Harem Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Yeni yayın döneminde ekrana gelecek ‘The Harem’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ı ti’ye alacak bir dizi olacak.
Nasıl mı?
İşte Gani Müjde’nin diziye dair söyledikleri: “Bir Mezopotamya öyküsü aslında ‘The Harem’. Basurlular döneminde geçiyor hikaye.
Kahpe Bizans tadında absürt bir komedi dizisi olacak. Dizideki ‘Valide Sultan’ın yüzünü göremeyecek izleyiciler. Yüzü mozaiklenecek. Çünkü ‘Padişah’ öyle emretti. ‘Padişah’, çirkin diye haremdeki herkesten bu yöntemle gizliyor yüzünü. Çok gırgır bir dizi olacak.”

leyla ile mecnundan sonrada absürd komedi moda oldu
her zaman ki gani müjde iste

Gani Müjde yeni dizisi ile ilk ilgili ilk ayrıntıları verdi. FOX'ta yayınlanacak olan dizi dönem dizilerinle dalga geçecek.

Gani Müjde," Harem, FOX tv için hazırlanıyor. Basurlular döneminde geçen tarihi bir komedi.Sultan Küçük Esat ve Haremini izleyeceksiniz. Oyuncu Kadrosu yeni yeni oluşturuluyor.Tükenmez kalem yazacak, Pis7 linin ilk 26 bölümünü yöneten Süleyman Seçik yönetecek. Çekimler için İstanbul'un dışında 3000 metrekarelik bir hangar kiralandı.Basur'luların ve Kırım Kongoluların sarayları yapılacak alana" dedi.

ganicim sen evde oturup çekirdek çitlesen,hali hazırdaki güzel dizileri izlesen,berbat dizi yapmasan ?

bi hayat bilgisi dizin iyiydi o da senin miydi bilemedim şuanda

Harem dizisinde rol alacak başlıca oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Levent Üzümcü, Nurseli İdiz, Belma Canciğer, Başak Sayan, Çiçel Dilligil, Duygu Şen, Önder Açıkbaş, Zuhal Yalçın ve Serhan Arslan.

[video=youtube;ccoA7m5ISPM]http://www.youtube.com/watch?v=ccoA7m5ISPM&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:

Çok itici geliyolar bana ya.
Serhan Arslan bi çok dizisinde oynadı Gani Müjdenin.
Belma Canciğer eşi bildiğim kadarıyla.
:44:

bi dizisinede karısını sokmasa olmaz, zaten başka bi yerden teklif yapanda yok, tam kocadan torpilli

[video=youtube;Sjht4ZE8xDY]http://www.youtube.com/watch?v=Sjht4ZE8xDY&feature=player_embedded[/video]

Öyargılı konuşmussunuz kızlar
Bence güzeldi uzun zamandır böyle gülmemiştim
En azından vıcık vıcık aşk meşk dizileri gibi değil
Bıktım artık öyle dizileri görmekten tv bile açmıyordum
Tam çekirdek çitleyip izlenicek bi dizi olmuş

çok saçmaydı bu kadar saçma bi görmedim
ki yarıya kadar anca dayanabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…