canım benim 6 ay oldu hapı bırakalı ama henüz bebiş yok.bakalım ayın 15.inde regl olmam gerek bu ay nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.sanırım adet sancılarının geçmesi evlilikle ilgili.benimde artık ağrım olmuyor canım.
canım ben 9 ay kullandım sonra bırakır bırakmaz hamile kaldım.zaten doktorlarda hapı bıraktıktan itibaren etkisi biter diyorlar.hiç hap kullanmayan arkadaşlarda hemen hamile kalamayabiliyor zaten.sen bikaç ay daha bekle canım kafanada fazla takma hamileliği eğer yine kalamazsan bi kontrole gidersin.
teşekkürler canım benimde 15-16 bekliyorum bakalım gece de 7-8 defa tuvalete gitmemden tabii gündüzleri sayamıyorum başka birsey hissetmiyorum
bakalım 1 hafta var bekleyip göreceğiz İnşallah Allah gönlümüze göre verir
canım benimde 3 gün boyunca önce kasık ağrısı oldu sonrada göğüs uçlarım hassaslaştı.offffffffffff...umutlanmak istemiyorum ama:1no2: dediğin gibi 1 hafta daha sabretmek en iyisi.hakkımızda hayırlısı olsun canım.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
canım şu göğüs ağrısı varya nasıl birsey ben ellerimle kontrol ediyorum acıyor ama öyle dayanılmayacak gibi değil hap kullanırken daha dayanılmazdı öyle birsey mi bu ?
bir de 2 gün boyunca dayanılmayacak kasık ağrılarım oldu.böyle sanki kasığımda bir baskı varmış gibi adım atmakta güçlük çektim kasıklarımdan sonra midem yandı gün boyunca.işte böyleeeeeeeee...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin a.s.
kızlar ben de hapı bırakalı 3 ay oldu,12-13 gibi adet olmam gerek ama ne bir göğüs ağrısı var ne de bi kasık ağrısı,genelde adetten 4-5 gün önce göğüslerim şişmeye başlar ve acırdı ama bu ay hiç böyle birşey yok anlamadım neden?
Ben hapı 5 yıl kullandım. Bırakır bırakmaz da hamile kaldım . Sanırım şanslılardanım. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
canım benimde aynı ne göğüslerim ağrıyor nede kasıklarım genelde adetten bir iki hafta önceden yoklamaya başlardı arara ani hareket yapınca falan ama bu ay yok benimde 15-16 gibi bekliyorum canım sen bırakınca düzensizlik yaşadın mı birde ne kadar kullandın hapı bıraktığında doktora gittin mi ne kadar çok soru sormuşum böyle kusura bakmazsın artık a.s.
kızlar bu arada bende 8 ay hap kullandım bıraktım 2 ay eşim korundu şimdide geçen aydan beri bıraktık bilmiyorum artık nasip geçen ay ve bu ay olmadı bebişşş bakalım belkide ekimde evlilik yıldönümü hediyemizz olurr canım bebişimmm........
fbsencimmmm canımmm selammmm nbrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?