Hardal çok hasta :(

geçmiş olsun. iyi haberler geldikçe buraya da yazın mutlaka.

ayrıca evrene mesaj göndermek şu bu... kendinizi suçlamayı bırakın. tamamen fizyolojik bi olay işte. her zama başımız gelebilir.

Yapma ne olur bos yere suclama kendini, evrene yolladığın olumsuz mesajdan kat kat fazla olumlusunu yollamistin eski konunda... ben o yuzden iyilesecegine inaniyorum hardalin, bak topluca pozitif enerjimizi yolluyoruz onu, karmen, pelin, ece ve babamizdan kocaman sevgiler hardala, cabucak iyiles pofidik

çok üzüldüm umarım çabuk iyileşir..bizimde kuşumuz hasta..sabahtan beri kafam yerinde değil..başında bekleyip duruyorum..Allah onları bize bağışlasın..

Cok gecmis olsun , umarim Hardal'cik en kisa zamanda iyilesir .Lutfen kendinizi suclamayin , negatif dusunceyle birseyler olsaydi Dunyada insan kalmazdi .Size de cok gecmis olsun. Iyi haberleri bekliyoruz.

Geçmiş olsun, benim papağanlar hastalanınca yememiş içmemiş uyumamıştık. Bu yetmezmiş gibi veterinerle bağır çağır kavga edip tehdit etmiştim kadını Zor bir durum, bir an önce sağlığına kavuşur umarım.
Biz şimdi topluca pozitif enerji yollarız

geçmiş olsun. iyi haberler geldikçe buraya da yazın mutlaka.

ayrıca evrene mesaj göndermek şu bu... kendinizi suçlamayı bırakın. tamamen fizyolojik bi olay işte. her zama başımız gelebilir.

çok üzüldüm umarım çabuk iyileşir..bizimde kuşumuz hasta..sabahtan beri kafam yerinde değil..başında bekleyip duruyorum..Allah onları bize bağışlasın..

Cok gecmis olsun , umarim Hardal'cik en kisa zamanda iyilesir .Lutfen kendinizi suclamayin , negatif dusunceyle birseyler olsaydi Dunyada insan kalmazdi .Size de cok gecmis olsun. Iyi haberleri bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar. Hardal çok yaramaz bir kediydi daha doğrusu çok enerjikti biz üç kedili düzene alışmışken bir anda düzenim değişti. Çok zaman pişman oldum aldığıma yalan yok ama çok da sevdim göğsümde uyuttum hep. Şu an sağlıklı düşünemiyorum kendimi suçluyorum bu yüzden

Şimdi aradım mama ve su yemiş ateşinin düşmesi için ilaç vermişler yarın netleşecekmiş durumu. İnşallah anlık bir şeydir

Bi çişim yutmuş olabilir hazmedememis ve kusmustur. Kedinizii sokaga salmak yerine sahiplendirmeyi deneyin böylesi daha vicdanlı bir hareket olur.

Bi çişim yutmuş olabilir hazmedememis ve kusmustur. Kedinizii sokaga salmak yerine sahiplendirmeyi deneyin böylesi daha vicdanlı bir hareket olur.

Hayır yutmadı herhangi bir şey. Sokağa salmadım zaten, o anlık bir düşünceydi sadece. Sahiplendiremedim kimse istemiyor büyük kedileri ve bizimle kaldı. Vicdanen hassas olmasam bu kadar üzülür müyüm sizce ?

Sıkıntı yok suclamiyorum daha önce bahçeye salmakla ilgili konu actiginizi yazmissiniz onun için yazdım. Yani eğer o dönem öyle birşey yapsaydınız kendinizi affedemezdiniz. Merak etmeyin suçlayacak konumda değilim zaten çünkü 3 senedir bebekliginden beri yanımda olan köpeğime iyi yuva ariyorum yakında doğum yapacağım için.

Evet affetmezdim. Peki siz üç sene size alışmış yavrucak aşka eve gidince kendinize hiç kızmayacak mısınız ? Evde kedi köpek olması bir sorun değil ki bebek için.

Neyse tabii sizin kararınız, tartışacak durumda da değilim zaten.

