Hardal çok hasta :(

Vet ile konuştum ömrümden ömür gitti sanki saklıyorlar kötü bir şey olduda gibi hissediyorum Stabilmiş durumu Hardal' ın ve muayenede idrar kesesinde doluluk yokmuş. Bugün kan testi sonuçları gelecek dediler onları alınca haber verecekler. Bu sebeple sonda uygulamamışlar Bibibella ATTRAENTE Sexingthecherry kızlar bu semptomlar ne olabilir ? Kuma gitme ve sürünme isteme var ama idrar kesesi dolu değil diyorlar. Sanki kedimi öldürdüler ama bana söylemiyorlar gibi hissediyorum iyice saçma bir hale büründüm kendim de hasta olduğumdan sağlıklı düşünemiyorum.

canim sakin ol. Bence ameliyat sonrasi enfeksiyon olabilir. Idrar yapabiliyordur ama cani yaniyordur.

kan sonuclari bir ciksin bakalim eger icine sinmezse baska yere götürürsun. Biraz rahatla bence iyilesecek merak etme.

Şimdi tekrar konuştum çiş ve kaka yapmamış uzman hekim yanına gidicem on dakikaya konuşalım dedi.

cok kustu ve birsey yemediyse tuvaletini yapmamasi normal sanki

Hafif bir idrar tıkanıklığı varmış yeniden konuştum serum verecekler çünkü yemiyor ve içmiyormuş Eğer bayıltmadan el ile müdahele mümkün olursa el ile, yoksa sonda ile müdahele edecekler. Kan tettiklerine de bakacağız ama sanmıyorum ki ciddi bir şey olsun bu şekilde toparlar kendini dedi veteriner hekim.

ne guzel haber. Ben hic erkek kediye cok uzun süre bakmadim, sansima hep hatunlar denk geldi ama bildigim kadariyla kisirlastirma sonrasi idrar yolu enfeksiyonu cok yaygin erkeklerde. Hekimine guveniyorsan icin rahat olsun. Guvenmiyorsan daha iyi birini arastir. Benim gezmedigim yer kalmadi son 6 ayda.

Biz de çok veteriner değiştirdik bu bile kısacık sürede buradaki ikinci vetimiz. Büyük bir klinik semtin en donanımlısı zaten ve görünürde bir sorun yaşamadık diğer kedilerimde. Bu klinikten alsam başka klinik bulana dek hayvan zaten yıpranır. Benim de hep erkek baktım bir tane de kızım var dünya tatlısı. Ve büyük oğlanda kan işeme ile yaşadık idrar yolu problemi ama 2-3 gün serum ve antibiyotikle yenmişti inşallah Hardal da yener.

bence iyilesecek. Evrene olumlu mesaj veriyorum. Veterinere guvenmek isin yarısı zaten. Guveniyorsan yat dinlen kafani yorma, sen de hastasin. Iyilesince sana ihtiyaci olacak kuzunun

bence iyilesecek. Evrene olumlu mesaj veriyorum. Veterinere guvenmek isin yarısı zaten. Guveniyorsan yat dinlen kafani yorma, sen de hastasin. Iyilesince sana ihtiyaci olacak kuzunun

Ateşi düşmüş şimdi bir daha konuştuk. Serum vermişler yemek yemediği için ve çişini damla danla da olsa yapıyormuş. İnşallah kan değerleribde de bir şey çıkmazsa bu şekilde atlatıcaz bunu da.

Yaşadığım ilde pansiyon hizmeti yok ancak çok çok güvendiğim veteriner hekimimiz var..
4 defa idrar yolları tıkanıklığı yaşadım, 4 farklı kedimde..
Hepsinde de ateş düşürücü, serumdan ziyade öncelik antibiyotik oldu..
En son durumda sonda düşünülür, der hekimimiz hep..
Ve her birinde ilk antibiyotik enjeksiyondan sonra çocukların hepsi rahatlamıştı..
İdrar yolları tıkanıklığından çok korkmuyorum şahsen, zaten sıcak evlerde kısırlaştırılmış mama ile asgariye iniyor risk..
Çok paniklemeyin hekime güveniyorsanız..
Kısa sürede atlatacaktır..
Sevgiler..

Akşama net bilgi alacağım ateşi düşmüş, serumu da yemek yemediği için yapıyorlar direnci düşmesin diye. Ateşi antibiyotikle düşmüştür diye tahmin ediyorum çok da emin değilim. İnanın kendim de o kadar hastayım ki kafam anlamıyor söyleneni. İnşallah kan sayımında bir şey çıkmazda bunla atlatırız.

minnoş çok tatlı :)
Şöyle düşün sen bulmasan almasan evine bakmasan belki de ölmüştü kuzucuk çoktan. Hem şimdi sıcak evinde sevgi de görüyor. Sen de elinden geleni yapıyorsun. Hiç kendini üzme, bizler içimizdeki vicdanımızla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz dilsiz ama his dolu bu canlılara.
İyi kalplisin sen unutma

Son durum ne? Kan değerleri çıktı mı?

Damla damla ise idrar sıkıntısı olabilir büyük klinikteyse sorun cıkmaz bebek sondası ile hallederler atesinin düşmesi iyiye işaret

Kan değerlerimiz çıkmış böbrek bezlerinde sorun yok bu da çok iyi dedi veterinerimiz ama karaciğerinde bir değer ilaç kullanmasını gerektirecek kadar yüksekmiş 29 olması gereken değer 60'mış İlaç kullanacak bir süre. Eşimi bekliyorum gelince gidip görücem çok özledim.

Damla damla ise idrar sıkıntısı olabilir büyük klinikteyse sorun cıkmaz bebek sondası ile hallederler atesinin düşmesi iyiye işaret

Evet çok sevindim ben de. İnşallah tekrarlamaz tıkanıklık bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…