Hap kullanan arkadaşlar bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

merhaba bende birsey sormak istiyorum yaklasik 22 ay diane 35 kullandim.6 aydir kullanmiyorum ama hamile kalamadim,bide benim adetlerim biraktiktan sonra duzensiz olmaya basladi.bir ay 36 bir ay 38 gibi degisiyor.bu durumda olan varmi bana yardimci olabilirmisiniz

ben varım ben varım tatlicadiarzu 1 yıl yasmin kullandım bırakalı 3.ay oldu ve bundan önceki aylarda 37-38 günde bir oldum,bu ay da 12 eylül diye hesapladım ama yine gecikecek sanırım tatlicadiarzu

doktorlar hapin cok fazka etkisi olmaz diyorlar ama anlamadim bende

doktorlar hapin cok fazka etkisi olmaz diyorlar ama anlamadim bende

ben de anlamadım canım haptan önce bile bu kadar gecikmiyordu iyice şaşırdı benim ki tatlicadiarzu yoldan çıktı çıkacak,bu ay 12 de olmam gerek olmazsam 18 ne kadar bekleyeceğim yine olmazsam gebelik testi yapacağım,aaaa bu ne yaaaa! vücut benim ama sözüm bile geçmiyor klava:

merhaba ben hapı bıraktıktan sonra 2 ay içinde hamile kaldım.banada hap altı ay korur dediler o yüzden hic ihtimal vermiyodum.hapı bırakınca ilk ay 5 gün adetim gecikti ikinci ayda 7 gün gecikti sanmıstım ama hamileymişim.ögrenince sok olmustum.simdi merakla ve sevgiyle bekliyorum bebişimi.insallah darısı basına.

Allah sağlıklı evlat versin,hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

fbsen peki bu arada hic ovulasyon testi veya progesteron testi yaptirdinmi

canım merhaba benimde durum aynı ben 10 ay Desolette kullandım evlenmeden bir ay önce başladım nisanda bıraktım bu ayda hamilelik yoksa tam 5 ay olacak benimde düzensiz 30-27-32-33 anladım gitti heray ümitleniyorum birseyler vardır diye tak regl oluyorum haplardan sonra bu düzensizlik normalmiş ben araştırdım hatta bir kaç ay normal düzene girmesini bekledikten sonra gebelik planlayın gibi yazılarda okudum ama gel gör ki insan bekleyemiyor şu bir ay çok uzun geliyor bana inşallah bizlerde en kısa zamanda başarabilirz canım ama şuda bir gerçek birdaha asla hap ile korunmayacağım :sm_confused:

allah hepimizin yardimcisi olsun bende ikinci bebek istiyorum tabi allahim nasip kismet ederse.
Bende iki sene korundum ve birakali iki, uc ay oldu ve bekliyorum hala bi sey yok
ha simdi de kasiklarimda bi agri girdi tarif edilmez cok fena bi agri girdi adet sansisindan bile beter neydi bu anlamadim ama su an cok sukur gecti insallah bi daha olmaz ((

canım merhaba bende eskişehirliyim ...siz şanslı olanlardansınız ne güzel hapı bırakır bırakmaz olmuş hemen inşallah bizlerde çok beklemeyiz :1no2::çok üzgünüm:

merhaba,
bende yasmini 4 yıla yakın kullandım,6 ay önce bıraktım,adetim düzensizleşti,hep gecikiyor,yumurtlama günlerimi bile takip edemez oldum,doktora gidiyorum,bir şey yok ,normal her şey diyor ve son 3 aydır korunmuyorum,ilk 3 ayda korunmuştuk,hapın yan etkileri gitsin diye ama yok işte hala bir şey,kafaya çok takıyorum galiba,her şeyin bir vakti var diye düşünüyorum artk.

bende 9 ay hap kullandım bıraktıktan sonra 3.ay hamile kaldım, bu bünyeye göre değişiyor en önemli korunma yöntemi strestir ne kadar çok düşünürsen o kadar geç oluyo elde değil biliyorum ama hep pozitif olun isteyen herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.

bengüsu eğer benim bu ayda 15-16 gibi regl olursam bundan sonraki aylar artık bırakacağım takip etmeyi başka seyler buldum işten sonra ilgilenecek kendime biraz kafalarımızı dağıtmamız lazım yoksa bende çok takıyorum neredeyse sorunluymuş gibi davranıyorum kendime eşimde çok kızıyor bu halime benimde doktorum muayeneye gitmiştim nisanda hapı bırakınca demiştiki hersey normal hemen kalabilirsin ama sonra baktımki hiçde öyle değil tamamen şans bazıları 5 yıl korunmuş hemen olmuş ben bir sene bile kullanmadım ama hayırlısı Allahtan canım üzülme ve sakın büyütme

fbsen peki bu arada hic ovulasyon testi veya progesteron testi yaptirdinmi

canım geçen ay evde ovulasyon testi yaptım ve pozitifliği de yakaladım,gün aşırı eşimle ilişkide bulundum,ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklarımı yukarıda tuttum ve kafama çok taktım veeeeeee HAMİLE KALAMADIM tatlicadiarzu bu ay ne ovulasyon takibi ne ayakları tavana dikmek.... hiçbir şeyi önemsemedim sırnaşık şey

fbsen peki sen sadece ovulasyon testimi yaptin doktora da gittinmi yumurtlama takibi filan yapildimi

Kizlar bence cocuk dusuneceginiz zamana gore 6 ay oncesinden ilaci birakin ve esiniz korunsun ve cocuk yapmaya karar verdiginizdede artik korunayi birakin.Hem ilac artik vucuttan cikmistir etkisi gitmistir hemde yumurtaliklar duzene girmistir.

Cunku ben oyle yaptim ilaci 1 yil kullandim ve biraktim sonra esim korunmaya basladi.Ve artik yeter cocuk yapalim dedik ve hemen o aydan hamile kaldim.Cunku ilaci birakali 6 ay olmustu.Bence en guzeli boyle sizce ne dersiniz canli ornek karsinizda.Tabi herkes benim gibi olmiyabilir ama bence bu en iyi yol

evet haklısın Anni$ Adayı ama tabi evlenmeden önce doktora muayene gittiğinde malesefki hapı öneriyorlar ve hiçbir yan etkisi yok en en güçlü korunma yöntemi diyorlar ve inanıp kullanıyosun doğal olarak ama sonuçta hormanlarınla oynuyorsun yani ne kadar etkisiz olabilirki ben Allah nasip kısmet ederse birinci çocuktan sonra bir daha kullanmayı düşünmüyorum hastalık olmadığı sürece

günaydınn kızlarrrrrr ben bişii daha sorucam bu haplarla ilgili((

sizde kiloda yaptımı bu haplarr bende yaptı acaba diyorum evlenince herkes kilo alırmış ya zaten rahatladığı için ondan mı yoksa gerçekten hapında etkisi varmı paylaşırsanız sevinirim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…