- 23 Mart 2007
- 15
- 0
- 286
merhaba bende birsey sormak istiyorum yaklasik 22 ay diane 35 kullandim.6 aydir kullanmiyorum ama hamile kalamadim,bide benim adetlerim biraktiktan sonra duzensiz olmaya basladi.bir ay 36 bir ay 38 gibi degisiyor.bu durumda olan varmi bana yardimci olabilirmisiniz
doktorlar hapin cok fazka etkisi olmaz diyorlar ama anlamadim bende
merhaba ben hapı bıraktıktan sonra 2 ay içinde hamile kaldım.banada hap altı ay korur dediler o yüzden hic ihtimal vermiyodum.hapı bırakınca ilk ay 5 gün adetim gecikti ikinci ayda 7 gün gecikti sanmıstım ama hamileymişim.ögrenince sok olmustum.simdi merakla ve sevgiyle bekliyorum bebişimi.insallah darısı basına.
merhaba bende birsey sormak istiyorum yaklasik 22 ay diane 35 kullandim.6 aydir kullanmiyorum ama hamile kalamadim,bide benim adetlerim biraktiktan sonra duzensiz olmaya basladi.bir ay 36 bir ay 38 gibi degisiyor.bu durumda olan varmi bana yardimci olabilirmisiniz
merhaba ben hapı bıraktıktan sonra 2 ay içinde hamile kaldım.banada hap altı ay korur dediler o yüzden hic ihtimal vermiyodum.hapı bırakınca ilk ay 5 gün adetim gecikti ikinci ayda 7 gün gecikti sanmıstım ama hamileymişim.ögrenince sok olmustum.simdi merakla ve sevgiyle bekliyorum bebişimi.insallah darısı basına.
merhaba,
bende yasmini 4 yıla yakın kullandım,6 ay önce bıraktım,adetim düzensizleşti,hep gecikiyor,yumurtlama günlerimi bile takip edemez oldum,doktora gidiyorum,bir şey yok ,normal her şey diyor ve son 3 aydır korunmuyorum,ilk 3 ayda korunmuştuk,hapın yan etkileri gitsin diye ama yok işte hala bir şey,kafaya çok takıyorum galiba,her şeyin bir vakti var diye düşünüyorum artk.
fbsen peki bu arada hic ovulasyon testi veya progesteron testi yaptirdinmi
Kizlar bence cocuk dusuneceginiz zamana gore 6 ay oncesinden ilaci birakin ve prezervatifle korunun ve cocuk yapmaya karar verdiginizdede artik korunayi birakin.Hem ilac artik vucuttan cikmistir etkisi gitmistir hemde yumurtaliklar duzene girmistir.
Cunku ben oyle yaptim ilaci 1 yil kullandim ve biraktim sonra esim korunmaya basladi.Ve artik yeter cocuk yapalim dedik ve hemen o aydan hamile kaldim.Cunku ilaci birakali 6 ay olmustu.Bence en guzeli boyle sizce ne dersiniz canli ornek karsinizda.Tabi herkes benim gibi olmiyabilir ama bence bu en iyi yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?