Hardal çok hasta :(

Belki şu an hayatta olmayacaktı siz el uzatmasaydiniz.. Kendinizi suclamayin..
Şimdi bir şansı var iyileşmek için..

Enfeksiyon kapmıs olabilir endişe etme ateşi normale düşünce eski haline geri döner. Kalıtsal bir hastalıgı yoktur inşallah

Umarım en kısa sürede iyileşip evine döner. Sizde lütfen kendinizi suçlamayın. Onu sevdiğinizi hissetmiştir gerçekten anlıyorlar.Zaten resimde de çok mutlu bakıyor hardalcık. :)

ayy kediler hiç kiyamam ya(
Belki de sizi ve onu yaklastiracak olan sey bu hastalik olmuştur.
Evlenmeden hamile kalan bir arkadasimin bebeği biraz problemli doğmuştu, o tepkili olana aile buyukleri bebegi kaybetmenin korkusuyla dualar,gozyaslari icinde kaldilar. Sonuc olarak bebek iyilesti,ailenin de enn sevilen üyesi oldu :)
Hem kediler boyle hastalanabiliyorlar ya. Benim bebegim de almadan once neler yasamis ne ameliyatlara girmis... Ama herseyi atlatti,simdi hatirlamiyo bile o cirkin gunleri. Onlar boyle minnak ama cook güclüler annesi. Merak etme sen.
İnsallah bir an once iyilesir

Geçmiş olsun küçüğe pek de güzelmiş.
Umarım bir an önce iyileşir gelir evine ama vicdan azabı yapacak durum yok ortada. Aksine sokaktan alınmış ve dördüncü olmuş çok da sevilmiş. Ve o sevgiyle de iyileşir umarım en kısa zamanda

Geçmiş olsun.. Sürekli kuma gittiğini söylemişsiniz.. Kusmuğunda ya da kakasında kurt yoksa zaten iç parazit değildir.. Ancak yeni kısırlaştırmışsınız ben büyük ihtimalle idrar yolları tıkanıklığı olduğunu düşünüyorum.. Kısır kedilerin başına çok sık geliyor, kısırlaştırıldıktan 3 gün sonra idrar yolları tıkandı kızlarımdan birinin.. Sürekli kuma gitmesi, ağlaması, kusması, çok az çiş yapması, kanlı çiş yapması, ishal gibi mukus şeklinde kaka yapması, ateş vs.. Lütfen vetinize özellikle bunu sorun.. Çok geçmiş olsun tekrardan..

Geçmiş olsun, vicdanlı bir insansiniz çok belli. Lütfen kendinizi suclamayin, ona sıcacık bir yuva vermissiniz. Sizinle ilgisi yoktur hastalığının başka bir şey vardır. Ay çok da sevimliymis, hemen iyileşir inşallah kuzum

Canim gecmis olsun. Gönlünü ferah tut iyilesecektir. Evrene mesajla hasta etmen mümkün saniyorsan hadi simdi de olumlu dusun ve onu iyilestir bakalim
Cok iyi anlıyorum insan kendi derdini unutuyor onlarin canı aciyinca. Geçici bir enfeksiyondur umarim, benim gibi kronik ve cozumsuz hastalıkla ugrassan ne evreni ne enerjiyi gözün gormezdi muhtemelen

Cok gecmis olsun ,muhtemelen idrar yolu ya da bobreksorunu gibi cabucak toparlasin ins

Hayvanlar konusunda cok hassasim. Baska zamanlar da sucluluk duymamama ragmen bu konuda kendimi 100 bin kere suclayabiliyorum. Soyle yapsaydim boyle olmazdi , boyle yapmasaydim soyle olurdu gibi. Malesef bazi seyler elimizde degil. Umarim bir an once iyilesir.

Hepsini okumadim ama cok gecmis olsun. Hayvanlara da yazik nereleri agridigini tamda anlatamiyorlar yada biz insanlar anlamakta zorluk cekiyoruz. Insallah tez zamanda iyilesir hardaliniz

Geçmiş olsun çokta güzel maşallah iyi olucaktir pozitif olun dualrm sizinle

Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin yavrunuza.
Kendinizi de suçlamayın bazen bi offff diyoruz kedimize, kuşumuza, oğlumuza, kocamıza......

ah kuzuuum, çok da minnoşmuş.
sürekli veteriner ile iletişimde olun, mümkün olduğunca götürün olur mu? onun o tombik gıdısından öpün bol bol benim için.

Belki şu an hayatta olmayacaktı siz el uzatmasaydiniz.. Kendinizi suclamayin..
Şimdi bir şansı var iyileşmek için..

