Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam fatmacım.....ooo çalışmıyorsun o zaman dahada süper geçer haftannn...evet güzel geçtii vallahi çok sıcaktı..bugünde öyle sabah beyazları giyelim artık haziran geldi dedim..,iyide yapmısım...

merhaba deniz gelddim.
Yaz geldi istanbula desene çok sanslisin.
Bugün burda hava kapali. Yazliklari henüz çikarmadim. Halen kotlarima takiliyorum.
Dedigin hap ARGINMAX. Ben fransiz sitesinde de duydum. Içinde bir sürü vitamin ver hepsi bu hapin içinde, L ARGININ bile içerikli.

bu arada göremedim seni bakındım yoktun...
oo yaz buraya mayıs 15de geldi...ben yazlıkları çoktan çıkardım...

o ne güzel yaz geldi istanbula.
Arkadasim baktin mi o hapa. Birde google'den arastir. Benim esim su an vitamin gelül olarak kullaniyor. Kutu biter bitmez arginmax'i almayi düsünüyorum bana göre faydali olabilir bir çok vitamin içerikli hepsi bir arada.

fatmacım o hapın yanında başka bir hap dahamı ne kullanılıyordu unuttum..
kullanabilir eşin çünkü vitamein hapı..eczanelerde var..

benim esim su an 3 çesit hap kullaniyor (tribulus terrestris, maca, vitamine) ve nohut suyu kürünü içiyor günde 2 defa. Su an kullandigi vitamin hapi bitsin arginmax almayi düsünüyorum. Bilmiyorum burdaki eczanelerde var mi yok mu, arastirmam lazim.
Sence faydasi olur mu ?
Sen esine herhangi birsey uyguluyor musun ?

klomen'i sende kullandin demek. Doktor mu sana yazmisti bu ilaçi.
Evicapi da öneriyorlar e vitamini. Senin esin kullandi mi bunlari ?

canım eşim daha hiç ilaç kullanmadı..sadece 3 ay keçiboynuzu kürünü uyguladık..
klomeni bana doktorum yazmısdı..bende pko vardı yumurtlama günlerimde birden fazla yumurta oluşuyordu yumurtamın buyumesını catlamasını engelliyorlardı..
bende regl lı duzensızlıgı olmuşdu korunmuyordukda doktora gıttık hemen pko cıktı.
3 ay diane35 hap kullandım sonra klomen kullandım doktorumrum yazdı..kasıklarımda agrı hissettim ılacın bıttıgı gun zaten randevumzu vardı doktorda 2 gunde bır gıdıyorfum takıp ıcın hemen catlatma ıgnesı vurdu..çalışın dedi :)
negatif sonuc cıktı..sonra eşimden sperm testi istedi.
spermler 11 mılyon cıktı
ıkıncı testte 8 mılyon cıktı
hareketlılık hep %1 ıdı..morfolojıde bozukdu.
doktorum bu şekilde gebe kalman zor dedı..

Anladim canim. peki niye esine birsey yazmadi birsey bile mi tavsiye etmedi vitamin gibi.
sende birseyler uygula esine. Keçi boynuzunun faydasi olmadigini söyledin. Bir daha dene ama uzun süreli uygula. Biliyorsun havuç suyuda iyidir. agri sütü, bal, polen, çakisir suyu,... Birde e vitamin ve çinko. Bir kaç ilaçtan konusmustuk arginmax gibi, ....
Sen türkiyedesin bir sürü aktar var bitkisel otlar satan yerler var; bizim burda bu sansimiz yok. Bence git gör arastir sormakla fayda var canim.
Sonuçta esinde sperm var ne kadar hareket olmasada benim esimde bir tane bile yok.

canım eşim ürologa gitmedi.be kadın doktoruna gittim kendim için çocuk olmayınca drum esınde test yaptırsın dedı sonuca o baktı..evet cok sansımzı var bunda hemen evımın yakınında aktar var ama guvenemıyorum..yanlış birşey yapmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…