Hap kullanan arkadaşlar bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

ben hapı bıraktım ama korunmaya devam ettim adetimi takip ettim ve 2. ayında hamile kaldım ve şuna kesinlikle inanıyorum erşey kafada stres olumsuz etkiliyor ben rabbim verecekse verir dedim başka bişi demedim

cnm bende ewlendikten sonra 10 ay kadr kullandım bıraktıktan 1 ay sonra gebe kaldım .fazla düşünmememk te gerekiyo.doktotrum rahat olup düşünmememi sölemişti=)

merhabalar.ben 15 ay boyunca bi fiil dogum kontrol hapı kullandım.bıraktıgım ay hamile kaldım şimdi 4aylık hamileyim

Ben hapı bırakalı 3 ay oldu.geçen ay korunmadan bebek için ilşkiye girdik olmadı.Bu ay yine deniyeceğiz.Fakat regl tarihlerim çok düzensiz hapı bırktığımdan beri.O nedenle ovulasyonu mu hesaplayamıyorum.Siz de aynı sorunu yaşadınız mı kızlar??

segen ciğim aynı sorun bendede oldu adet düzensizliği bi müddet yaşayablirsin.bendede aynısı oldu çok uzun sürmedi.çok mu uuzun zamn kullandın ilaç?

arkadaslar hapı bıraktıktan sonra vucudun kendini toparlaması ve saglıklı bir gebelik icin 6-12 ay gecmesi gerekiyor doktorlar..
ben 2008 mayısında hapı bıraktım. ocak 2009 a kadar cok ciddi denemedik ama korunmadıkta. ocak 2009 da yumurta takibine basladık. nisanda hamile kaldım .. su an 5 haftalık hamileyim

mrb kızlar ben ewlendiğimde ilk 2ay korunduk 3.ay hamile kaldım alkisalkisalkiswe 3senedir belki daha fazla hatırlamıyorum yasmin kullanıyorum cuma adet olcam 2.istiyorum ilki hemen tutu belki 2.de hemen tutar diye düşünüyorum inş.buaydan itibaren hapı bırakıp korunalım die düşünüyorum temmuz sonu gibide hamile kalırım inş.gelişmeleri aktarırım ama çok kararsızım yaa:uhm:

Merhaba bayanlar. Evlendikten sonra 6 ay kadar Ginera kullandım ve hapı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım. Yani şu an 6 - 7 haftalık hamileyim.

ben 3 sene hap kullandim birakdikdan 10 ay sonra hamile kaldim , uzun sure hap kullaninca vucudun " hap kullaniyormus" gibi çalismaya bi muddet daha devam ediyormus , uc yil kullanmis birinin ortalama 6 ay sonra gebe kalma sansi daha yuksekmis .. bunu fransada uzman ebe soyledi bana .

Ben yıllarca hap kullandım diyebilirim, bıraktıktan sonra 4. ayımda hamile kaldım, şimdi 11 haftalık. Yalnız bu süreçte hiç ama hiç kendimi kasmadım, nasıl olsa olur diyerek kendimi ferah tuttum çok fazla etkisi olduğuna eminim.
.

kızlar ben geçtigimiz 2 ay boyunca yasmin kullandım dr kist oluşmasın diye verdi bu ay korunmadım
2 aylık kullanımdan sonra hamile kalma şansım nedir sizce ?

ben reglilerim cok sancili gectigi icin yaklasik 4 yil boyunca dogum kontrol hapi kullandim doktor kontroluyle...daha sonra doktorum, hormon tahlili yapmak istedigi icin 1 ay birakmami soyledi, ki bi sonraki ay kan almak icin...ama bi sonraki ay ben hamileydim :) o bebegimizi aldirmak zorunda kaldik maalesef...kesinlikle saglik nedenleriyle degil, esim ve benim sahsi gerekcelerimiz nedeniyle...

daha sonra ben tekrar ayni dogum kontrol hapina 1 yil daha devam ettim ve bi sonraki yil cocuk yapmaya karar vererek bilincli ve isteyerek biraktik...ve tam 1 yil hamile kalmadim...doktorum psikolojik oldugunu soyledi...

yani ilaclar ve yan etkileri bunyeden bunyeye farklilik gosterebiliyor ve hatta ayni bunyede bile farkli zamanlarda farkli sonuclar ortaya koyabiliyormus :))

arkadaşlar, ben de bu forumda okuduklarımdan yola çıkarak doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalamayacağımı düşünmüştüm. ki ben ayrıca hipotiroid hastasım, malum hormon seviyeleri gebe kalma da önemli rol oynuyor. buna rağmen doğum kontrol hapını bıraktıktan 15 gün sonra hamile kaldım. buarada ben yasmini 13 ay kullandım.

Son düzenleme:
bende hipotroidim yasmini yeni bıraktım ilk ay bebek olmasın istemiyorum tehlikeli hep düşük riski war okuduğum kadarıyla birde doktora gidip muayene olucam hipotroid için bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…