- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
geçmiş olsun. iyi haberler geldikçe buraya da yazın mutlaka.
ayrıca evrene mesaj göndermek şu bu... kendinizi suçlamayı bırakın. tamamen fizyolojik bi olay işte. her zama başımız gelebilir.
Yapma ne olur bos yere suclama kendini, evrene yolladığın olumsuz mesajdan kat kat fazla olumlusunu yollamistin eski konunda... ben o yuzden iyilesecegine inaniyorum hardalin, bak topluca pozitif enerjimizi yolluyoruz onu, karmen, pelin, ece ve babamizdan kocaman sevgiler hardala, cabucak iyiles pofidik
çok üzüldüm umarım çabuk iyileşir..bizimde kuşumuz hasta..sabahtan beri kafam yerinde değil..başında bekleyip duruyorum..Allah onları bize bağışlasın..
Cok gecmis olsun , umarim Hardal'cik en kisa zamanda iyilesir .Lutfen kendinizi suclamayin , negatif dusunceyle birseyler olsaydi Dunyada insan kalmazdi .Size de cok gecmis olsun. Iyi haberleri bekliyoruz.
Geçmiş olsun, benim papağanlar hastalanınca yememiş içmemiş uyumamıştık. Bu yetmezmiş gibi veterinerle bağır çağır kavga edip tehdit etmiştim kadınıZor bir durum, bir an önce sağlığına kavuşur umarım.
Biz şimdi topluca pozitif enerji yollarız
Bi çişim yutmuş olabilir hazmedememis ve kusmustur. Kedinizii sokaga salmak yerine sahiplendirmeyi deneyin böylesi daha vicdanlı bir hareket olur.
Hayır yutmadı herhangi bir şey. Sokağa salmadım zaten, o anlık bir düşünceydi sadece. Sahiplendiremedim kimse istemiyor büyük kedileri ve bizimle kaldı. Vicdanen hassas olmasam bu kadar üzülür müyüm sizce ?
Sıkıntı yok suclamiyorum daha önce bahçeye salmakla ilgili konu actiginizi yazmissiniz onun için yazdım. Yani eğer o dönem öyle birşey yapsaydınız kendinizi affedemezdiniz. Merak etmeyin suçlayacak konumda değilim zaten çünkü 3 senedir bebekliginden beri yanımda olan köpeğime iyi yuva ariyorum yakında doğum yapacağım için.
Evet affetmezdim. Peki siz üç sene size alışmış yavrucak aşka eve gidince kendinize hiç kızmayacak mısınız ? Evde kedi köpek olması bir sorun değil ki bebek için.
Neyse tabii sizin kararınız, tartışacak durumda da değilim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?