günaydınn kızlarrrrrr ben bişii daha sorucam bu haplarla ilgili((
sizde kiloda yaptımı bu haplarr bende yaptı acaba diyorum evlenince herkes kilo alırmış ya zaten rahatladığı için ondan mı yoksa gerçekten hapında etkisi varmı paylaşırsanız sevinirim.....
günaydın canım,hap bende kilo yapmadı sadece bırakınca uzun adet aralığı oluşturdu :Roflol:
Gerçi Zaten Evlenme Hazirliklarindayken Kilo Ister Istemez Veriosun Ve Onlari Evlendikten Sora Geri Aliyosun...
Ama Ben 56dan 64e çikmiştim 7ayda..biraktiim Gibi Hapi Yine 60 A Düştüm şimdi Eski Kiloma Gelmek Için Uğraşiom 56 Diilde 57-58 Falann...
bende kilo ilan olmadi fazla yan etkisini gormedim yani Ama birakinca adetlerim duzensizlesti iste
selam kızlar ben de hapı 3 yıl kullandım adı myralon du
ve bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım
ama düşükle sonuçlandı
ben hapın pek yan etkisini görmedim
sadece migrenimi biraz daha azdırdı
ama benim görümcemde kilo aldı hemde bayağı ve tüylenme yaptı biraz
ve hapı bırakmak zorunda kaldı sonrada hamile kaldı ve kilosunu hala veremedi
ya kızlar bende 3 günden beridir bir karın ağrısı var kasık sancısı gibi resmen kıvrandırıyo allahtan sadece 3-4 saniye bir şey sürüyo ve geçiyo daha adetimede 1 hafta var aslında ne olabilrki
benimki DESolette ti doktorda bana hemen kalırsın düşük doz dedi ama bu haftasonuda regl olursam tam 5 ay olacak daha çok beklemek istemiyorum(
İnşallah bu ay olur ama belirtide hissetmiyorum ne hamile olacak gibi ne adet olacak gibi
canım ben 9 ay kullandım sonra bırakır bırakmaz hamile kaldım.zaten doktorlarda hapı bıraktıktan itibaren etkisi biter diyorlar.hiç hap kullanmayan arkadaşlarda hemen hamile kalamayabiliyor zaten.sen bikaç ay daha bekle canım kafanada fazla takma hamileliği eğer yine kalamazsan bi kontrole gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?