıncası var anlamadım..

Bende bazen senin gibi düşünüyorum ama yinede bir sizlerle değerlendirmek istedim

valla canim onceki tutarsizliklarini da gectim, fotografini gorunce sana bir aciklama dahi yapmaksizin her yerden engellemek ne demek!!

bu adamla evlensen, senin en ufak hatanda kirk gun konusmaz benden demesi.

bence hazir bitmisken, silkelen kendine gel, birak su adami.

kiymetini bilecek bir adami bekle, internete guvenme.

evlilik kolay degil. huyun, suyun, kafa yapin, deger verip vermemesi vs o kadar onemli ki aklin hayalin sasar.

Goruntun yuzunden seni bırakacak insanin yolu acik olsun bugun burnun yuzunden birakmasa yarin yuzun kırıştı diye bıracakti fenami olmayacagini badindan gormus oldun

Simdi bu insan icin dert tasa edilir mu
Evet değilmi güya nadir rastladığı güzel bir karakterdeydim hani karaktarin değeri hersey güzellik onlar için

valla canim onceki tutarsizliklarini da gectim, fotografini gorunce sana bir aciklama dahi yapmaksizin her yerden engellemek ne demek!!

bu adamla evlensen, senin en ufak hatanda kirk gun konusmaz benden demesi.

bence hazir bitmisken, silkelen kendine gel, birak su adami.

kiymetini bilecek bir adami bekle, internete guvenme.

evlilik kolay degil. huyun, suyun, kafa yapin, deger verip vermemesi vs o kadar onemli ki aklin hayalin sasar.
Ahhh ne güzel anlatmışsın bende diyorum konuşmadan sebep söylemeden silen adamdan hayır gelmez diye de işte...

Evet değilmi güya nadir rastladığı güzel bir karakterdeydim hani karaktarin değeri hersey güzellik onlar için
Ciddi bisey dusunuyorsaniz sizin estetik ameliyat oldugunuzu saklamaniz sacma olmus ama

Karainizdaki kisinin butun sosyal hesaplardan telefondan falan hicbir aciklama yapmadan engellemeside kisiligi oturmamis ergen davranisi gibi olmus ben olsam bi daha kesinlikle gorusmezdim

Back
X