- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Çok yakında. Bir buçuk ay gibi bir zamanım var gün saymıyorum. Aylardır tutuksuz yargılanıyorum. Zaten bende tehlike görseydi tutuklardı diye düşünüyorum ama içim rahat değil.O zamandan berı bu sıkıntıyla yasıyorsun demek
Zaten bol bol aksıyonlu bır yaz gecırdık
Babannem hep der kı sular bulanmadan durulanmaz. Insallah en kısa zamanda feraha kavusursun
ne zaman sonuclanacak pekı
Tabi kolay mıÇok yakında. Bir buçuk ay gibi bir zamanım var gün saymıyorum. Aylardır tutuksuz yargılanıyorum. Zaten bende tehlike görseydi tutuklardı diye düşünüyorum ama içim rahat değil.
Var ama bugün yeni bir dava açıldığını haber verdiler o Zaman atılan tweetlerden. Henüz bundan haberleri yok. Bir şekilde anlatmaya çalışacağım bir kendim düzeleyim de.Tabi kolay mı
Bol bol dua et aılenın suana kadar olan bıtenden haberı varmı pekı
nasıl anlamadımŞimdiden incecik kaldım yok olurum herhalde. Zor ya size de tavsiye eleştirecek bir şeyiniz varsa içinizde kalsın boşverin. Durum sandığınızdan daha ciddi.
Siyasi küfür,hakaret mi iceriyodu tweetler üstü kapalı bi şekilde söylerseniz mantık çerçevesinde bi fikrimiz olabilir cezaya dairVar ama bugün yeni bir dava açıldığını haber verdiler o Zaman atılan tweetlerden. Henüz bundan haberleri yok. Bir şekilde anlatmaya çalışacağım bir kendim düzeleyim de.
Benim eşim biz sevgili iken girmişti hayatımın en kötü dönemiydi.
Evet içeriyorlardı. Ağır tweetlerdi şahıslara karşı hakaret de vardı. Yanlış olduğunu kabul ediyorum ama oldu bir kere ve kurtulamıyorum bundan.Siyasi küfür,hakaret mi iceriyodu tweetler üstü kapalı bi şekilde söylerseniz mantık çerçevesinde bi fikrimiz olabilir cezaya dair
Henüz girmedim. Bilmem görüştürürler mi.Sevgiliye görüş izni veriliyor mu?
Yönetmelikte şöyle geçiyor:
Hükümlü ve tutuklular; eşi, anne, babası, büyükanne ve büyükbabası, çocuğu, torunu, kardeşi, gelini, damadı, kayınbiraderi, baldızı, yengesi, eniştesi, görümcesi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin annesi ve babası, kayınpederinin anne ve babası, eşinin başkasından olma çocuğu, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, torun çocuğu, kardeş çocuğu, eşi, amcası, halası, dayısı, teyzesi ve bunların eşleri ile vasisi ve kayyımıyla görüşebilir.
Siz nasıl görüşebildiniz?
görüşülüyor ya, dıdısının dıdısını ziyarete gitmisti bir tanidigim. Kan bagi falan da yok yani.Sevgiliye görüş izni veriliyor mu?
Yönetmelikte şöyle geçiyor:
Hükümlü ve tutuklular; eşi, anne, babası, büyükanne ve büyükbabası, çocuğu, torunu, kardeşi, gelini, damadı, kayınbiraderi, baldızı, yengesi, eniştesi, görümcesi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin annesi ve babası, kayınpederinin anne ve babası, eşinin başkasından olma çocuğu, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, torun çocuğu, kardeş çocuğu, eşi, amcası, halası, dayısı, teyzesi ve bunların eşleri ile vasisi ve kayyımıyla görüşebilir.
Siz nasıl görüşebildiniz?
Uzgunum bukadar agirsa birkaç ay ceza alabilirsin ama pişmanlığıni bana bile yansıttın hakimde inanabilir para cezasıyla kapanir umarım birde davalardan 1 kereligine vazgecmisti hakaretin o kisiye degilmiydi ?Evet içeriyorlardı. Ağır tweetlerdi şahıslara karşı hakaret de vardı. Yanlış olduğunu kabul ediyorum ama oldu bir kere ve kurtulamıyorum bundan.
Ya Cumhurbaşkanı hakaret davalarını affetmişti siz ondan yırtamadınız mıEvet içeriyorlardı. Ağır tweetlerdi şahıslara karşı hakaret de vardı. Yanlış olduğunu kabul ediyorum ama oldu bir kere ve kurtulamıyorum bundan.
İnşallah ya inşallah kafam da karışık ne olduğumu şaşırıyorum bir kendime gelsem belki daha iyi olacak benim için.Hükmün geri bırakılması diye birşey var. İlk kez işlediğiniz bir suçsa geçerli oluyor. İnşallah sizin davanız da o kapsama gidiyordur, avukatlar size yok gösterir. 5 yıl boyunca aynı suçu bir daha işlemezseniz dava düşüyor.
Cumhurbaşkanına değil başka bakanlara hakaret etmiştim atanamadığım için. Şimdi ömür boyu atanma derdim kalmadı artık.Ya Cumhurbaşkanı hakaret davalarını affetmişti siz ondan yırtamadınız mı
Cumhurbaşkanı hakaret davası ise af geldi bir seferlik gerçi biliyorsunuzdur ..İlkbahar aylarından beri kapalı asla bir daha açmam. Umarım bir şansım daha olur.
İnşallah ya inşallah kafam da karışık ne olduğumu şaşırıyorum bir kendime gelsem belki daha iyi olacak benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?