Bi noktaya kadar hep bizimle kalacak diye savunurdum. Yemeklerimden uzun uzun tüyü çıksa da çoraplarım giysilerim hep tüy olsa da bunu hiç problem etmezdim. Toksoplazmam pozitif çıktı doktorum 1,2 uyarıda bulundu parazitle ilgili ona rağmen olumsuz değildim. Ta ki bebeğimi düşünmem gerektiğini duygusal olarak değilde mantıklı hareket etmem gerektiğini düşününceye kadar. Kopegim çok aşırı tüy döküyor ve çok fazla hareketli bu bebeğim için zararlı. Sonuçta bebeğim emeklicek, yere düşürdüğünü ağzına atacak. O yüzden tanıdığım bi aile ile irtibat halindeyim önüme gelene köpeğimi sahiplendiremem son 1.5 ayım o yüzden en iyisini bulana kadar bekliyorum. Hamileligim dolayısıyla köpeğimle ilgilenemiyorumda yani gezdiremiyorum. Öyle bi aile bulmalıyım ki köpeğimi denize götürsün, tasmasiz koşturtsun, enerjisini atmasını sağlasın. Anlatabiliyorumdur umarım. Hatta eşim benim psikolojimi düşünüyor yani verirsem sonrasında nasıl toparlanacagimi çünkü o da farkında. Bi ara 1 kez kopegim kayboldu coraplarimla gecenin bi vakti sokağa çıktım dükkanlara girdim çıktım onu bulabilmek için çarşının göbeğinde. Öyle işte. Ne kadar üzülsem de hayatımda ilk defa mantıklı düşünmeye çalışıyorum işte, bu da benim durumum benim derdim.

Keşke evrene verilen mesajlarla olsaydı bu iş,benim mesajlarım bir iki kişinin kafasını yarmıştı bile.

Kendinizi suçlamayin.

düzelir insallah.

Hepsini okumadim ama cok gecmis olsun. Hayvanlara da yazik nereleri agridigini tamda anlatamiyorlar yada biz insanlar anlamakta zorluk cekiyoruz. Insallah tez zamanda iyilesir hardaliniz

Geçmiş olsun çok üzüldüm, bazen parazit aşıları bunu yapabiliyor. Hayvanın çok paraziti varsa aşıyla birlikte hepsi birden sökülüyor barsaklardan ve hafif bir kanamaya sebep oluyor, ateş ve bulantı yapıyor umarım bu tür bişeydir. Kendini suçlama lütfen veterinerin haklı geçmişini de bilmiyorsun, sen istesende kötü bir enerji çıkmaz senden meraklanma hayvan sever en fazla daha çok kum temizleyeceğini düşünür, resme bakılırsa senden alacağı sevgiyi almış zaten

Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin yavrunuza.
Kendinizi de suçlamayın bazen bi offff diyoruz kedimize, kuşumuza, oğlumuza, kocamıza......

Böyle düşünüp canınızı sıkmayın siz olmasaydınız da hastalanacaktı ve daha kötüsü bu sefer kimse onu tedavi ettirmeyecekti. Sokaktaki hayatı bu durumuyla kıyaslanamayacak kadar zor ve kötü olacaktı. Siz ona sevgi ve emek verdiniz inşallah en yakın zamanda iyileşir

Bende bu ay'ın ilk haftası canımdan çok sevdiğim 1 yıldır sevgiyle beslediğim muhabbet kuşumu kaybettim. Genel olarak muhabbet kuşlarını sevmem eve geldiğinde iki güne ölür yaşamaz diye baktığım kuşa 1 senedir baktım, besledim, alıştım canımdan bir parça oldu. Yalnız kaldım yanımda oldu. Acı çektim yanı başımda oldu o kadar çok alıştım ki eve girdiğimde hep onu arıyordum. Kardeşimle birbirlerine çok düşkünlerdi. Kardeşim şehir dışına okumaya gidince 3 ay sonra vefat etti. Veteriner stresten felç geçirdiğini söyledi. Kardeşimin acısına dayanamadı. Hayvanlar duygusal açıdan çok hassas varlıklar neler düşünürseniz düşünün hissediyorlar. İnşallah kedinizde iyileşir eski haline döner.

Şuna bakın ne kadar tatlı, nasıl masum.

ah kuzuuum, çok da minnoşmuş.
sürekli veteriner ile iletişimde olun, mümkün olduğunca götürün olur mu? onun o tombik gıdısından öpün bol bol benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…