Hapse giren eşiniz dostunuz var mı?

O zamandan berı bu sıkıntıyla yasıyorsun demek
Zaten bol bol aksıyonlu bır yaz gecırdık
Babannem hep der kı sular bulanmadan durulanmaz. Insallah en kısa zamanda feraha kavusursun
ne zaman sonuclanacak pekı
Çok yakında. Bir buçuk ay gibi bir zamanım var gün saymıyorum. Aylardır tutuksuz yargılanıyorum. Zaten bende tehlike görseydi tutuklardı diye düşünüyorum ama içim rahat değil.
 
Çok yakında. Bir buçuk ay gibi bir zamanım var gün saymıyorum. Aylardır tutuksuz yargılanıyorum. Zaten bende tehlike görseydi tutuklardı diye düşünüyorum ama içim rahat değil.
Tabi kolay mı
Bol bol dua et aılenın suana kadar olan bıtenden haberı varmı pekı
 
Var ama bugün yeni bir dava açıldığını haber verdiler o Zaman atılan tweetlerden. Henüz bundan haberleri yok. Bir şekilde anlatmaya çalışacağım bir kendim düzeleyim de.
Siyasi küfür,hakaret mi iceriyodu tweetler üstü kapalı bi şekilde söylerseniz mantık çerçevesinde bi fikrimiz olabilir cezaya dair
 
Şimdi okudum brenda chenowith
aynen bir arkadaşın söylediği gibi konuyu söyleyin yardım edelim
bir siyasiyi eleştirdiyseniz en azından o kişiye ulaşıp özür mözür bir şekilde affettirebilirsin de kendini
sonuçta öğrencisin değil mi?yani bu geleceğimi bile etkiler vırt vızık deyip kendi çocuğuyla empati yapıp vicdan yapar belki..
 
Benim eşim biz sevgili iken girmişti hayatımın en kötü dönemiydi.

Sevgiliye görüş izni veriliyor mu?
Yönetmelikte şöyle geçiyor:

Hükümlü ve tutuklular; eşi, anne, babası, büyükanne ve büyükbabası, çocuğu, torunu, kardeşi, gelini, damadı, kayınbiraderi, baldızı, yengesi, eniştesi, görümcesi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin annesi ve babası, kayınpederinin anne ve babası, eşinin başkasından olma çocuğu, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, torun çocuğu, kardeş çocuğu, eşi, amcası, halası, dayısı, teyzesi ve bunların eşleri ile vasisi ve kayyımıyla görüşebilir.

Siz nasıl görüşebildiniz?
 
Siyasi küfür,hakaret mi iceriyodu tweetler üstü kapalı bi şekilde söylerseniz mantık çerçevesinde bi fikrimiz olabilir cezaya dair
Evet içeriyorlardı. Ağır tweetlerdi şahıslara karşı hakaret de vardı. Yanlış olduğunu kabul ediyorum ama oldu bir kere ve kurtulamıyorum bundan.
 
Henüz girmedim. Bilmem görüştürürler mi.
 
görüşülüyor ya, dıdısının dıdısını ziyarete gitmisti bir tanidigim. Kan bagi falan da yok yani.
 
Evet içeriyorlardı. Ağır tweetlerdi şahıslara karşı hakaret de vardı. Yanlış olduğunu kabul ediyorum ama oldu bir kere ve kurtulamıyorum bundan.
Uzgunum bukadar agirsa birkaç ay ceza alabilirsin ama pişmanlığıni bana bile yansıttın hakimde inanabilir para cezasıyla kapanir umarım birde davalardan 1 kereligine vazgecmisti hakaretin o kisiye degilmiydi ?
 
büyük ihtimal ilk olduğu için para cezasıyla kapanır canını sıkma
bir arkadaşım sevgilisine asılan çocuğa hakaret etmişti çocuk da dava etmişti hakim para cezası verdi
bu da muhtemelen aynı şekilde sonuçlanır,ancak benim anlamadığım neden ikinci bir dava yazısı geldi iki farklı şikayet mi var şu an hakkında?
 
Hükmün geri bırakılması diye birşey var. İlk kez işlediğiniz bir suçsa geçerli oluyor. İnşallah sizin davanız da o kapsama gidiyordur, avukatlar size yok gösterir. 5 yıl boyunca aynı suçu bir daha işlemezseniz dava düşüyor.
 
Benim bosanmakta oldugum eşim artik eski eşim demek gerek cezaevinde bende ilk o girdiginde cok üzülmüştüm anlayabiliyorum seni fakat sonradan anladim ki hep kandirilmisim bosanmaya calisiyorum 1 yildir
Cezaevinde icerdeki tutuklulara ilk girdikten 2 hafta icinde bir kagit doldurtuyorlarmis 3lü dedikleri bisey var yani disardan hisim akrabasi olmayan 3 kisi seciyor ve onlarla da gorusebiliyor sadece bu 3 kisiyle resmi tatil dini tatil vs gunlerde açık görüş izni olmuyor
 
İnşallah ya inşallah kafam da karışık ne olduğumu şaşırıyorum bir kendime gelsem belki daha iyi olacak benim için.
 
İnşallah ya inşallah kafam da karışık ne olduğumu şaşırıyorum bir kendime gelsem belki daha iyi olacak benim için.


Siz benim dediğim şeyi bi danışın o yanınızdaki avukatlara. Hükmün geri bırakılması olur mu benim için diye bi sorun. Olması lazım, ne dolandırıcılar ne hortumcular dışarda geziyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…