Hap Bogazımda kalıyor

cadolosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
194
119
53
29
Arkadaşlar Ben Yeni Gunluk Hap kullanmaya basladım.
Hap yutamadıgımdan o kucucuk ilac bile bogazımda kalıyor .
Acaba bogazda Erir mi.
Bilgisi Olan Yardım edebilirmi ??

Boğazında eriyeceğini sanmıyorum , yani hiç duymadım öyle bir şey..
Ama hap yutamıyorsan, hapı yemek kaşığının içine koy ve dövecek yardımıyla ya da başka birşeyle ezip, sulandırarak yut..
Ya da aspirin gibi eriyorsa, direk kaşıkta eritip suyla yut gitsin.. üzerine yine biraz su iç..
Ama kesinlikle susuz yutmaya kalkma.. Bir hapı, en az yarım bardak suyla içmek gerekirmiş.!

Her hap eritilerek yutulmaz diye biliyorum, lütfen dikkatli olun. Haptan sonra biraz ekmek falan yerseniz boğazınızda takılmaz diye düşünüyorum...

Hap yutarken dilin kuru olmasin, once bi yudum su ic sonra hapi bas parmagn ve isaret parmagnla tutup dilinin en arkasina koyabildgn kdr koy ve hemen su ic. Kayip gider

Boğazında eriyeceğini sanmıyorum , yani hiç duymadım öyle bir şey..
Ama hap yutamıyorsan, hapı yemek kaşığının içine koy ve dövecek yardımıyla ya da başka birşeyle ezip, sulandırarak yut..
Ya da aspirin gibi eriyorsa, direk kaşıkta eritip suyla yut gitsin.. üzerine yine biraz su iç..
Ama kesinlikle susuz yutmaya kalkma.. Bir hapı, en az yarım bardak suyla içmek gerekirmiş.!
4 , 5 bardak su ictigim halde halen bogazımda kalıyo .
bugun ezerek denerim Tesekkur Ederim

İnternette araştırın isterseniz, hapı çiğneyerek veya eriterek kullananlardan beyin kanaması geçirenler vs. olmuş, prospektüste nasıl içilmesi gerektiği yazıyorsa lütfen öyle için.

Back
X