peki ileride de devam edecekmiymiş bu isteklere koşmaya?Esiniz/ nisanliniz ailesine nekadar maddi destekte bulunuyor?
Soyle ki gelecek icin endiseliyim cunku nisanlim ailesinin ihtiyaci olsada olmasada her istediklerini aliyor, birsey dedigimde ise ben kucukken onlarda her istedigimi yapti diyor, e herkese ailesi yapiyor, komsuya mi yaptilar ogullarina yaptilar
Annesinin ihtiyaci yokken gitti annesine 1,500 liraya telefon aldi gecen gun annesi istemismis, aileside okadar dusuncesiz ki anlatamam, hep nisanlima birseyler aldirma derdindeler
Sira bana geldiginde askim x perde ne guzel alalim oturma odasina dedigimde cok pahali, simdi dugun masraflari olmasa alirdik ama askim ilerde rahata erisince alalim simdi daha uygun fiyata bakalim diyebiliyor, E annene niye demiyosun anne dugun masraflari vs ileride alirim diye.
Coooook moralim bozuk coooook. Tum dugun masraflari nisanlima ait, ben ona uzulurken elinde avucunda kalmiyor yalniz zor oluyor diye bende her masrafa ortak olurken, onun gidip ailesinin keyfe keder ihtiyaclarina harcama yapmasi cok zoruma gidiyor acikcasi. Anormal olan benmiyim?
Bu konularda sizin dusunceniz ne, ben cok saglam bir tartisma yasadim ve yine yasamak uzereyim bu konuda, sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
Ohooo sen bu kocadan çok çekersin.Esiniz/ nisanliniz ailesine nekadar maddi destekte bulunuyor?
Soyle ki gelecek icin endiseliyim cunku nisanlim ailesinin ihtiyaci olsada olmasada her istediklerini aliyor, birsey dedigimde ise ben kucukken onlarda her istedigimi yapti diyor, e herkese ailesi yapiyor, komsuya mi yaptilar ogullarina yaptilar
Annesinin ihtiyaci yokken gitti annesine 1,500 liraya telefon aldi gecen gun annesi istemismis, aileside okadar dusuncesiz ki anlatamam, hep nisanlima birseyler aldirma derdindeler
Sira bana geldiginde askim x perde ne guzel alalim oturma odasina dedigimde cok pahali, simdi dugun masraflari olmasa alirdik ama askim ilerde rahata erisince alalim simdi daha uygun fiyata bakalim diyebiliyor, E annene niye demiyosun anne dugun masraflari vs ileride alirim diye.
Coooook moralim bozuk coooook. Tum dugun masraflari nisanlima ait, ben ona uzulurken elinde avucunda kalmiyor yalniz zor oluyor diye bende her masrafa ortak olurken, onun gidip ailesinin keyfe keder ihtiyaclarina harcama yapmasi cok zoruma gidiyor acikcasi. Anormal olan benmiyim?
Bu konularda sizin dusunceniz ne, ben cok saglam bir tartisma yasadim ve yine yasamak uzereyim bu konuda, sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
ev eşyalarını nişanlınızla ortak bütçe oluşturup birlikte alın. düğün masraflarını neden o tek ödüyor?
ama siz bunu yönetemeyeceksiniz farkındasınız değil mi ? ben nişanlımın harcamasına karışmam mesela . ilerde de ailesine yardım ettiğinde yine sorun yaşayacaksanız bunu konuşmalısınız. ilerde daha büyük mutsuzluk yaşamayın. bana sorarsanız annesine telefon almasında hiç bir şey yok. sizin karışabilceğiniz bir durum da değil. düğünü zaten sizin ortak çalışıp yapmanız daha mantıklı . siz çalışıyor musunuz? düğünü sadece nişanlınız mı yapacak?bundan 6 yil once nisanlimin abisi evlenirken ona destek olamamislar ozaman gercekten durumlari kotuymus, simdi durumlari daha iyi ama bu seferde haksizlik olacak ortada diye yardim etmiyorlar, ki bu konuda hak veriyorum aslinda onlara
ama ama ama destek olmuyorken kostek bari olmayin yaa degil mi?
nisanlima bak abin bunu aldi bize diye nisanlimi eziyorlar, o da kendince hep isteklerini yapmaya calisiyor
kendim duygum abiyede nisanlimin aldigini ovuyodu kv, yani abiyede o sekilde istedigini yaptiriyorlar
lafin sozun bittigi yer, ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?