Herkese selamlar. Ben 26 yaşındayım. Boyum 1.55. 20li yaşlarıma kadar kilom hep 48-50 civarlarındaydı. Vücut ölçülerim orantılıydı. XS-S tam oluyodu. Özellikle son 3 yılda hızla kilo almaya başladım çünkü çalışmaya başladım ve evde yemek yapamaz oldum. Hep dışardan sölüodum ya da dışarda yiyodum. Yanlız yaşadığım için evde de can sıkıntısından abur cubura sarmıştım. Bu yıl evlenmeyi planlıyorum. Nişan için elbise alırken şok oldum. Kilo aldığımın farkındaydım ama 40 bedenler bile dar geldiğinde aklım başıma geldim.
10 haftalık bi yaz tatilm vardı hemen bi spor salonuna yazıldım. Spor salonu b diyetisyenle birlikte çalışıyordu. diyete de başladım. kendimde bi kaç özel formül uyguladım.
ve sonuç şu
67 kilodan 57 kiloya düştüm ve vücudumda basel bel karın kalça toplam 57 santim incelme oldu. Şimdi tatilim bitti ve sevgilim ve etrafımdakiler inanamıyorlar.
Diyetisyenim ideal kilomun 50 olduğun söylüyor. Zaten vücudum alıştığı için normalden fazla yemek istesem de yiyemiyorum.
Velhasıl arkadaşlar bu iş harbiden çok kolay!!
10 haftalık bi yaz tatilm vardı hemen bi spor salonuna yazıldım. Spor salonu b diyetisyenle birlikte çalışıyordu. diyete de başladım. kendimde bi kaç özel formül uyguladım.
ve sonuç şu
67 kilodan 57 kiloya düştüm ve vücudumda basel bel karın kalça toplam 57 santim incelme oldu. Şimdi tatilim bitti ve sevgilim ve etrafımdakiler inanamıyorlar.
Diyetisyenim ideal kilomun 50 olduğun söylüyor. Zaten vücudum alıştığı için normalden fazla yemek istesem de yiyemiyorum.
Velhasıl arkadaşlar bu iş harbiden çok kolay!!