Enfeksiyon kapmıs olabilir endişe etme ateşi normale düşünce eski haline geri döner. Kalıtsal bir hastalıgı yoktur inşallah

Umarım en kısa sürede iyileşip evine döner. Sizde lütfen kendinizi suçlamayın. Onu sevdiğinizi hissetmiştir gerçekten anlıyorlar.Zaten resimde de çok mutlu bakıyor hardalcık. :)

Sende hastaymissin. Cok gecmis olsun. Sen Senin hastalıktan geçiriyor olabilir.

Oyyy cok tatli .dilerim iyilesir.

Umarim iyileşirsin hardal Çok tatlısın bu arada

Cok gecmis olsun ,muhtemelen idrar yolu ya da bobreksorunu gibi cabucak toparlasin ins

Günaydın, dünden beri uyuyorum ancak biraz toplarladım. İyi dilekler ve bana da geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Ya idrar yolları tıkanıklığı ya da kısırlaştırma sırasında bir mikrop aldı diye düşünüyorum.

Veteriner de çişini yapamadığı ve baskı olduğu için yürümek istemediğini söyledi. İnternette hiç iyi senaryolar okumadım ve çok moralsizim.

Büyük oğlumu aldığımızda altı ay süre ile hastalandı sürekli veteriner, serum, antibiyotik üçgeninde yaşadık şimdi çok iyi maşallah. İnşallah Hardal da atlatır ve evine döner

Geçmiş olsun canım idraryolları tıkanıksa pipisinden anlaşılıyor ucu morarıyor çiş yapmadığından bizim oğlumuzda da olmuştu sondayla tıkanıklığı açtılar birkaç gün iğne yaptılar düzelmişti inş. hardalda düzelecek içini ferah tut kediler kolay kolay hastalıktan ölmezler hem vetetinerde yoğun bakımda resmen en kısa zamanda yuvasına dönücektir

Kafam çok karışık bibicim dün veteriner çişi olup yapamıyorsa sürünmek ister dedi ama sondadan söz etmedi. Ateşi çok yüksek olduğu için önce onu düşürmek istediler sanıyorum ki. İnşallah yanlış bir tedavi uygulamazlar İnan o kadar ağır hastayım ki üşüttüm ciğelerime indi resmen ama kendimi unuttum aklım kedide. Biz Jack' i barınaktan alıp geldiğimizde ölümün kıyısında demişti veteriner, bütün değerleri çok düşüktü dile kolay 1 sene kalmış o ortamda. Ama şimdi dana gibi oğlum maşallah. İşte Hardal da bizi üzdüğüyle kalacak inşallah.

Sana da hardala da çok geçmiş olsun.
Sen onu bu karda kışta bırakmayıp evine aldın, sevgini hissettiğinden de eminim, sakın öyle kötü mesaj evren diyip kendini daha da üzme.
Veteriner elinden geleni yapacak, güvenmezsen başka bir yere de götür ama iyi olacak emin ol.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kusmalar, ateş.. Dur bakalım parazit olabilir belki de. Çünkü o sürünerek yürümeler falan karnının ağrıdığına işaret ediyor.. İç parazit uygulaması bişeyleri değiştirebilir hardalda. Umarım iyileşir.. Yani bana iyileşecek gibi geliyor. Ben daha kötü durumlardan geri döndürdüm bazı kedilerimi. Evrene yolladığın mesajlar falan... Canım çok tatlısın ama böyle düşünme. Benim 4 yaşında kızım ve bir de erkek kedim var 5 aylık inan cinnet geçiriyorum bazen. O evrene benim yolladığım mesajları gör sen Ama maşallah turp gibi bizim kedi. Kaldı ki sen 3 kediye daha bakıyosun

İlk aldığımızda ki veterinerden sahiplendik ve bana iç parazit aşısı yapıp verdiler. Tabi aşı parası aldılar ama o aşı değilmiş meğer. Çünkü aldığım günden bu yana kedicik iflah olmadı. Ne yese kusuyo, sürekli ishal.. Popoyu kaşıyo sürekli, sürünerek yürüyo.. Zayıfladı.. Veterinerin sırf para almak için aşı yapmış gibi görünebileceğini düşünüp evde ben yaptım aşısını. Ve hayvan hemen toparladı. Şimdi görmelisin.. Süper bi oğlan oldu.

Hardal' ı ilk aldığımızda yoğun şekilde parazit döktü ve dökmesi için iç dış parazit uygulaması yapıldı ve karma aşısı da yapıldı. Evet toplamda dört taneler Hardal'cık da sonuncu oldu eşşek sıpası :) Bugün sonuçları alacağız inşallah kötü bir şeyler yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…