Hapse giren eşiniz dostunuz var mı?

Çok sevindim Allah yardımcınız olsun. Ayrıca burada hapse girecek olan benim saklamayayım ne yapalım daha kötüsü olamaz zaten siz de öğrenin.
Ne diyelim Allah kurtarsın inşallah. Ama aileni soğutmak gibi bir çaban olmasın hiç değilse onların arkanda olduğunu bilmek bile seni rahatlatir.

Ortada yüz kızartıcı bi suç yoksa bence içerdekine destek olunmalı. Benim babam iftiraya maruz kaldı tüm sülalem eşimin ailesi komşularımız herkes destek oluyor ona su an
Attığım tweetler yüzünden yargılanıyorum. Utanılacak bir şey değil ama birini yaralasam da aynı şey sonuçta annem mahvolacak.

Attığım tweetler yüzünden yargılanıyorum. Utanılacak bir şey değil ama birini yaralasam da aynı şey sonuçta annem mahvolacak.
Öyle düşünme bence. Bak ben 5 aylık hamileyim her hafta 500 km yol gidiyorum babamı yarım saat kapalı görüşte görmek için. Ona destek olduğumu göstermek için. Şimdi yine cezaevi görüşünden dönüyorum. Bütün tanıdıklar her hafta arıyor biz götürelim sizi bu hafta diye. Vatanı satan,tecavüzcğ,Adam öldürenler dışardayken bu ülke için yıllarca sınırlarda çalışmış babama iftira atıldı diye ne arkamı dönerim nede unutmaya çalışırım. Üzülürüm ama alnım acık babamın kızıyım diye gezerim

Orası elbette öyle ya. Kendinizi sakın üzmeyin emin olun babanız içeride sürekli sizi düşünüyor. Ona o kadar zor ki. Güçsüz olmak gibi bir lüksünüz yok. Allah kurtarsın Allah yardımcınız olsun. Geçer gider, güneş balçıkla sıvanmaz. Bunlar çok ağır sınavlar çok.

Aynen öyle. Bu dünya imtihan yeri bizde imtihan oluyoruz. Asla ağlamadım babam da izin vermedi dimdik durduk bugüne kadar durduğumuz gibi. Orda ki fakir fukara mahkumların eksiklerini temin etmeye çalışıyor şimdi. Hatta bu hafa bi kadın ve çocuğunu da götürdük 2 aydır görmemişlrr paraları yokmuş gidememişler. Ne kendimizden ne iyi kalbimizden taviz vermeyiz. Asla keşke babam olmasaydı böyle bi acı tatmazdık falan gibi bi düşüncede olmadık. Onu eskisinden daha da çok seviyorum ve benim her zaman olduğu gibi kahramanım.

Beni çok rahatlattınız. Babanızı en çok üzecek şey sizin üzülmeniz. Tez vakitte kavuşun son olsun inşallah.

Tabi insan merak ediyor darbeyi mi övdü yoksa siyasetimi eleştirdi diye .
Allah yardımcınız olsun keske bu tarz seyler yapmadan aılenızı dusunseydınız

Beni çok rahatlattınız. Babanızı en çok üzecek şey sizin üzülmeniz. Tez vakitte kavuşun son olsun inşallah.
Amin amin. Sizde bi hata yapmış olabilirsiniz. Hata bile değil yanlış diyelim bu dizi köyü evlat yapmaz. 3 yaşında kızım var 30 yaşında da olsa benim yavrum olacak başka Canları takmadığı sürece hiç birşey onu sevmeme sahiplenmeme engel olamaz

Tabi insan merak ediyor darbeyi mi övdü yoksa siyasetimi eleştirdi diye .
Allah yardımcınız olsun keske bu tarz seyler yapmadan aılenızı dusunseydınız
Yok asla darbe övmedim. Darbeden çok önceydi tweetler dava açılalı da bayağı oluyor. Dozuna dikkat etmediğim eleştirilerdi.

Keşke o tweetleri atmadan önce biraz durup düşünseydin,bir heyecanla öfkeyle yapılanlar neye mal oluyor işte..
İnşalalh sonu hayırlı biterdeceza almadan kurtarırsın.

Yok asla darbe övmedim. Darbeden çok önceydi tweetler dava açılalı da bayağı oluyor. Dozuna dikkat etmediğim eleştirilerdi.
Aman be yavrucum bırak ya senmı kurtacaksın su lesı cıkmıs dunyayı
Bundan sonra bence tum sosyal hesaplarını kapat ınsallah tertemız aklanırsın bu olaydan

Keşke o tweetleri atmadan önce biraz durup düşünseydin,bir heyecanla öfkeyle yapılanlar neye mal oluyor işte..
İnşalalh sonu hayırlı biterdeceza almadan kurtarırsın.
İnşallah zaten bir şans daha verseler asla öyle parlamam. Belki hakim vicdanlı çıkar.

benim dayım girmişti rüşvet yemiş güya ama anlaşılıncaya dek bikaç ay içeride tuttular incecik kalmıştı dayım :/

benim dayım girmişti rüşvet yemiş güya ama anlaşılıncaya dek bikaç ay içeride tuttular incecik kalmıştı dayım :/
Şimdiden incecik kaldım yok olurum herhalde. Zor ya size de tavsiye eleştirecek bir şeyiniz varsa içinizde kalsın boşverin. Durum sandığınızdan daha ciddi.

İlkbahar aylarından beri kapalı asla bir daha açmam. Umarım bir şansım daha olur.
O zamandan berı bu sıkıntıyla yasıyorsun demek
Zaten bol bol aksıyonlu bır yaz gecırdık
Babannem hep der kı sular bulanmadan durulanmaz. Insallah en kısa zamanda feraha kavusursun
ne zaman sonuclanacak pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…