Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geldim canim. Esim acikti ona ekmek arasi hazirladim. Doktor dedi ki önce ultrasondan yapilir ordan görünmese vajinadan olabilir diye uyarmisti. ama dedigim gibi benimkisi sadece ultrasonda görüntüledi ve herseyin normal oldugunu söyledi.
Biz 23 temmuzda randevumuz var ürologda esim için belki o zaman daha derin testlere gireriz.
Hayirlisi olsun. Biz yolun basindayiz yeni evliyiz henüz bir yil olmadi. Yas gelip geçiyor ben 28 (((

hiçbirşey için geç kalınmış degildir bence..insanlar umutlarını yitirmesin yeter...
herşeyi Allah bilir..alın yazımızda ne yazıyorsa onu görüp yaşıycaz..

Ben doktora gitmeyi istiyorum....hazır degilim sanki 2 yıl herkesden gizli gizli gittik geldikk
sonra maddi sıkıntılar geldi işte...kaldı sonra kendi haline bıraktık 2 yıldırda kendi halinde olmuyor.
zaten doktorum söyledi..normal yolla olmaz diye..

canim benim. bir çok doktor öyle diyor böyle sorunlu çiftlere. Ama allahtan umut kesilmez. Ve burda ben mucizeleri okudum. Olmaz diye birsey yok denizcim. Her an her sey olabilir. Yarin ne olacak kimse bilemez. Normal yoldan hamile olabilirsin bu senin için ne kadar olumsuz olursa olsun allah verirse verir.
senin esinde spermler bulunmus hareketli olmasa bile. Benim esimde hiç yok düsünebiliyor musun.
Ilk zamanlar hep agliyordum annemde üzülüp agliyordu benim gözlerimin yasini görünce. Fakat kimsenin üzülmesini istemiiyor. Herseyi olucagina birakiyorum. Herseyin hayirlisini diliyorum hepimize. AMIN

bende senin gibi bazen ümitsizlige kapiliyorum. Stres etkiliyormus ve kisirliga yol açiyormus. O yüzden canimi sikmamaya çalisiyorum. Annem'in sayesinde. üzülme diyor canini sikma aglama diyor herseyin hayirlisini dilememi istiyor, elbet allah sanada çocuk verir diyor. Ve esimin üzülmeni istemiyorum sonuçta onda problem var onun için dahada zor. Ikimizi idare etmem gerekiyor bazen zor olsada mecburuz. Bu durum hiç kolay degil denizcim.

kesinlikle canım vallahi bende sana eşlerimiz için daha zor diye yazacaktım...sen yazmışsın kalplerimiz birmişşş..

evet eşler için daha önemli hasaas bir konu keşke tek sorun bende olsa diye düşündüm hepp..
onların gurur yapması bizimkinden daha farklı...kendimden çok eşimin baba olabilmesini çok istiyorum..
hayatımzıdaki tek eksigin bebek oldunu söylüyor..

Yine aklıma düştü,evlat hasreti,
Beni bu hasretle yakma Allah'ım.
Gecemde günümde hep aynı düşler,
Beni bu hasretle yakma Allah'ım

Gözümde tütüyor hep alev alev,
Bana mı yazıldı böyle Bir kader?
Gecemde günümde hep acı keder,
Beni bu hasretle yakma Allah'ım.

Kimseler bilmiyor,özlemlerimi,
Kimse anlamıyor böylelerini.
Düşenler anlıyor benim derdimi,

Minicik Bir cana kalmışım hasret,
ıçimde kavrulur yanar Bir gurbet.
Bu ömürde biter,bitecek elbet,

Umutlar tükenip bitmesin çare,
Bu hasret bendimi koydu bu halde.
Bilememki ecelde kaldı mı vade,

Umudumuzu kesmiyelim. Insallah bir gün bizde çocuk sahibi olucaz. Su an tek dilegim o. Esimde herseye hazir yeter ki çocugumuz olsun.
Biraz önce bir ilaç kesfettim hiç duydun mu ARGINMAX;
bir sürü içerikli hap : kore ginseng, l arginine, vitamin ve mineral, çinko ve selenyum

canim benim ne kadar güzel sözler bunlar. Gerçekten hasret içindeyiz çok duygulandm ama kendime söz verdim aglamak yok. Sanada söyluyorum denizcim üzülme sikma canina elbet bir gün bitecek bu hasret. Sen mi yazdigin bu siiri ?

canım evet duydum...sanki öyle bir ilaç bu sitede sanki ama güvenip alamamısdım..vitamin yanında başka bir ilaç daha vardııı..unuttum ama..

yok canım ben yazmadım..ama bu şiirleri okudukça içleniyorum..alıştım sanki ben aglamıyorum artık..güçlendim...kimse beni bu konuda yıkamaz yıldıramaz...ben isteyim yeterki olucakkkkkkkkkk aglama sende pozitif oll..

içimde bir özlem ve bir fırtına
gelmişin ben artık yaşın 40 ına
ay bacayı aştı vardım farkına
evladı olana sefalar olsun..

bilemez kimseler benim sancımı
içimde büyüyen evlat sancımı
yoluna koymusum ben bu canımı
bebegi olana sefalar olsun.

:içelim: olucam canim sende ol.
diger topicte gördüm tesadüfen; olumlu seyler söylüyorlar kullananlar. L arginin in baya bir faydasi varmis. Biz fransada oldugumuz için herseyi burda bullamiyoruz. Bence bir göz at.

canim seni gördüm o topicte :)))))
02/01/09 da yazmisin hatirladin mi canim. Tüp bebek özel bölümünde "sperm sayisi ve kalitesini artirici formül"

Hayatım karardı kayboldu güneş
Ne bacıdan var fayda nede bir kardeş
Bir benim yuvada zavallı eş
Umudun bittiği yerdeyim ANNE

Kimseye lafım yok yazım kaderim
Sevgiden yoksunum boştur ellerim
Yavru hasretiyle geldim giderim

Yanlzılık hayatta kaderim oldu
Hasret gözyaşları,doldu gözüme
Bu hal agır geldi garip gönlüme

Dogrudur fatmacım ama hatırlayamadım.dedim ya duymuşdum o ilacı hemde kenara not alıp eczaneye sormusdum..recetesiz verebilirz demişlerdi.bende doktora sormadan böyle bir ilaç kullanmasına eşimin cesaret edemedim..zaten azıcık sperm var..oda gitmesin..yanlış ilac diyee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…