Aşılama Hareket hızı düşüklüğü sebebi ile aşılama yaptırıp hamile kalan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elisa__

Hoşgeldin Minik Tospam :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
9.232
7.111
168
Merhaba arkadaşlar 15 aydır bebek istiyoruz malesef olmadı haziran ayında ben dr gittim bir problem cıkmadı eşimden test istedi değerleri düşük çıktı ml de birazcık düşüklük var ve hızda problememiz var teste 2 saat sonunda ileri hareketli % 0 tam hareketli % 5 yerinde hareketli % 10 hareketsiz %85 oluyor ürolojiye gittik varikosel çıkmadı dr proxxed plus verdi 2 ay kullan dedi suan 2. aya girdik bu durumda olup aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan varmı ? ekimde test yaptıracagız benım dr um test sonucuna göre konuşuruz dedi

bizim ileri hız %30 çok düşük değil ama 2 tane negtif aşılamam var, siz 0 la aşılamayla hiç uğraşmayın bence

bizim ileri hız %30 çok düşük değil ama 2 tane negtif aşılamam var, siz 0 la aşılamayla hiç uğraşmayın bence

Hadı ya esınız ılac falan kullandımı hıc benım esım suan proxed plus kullanıyor 3 kutuda ekımde test yaptırcagız dr test sonucuna gore konusalım dedı merakla ekımı beklıyorum bende

Hadı ya esınız ılac falan kullandımı hıc benım esım suan proxed plus kullanıyor 3 kutuda ekımde test yaptırcagız dr test sonucuna gore konusalım dedı merakla ekımı beklıyorum bende
kullanmadığımız ilaç bitki ot çöp kalmadı

kullanmadığımız ilaç bitki ot çöp kalmadı

Anladım bende ılacın yanında kecıboynuzu ozu kuru ıncır ve cevız verıyorum esıme bakalım degerler nasıl cıkacak dr nasıl yonlendırecek merak ıcerısındeyım korkuyorum varıkosel varmı esınde benım esımde yoktu bu dusuklugun sebebı ne onuda bılmıyoruz

varikosel var

Hım anladım ınsallah en kısa zamanda bebegın gelır
belkı bızde ılac faydasını gosterırı varıkosel olmadıgı ıcın yoruldum artık ne olacaksa olsun zaman gecsın ıstıyorum hayırlıısnı dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…