hareketler dökümünde eski sevgilisinin adını gördüm

Sen hiç aratmadın mı? Bunda kötü niyet göremiyorum. İnsan merak edebilir. Hiçbir şey olmamış gibi davran. Facebook şifrelerinizi de değiştirin ve birbirinize söylemeyin.

Kiz terkedince erkeklerin icinde bi uhte kalio hep nasil nerde napio mutlu mu die erkek birakinca ilgilenmio soyle yap kizi facclesinde engelle bakalim farkedecek mi farkederse bilincli yapio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama arada değil işte 2-3 günde bir aramış benim doğum günümde bile aramış ve üstüme yeminler ediyo ben aramadım diye.

nolmuş aratmış aratmış sonra gereksiz bulup yaptığını; kesmiş aratmayı, faceyi kapatmış.. bişey olmaz canım ,, çok iredeleme canını sıkma, ha seni sevmediğine dair başka deliller varsa onları değerlendir

facebookta bu arama dökümünü çiftler kavga etsin diye yapmış herhalde

gun geçmıyorkı,teknolojı ılerlemesın..

artık whatsapplar,facebooklar kendı kendılerıne klavye ve tuş kullanıp atraksiyona gırıyor..

gavur ıcad edıyor işte vay anasına!

Kendi bakmadiysa ebesi bakmistir

Sorun adamin eskiye bakmasi degil. Benim uc yil olacak iliskim arada eser eskiye ben de bakarim sirf meraktan. Kisi kendinden bilir hesabi erkek arkadasima da sormustum hic eskiye baktin mi diye evet meraktan bi'kere bakmistim demisti.

Sorun yalan soyleyip ustune yemin etmesi. Cok kolay yemin eden insanlardan korkarim ben.

Belki senin morelin bozulmasın diye söylemiyodur dicem ama yeminler falan etmiş hemde birilerinin üstüne..Bu çok yanlış..
En azından kalkıp hatırlamıyorum olabilir dese tamam dicem..Ama adam resmen hem bakmış hemde yeminler ediyo saçma...
Sana gerçeği söylemeyen biriyle nereye kadar gideceksin ki? Ve aratmışs bile senin gönlünü almasını bilmeyen bi insanla nereye kadar?
Benimde eski erkek arkadaşım böyleydi herşeye yemine ediyodu bende tabi inanmıyodum ama inanmaya çalışıyodum
Yalancı insanla ömür yürümez ..Bugün bunu yapan yarın bigün nelerrr yapacak yine yeminler edecek

Geçen sene yani siz yeni beraberken? Unutamamış ondan aratmıştır şu an yoksa sorun değil bence. Asıl sorun ailesinin üzerine bile yalan yere yemin etmesi.

ben de buna takıldım. sonuçta yeminine bile inanmayacaksan neyine inanacaksın.

Burdaki sorun yalan yere yemin etmesi ve eski esimi de internet askini bulmustum yuzlerce yemin etmisti yalvarmis yakarmisti benim yazismalarim degil diye ama oydu :-( yalan yemin edene guven olmaz tatlim

Bence yalanına daha fazla takıl, bide hasta gibi günde üç dört kere baktıysa o da sıkıntılı sırfmeraktan adam o kadar bakmaz tamam biz de bakıyoruz ama ayda yılda bir öyle deli gibi her saat başı olursa aklı onda kalmış demektir

gun geçmıyorkı,teknolojı ılerlemesın..

artık whatsapplar,facebooklar kendı kendılerıne klavye ve tuş kullanıp atraksiyona gırıyor..

gavur ıcad edıyor işte vay anasına!

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 yok beNce şiFrem arkadaşımDa veya kuzenimDe vAr deMiştiR.

Adam seninle işte niye kurcalıosun orayı burayı bişey bulunca mutlu mu oluosun eskiye baksa nolur bakmasa nolur decektim kiii yemin etmiş doyumsuz heriff
Aklı onda kalmış onu özlemiş seni sevmio diemiycem yalan enkötü şey bırak gitsin böleleri yatakta kadınla bassan arkadaşım için der

size bir şey diyeyim mi...

bu konuyu okuyana kadar facebkta hareketler dökümü diye bir zımbırtının varlığını bile bilmiyordum. benim face im yok çünkü. sevgilimin de şifresi bendedir.

konuyu okudum ve açtım baktım. ısrarla kendisinden eski ilişkisiyle ilgili sakladığı bir şeyin olup olmadığını defalarca sormuştum kendisine evelden. bir yalanını yakaladım az önce bu döküm sayesinde.

sizi bilmem ama sanırım ayrılık çanları benim için çalmaya başladı. hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…