- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
AH CANIM KIYAMAMKızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Evet. .ve cidden suçsuz,ınş akla kara ayrılacak.dört gözle bekliyorum. ..devletime güveniyorum ,
Evet yazışma değil de bir tweet yani atışma falan olmadı.
Hayır sicilim tertemiz daha önce herhangi bir soruşturma bile geçirmedim değil kovuşturma. Psikolojim harap. Bir an önce ciddi destek almam lazım.İnsanlara bir şey olmaz,ceza almazsın demeyi sevmem, suça meyil vermelerine sebep olduğunu düşünüyorum. İçini ferah tut diyorum sadece ve lütfen abartma. Hapis vs abartı çünkü. Psikolojin bozulmuş belli ki.
Daha önce başka bir suçtan erteleme kararı aldın mı? sicilin temiz mi?
Haklısınız öncelikle psikolog şart benim için.Öncelikle sakin olun
Siz kendi kendinize hüküm vermişsiniz şimdiden
Öncelikli ilk işiniz bir psikologdan yardım almanız.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz çünkü
Daha sonra da emsal davaları araştırın.
Belki size yol gösterir.
İzmirdeysen dosya numarası verirsen incelerim dosyanı.Hayır sicilim tertemiz daha önce herhangi bir soruşturma bile geçirmedim değil kovuşturma. Psikolojim harap. Bir an önce ciddi destek almam lazım.
Cnm yanlis yapıyorsun. .hüküm giymemissin. Neden.annemi teskin edesinAllah kurtarsın Canım bugünler de geçer. Ben asıl tavsiyeyi anneme Nasıl davranacağım yönünde istiyorum. Bugüne kadar sakindim çok eskiden attığım saçma sapan tweetlere bile dava açılmış. Artık sükunetimi koruyamıyorum ama onu da ben sakinleştiriyordum.
Cnm yanlis yapıyorsun. .hüküm giymemissin. Neden.annemi teskin edesin..sakin.ol,annenizle telaslandirma, insanı olaninn basina herşey gelebilir..sabır sukunet..bişey olmaz abartma kafamda buyutmeAllah kurtarsın Canım bugünler de geçer. Ben asıl tavsiyeyi anneme Nasıl davranacağım yönünde istiyorum. Bugüne kadar sakindim çok eskiden attığım saçma sapan tweetlere bile dava açılmış. Artık sükunetimi koruyamıyorum ama onu da ben sakinleştiriyordum.
Bende evlenmeden önce biri bana hem hareket hem tehdit etti duyulmasın diye avukat tuttum gapis olmazdı ama bu devlet büyüğü o yüzden emsal davalara bak cnmHayır sicilim tertemiz daha önce herhangi bir soruşturma bile geçirmedim değil kovuşturma. Psikolojim harap. Bir an önce ciddi destek almam lazım.
Hm ben direkt bir şahsa hakaret ettiğini düşündüm. Mesela atıyorum inançlara,dine hakaretse cezası daha ağır tabi. Konuyu tam bilmeden, cümleleri görmeden kesin yorum yapamam.Allah kurtarsın Canım bugünler de geçer. Ben asıl tavsiyeyi anneme Nasıl davranacağım yönünde istiyorum. Bugüne kadar sakindim çok eskiden attığım saçma sapan tweetlere bile dava açılmış. Artık sükunetimi koruyamıyorum ama onu da ben sakinleştiriyordum.
Kendime geleyim dosyaya bakacağım bir de misafir ağırlıyorum şimdi kafam kazan gibi bir gitseler. Bir şey de diyemiyorsun buraya yazmasaydım onlara patlayacaktım kesin.İzmirdeysen dosya numarası verirsen incelerim dosyanı.
Kuzum noluyor sana ardı arkası kesilmediKızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Kuzum noluyor sana ardı arkası kesilmedi
Benim babam girdi
Trafik kazasından
Oldukça zor bir süreçti
Bunun tesellisi falan yok
Neden girdiği be kadar kalabileceği görüş günleri bi çok faktöre bağlı yorum yapılabilir ancak
Olay çok karmaşıklaştı bir yandan da kamu davası oldu vesaire. Artık beynim durdu. Ayrıca moderatör varsa konuyu kapatabiliriz herkese teşekkür ediyorum.kotu soz sahibine donuyor gercekten sonucta pismansiniz o insanlardan ozur dileseniz sikayetlerini geri alsalar olur mu
Tam olarak nedir içerikleriDedim ya dert maskeliyorum diye. Zamanında attığım tweetler yüzünden adıma durmadan dava açılıyor. Bugün bir yenisini daha öğrendim. Birden fazla avukatla görüşüyorum ama net cevap alamıyorum kötü yorumlar da oldukça fazla. Delirmek üzereyim tweet bu ya. Günü gelse de bitse artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?