Hap kullanan arkadaşlar bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

günaydın canım,hap bende kilo yapmadı sadece bırakınca uzun adet aralığı oluşturdu :Roflol:

günaydın canım,hap bende kilo yapmadı sadece bırakınca uzun adet aralığı oluşturdu :Roflol:

bende kilo yaptı uzun adet aralığı herseyi yaptı ben 55 bir sene içinde 75 çıktım canım şimdi önce 65 inmeye çalışıyorum doktor istah açar dedi hormanları düzene soktuğu için direkt kilo aşdırmaya yani yağ yapımına dair bir özelliği yok yani zaten bu kilolar bile engelleye biliyormuş hamile kalmayı
kilolu bayanlar daha zor hamile kalıyorlarmış diye bir sitede okumuştum senağlama

Himm Demekki Benimde Birazi Haptan Birazida Ohhhhhhhhhhhh Beeeeeee Evlendip Deyipp Rahatlamakatann:))))

Gerçi Zaten Evlenme Hazirliklarindayken Kilo Ister Istemez Veriosun Ve Onlari Evlendikten Sora Geri Aliyosun...

Ama Ben 56dan 64e çikmiştim 7ayda..biraktiim Gibi Hapi Yine 60 A Düştüm şimdi Eski Kiloma Gelmek Için Uğraşiom 56 Diilde 57-58 Falann...

ben birazabatrmışım galiba :sm_confused:şu kilo olayını koçişe marifetleri göstereyim derken olan bana oldu şimdi diyetteyim bakalım bu haftasonu regl olursam egzersizlerede başlıcam başka türlü gitmez bu kilolar :1no2:

selam kızlar ben de hapı 3 yıl kullandım adı myralon du
ve bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım
ama düşükle sonuçlandı
ben hapın pek yan etkisini görmedim
sadece migrenimi biraz daha azdırdı
ama benim görümcemde kilo aldı hemde bayağı ve tüylenme yaptı biraz
ve hapı bırakmak zorunda kaldı sonrada hamile kaldı ve kilosunu hala veremedi

bende kilo ilan olmadi fazla yan etkisini gormedim yani Ama birakinca adetlerim duzensizlesti iste

ya kızlar bende 3 günden beridir bir karın ağrısı var kasık sancısı gibi resmen kıvrandırıyo allahtan sadece 3-4 saniye bir şey sürüyo ve geçiyo daha adetimede 1 hafta var aslında ne olabilrki

bende kilo ilan olmadi fazla yan etkisini gormedim yani Ama birakinca adetlerim duzensizlesti iste

benimde düzensiz canım bakalım bu ayı bekliyorum bu ay kaçıncı gunde olacak bir konuda okumuştum halesultan diye bir arkadaş yazmış gebeliğe yakın geçikmeler olurmuş benim sürekli geçikerek gidiyor bakalım hayırlısı senin nasıl canım

benimki DESolette ti doktorda bana hemen kalırsın düşük doz dedi ama bu haftasonuda regl olursam tam 5 ay olacak daha çok beklemek istemiyorum (
İnşallah bu ay olur ama belirtide hissetmiyorum ne hamile olacak gibi ne adet olacak gibi

ya kızlar bende 3 günden beridir bir karın ağrısı var kasık sancısı gibi resmen kıvrandırıyo allahtan sadece 3-4 saniye bir şey sürüyo ve geçiyo daha adetimede 1 hafta var aslında ne olabilrki

ne güzel canım hamilesindir belki adet olmadan önce ağrın olmuyorsa bebek işaretidir belki hayırlısı başka birsey hissediyormusun peki ?

tatlım bence kafanda fazla yoğunlaştırma bu bebiş olayını
zaten daha yeni ewli sayılırsın
biliyosunki hiç korunmadan bile 1 yıl hamiş klamıyobiliyosun
benim arkadaşım hapı 1 yıl filan kullandı bıraktı ama 6 ay sonra hamile kalabildi

o belirtiler pisikolojikde olabilir bence cok fazla umitlenme cunku sonucta olmazsa daha cok uzuluyorsun.bende daha onceki aylarda oyle belirtiler hissetmistim ama olmadi ve epey uzuldum

ara sıra midem bulanıyo ama ben onu fazla takmıyorum
özellikle ağzımda bişey varken oluyo
sigara içerken ve dişlerimi fırçalarken oluyo göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok ama

tobacım psikolojik değil harbi harbi ağrıyo ama ben üşüttüm diyorum havalardan
ben ilk hamişliğimdede hiç belirti hissetmemiştim sadece sabahları sigara içerken midem bulanıyodu o da hamileymişim meğersem....

olabilir tabii insallah oyledir ben sadece fazla umitlenip uzulme diyorum ama insallah hersey istedigin gibi olsun

YA BİŞİ SORACAM.HAPI BIRAKIBIRAKMAZ HAMİLE KALDIM DEMİŞSİN.Hiç regl olmadanmı.Yoksa 1 kere oldunmu

ben 2 sene aralıksız hap kullandım bırakınca 1 kere adet oldum ertesi ay hamile kaldım hap ile hamile kalamamanın bi alakası yok benim arkadaşım hiç hap kullanmadı ama 4 sene denedikten sonra hamile kaldı kafanızda hamileliği düşünürseniz sürekli vücudunuzu olumsuz etkilersiniz biraz kendi haline bırakın olacaktır inşallah

hapı bıraktıktan 4- 5 ay sonra hamile kalmıştım bende.tavsiyem yumurtlamanızı takip edin.adet düzensizleri başladığından yumurtlama geç oluyor.normalde 14-16 günlerde olurken hap bırakımından sonra 18-19 ve hatta 20.günde olabiliyor yumurtlama gün aşırı ilişkiyle hamile kalınabilir.allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…