Harem Fox Tv

gerçekten biraz önyargı yapmışsınız.

tamam mükemmel bir komedi değil ama ince espriler vardı. bir de Allah aşkına masadaki sürahiden su alması bile 2 bölüm süren, 90 dakikayı karşılıklı bakışıp susarak dolduran dizilerden iyi değil mi?

hiç sevmiyorum şu adamın dizilerini karısını da hiç mi hiç sevmiyorum

uğur taşdemir,harika sesli adam keşke bu dizide yer almasaydın!

ben çok sevdim
Bir olay olduğunda 1 haftada anca çözümlenen dizilerden kat kat iyi bence

Ben ilk bölümüne baktım ve çok güldüm.
Koskoca padişah sırf kızları istiyor diye ip atlıyor.
Manisi de şöyle:
Denizde dalga
Hoşgeldin baba
Kaftanını topla
5 kere zıpla

Hahahaha

biraz zoraki komedi olmuş
haremde ki cariyelerin isimleri özellikle istifadenur nedir ya

Ya kızlar nurseli idizin yüzü neden puslu mozaikli sultanmış ondanmı çok saçma oolmuş ama dizi süper komik özellikle çıngıraklı çok fena komik 300 500 diyorya bayıldım adamları itiraf etmeden öldürüyorr:)abidede çok hoş bi bayan cariyelerin hepsindende güzel..toplunur a adı çok yakışmış:)

Son düzenleme:

nurseli idizin yüzünü bende merak ediyorum:26:
niye sansürlenmiş

Dizinin çoğu sahnelerinde gerçekten çok güldüm ve eğlendim,

Ama Yahşi Cazibedeki oyuncuların benzer karakterde görünmesi çok basite indirgemiş diyalogları falan,

Cariyelerin göğüsleri de mübarek fırlayacak yerinden,çok çok açık sahneler ve küfürler de cabası,

Hele o Balkızın dereden resmen çırılçıplak çıkması neydi öyle,şok oldum yani,

Çıngıraklı,Küçük Esat ve Zilli kadına çok gülüyorum ama,Ulan Batur da idare eder işte,

Yine de ailecek izlenecek bi dizi değil çünkü çok fazla bel altı ima var yani abartmışlar gerçekten...

Kesinlikle katılıyorum. İnce espiriler çok ve bence çok güzel bir dizi. Bir arkadaş ailecek izlenecek bir dizi değil demiş. Zaten çocukların diziyle işi ne? Bence baştan bir yanlışlık var burda...
Tüm emeği geçenlerin emeğine sağlık

bu diziyi en fazla 5 dk izliyebiliyorum ancak o kadar dayanabiliyorum .
izlediğim sahnelerde ise en çok küçük esat ile gay rolü yapan turuncu elbise giyen çocuğu beğeniyorum.

Bugün 2 sahnede çok güldüm
Biri kare muratın ali ağaoğluna gönderme yapması
Diğeri zühremin boğayı sağması
Çok sevdim ben bu diziyi

mehmet ali erbil diziyi katletmiş resmen..onun sahnelerini hiç sevmiyorum..dizinin levent üzümcü olmasa çekilecek yanı yok:) ama muhteşem yüzyıldan daha katlanılabilir bi dizi :)

bir bölümde küçük esat kitap okurken annesi soruyor oğlum koskoca padişahsın sayfaları niye kendin çeviriyorsun diye..esatta gazeteye yalayıcı başı diye ilan verdik kimse başvurmadı,yanlış mı anlaşıldı acaba diyor

Ara da vezirinde güldüren tarafları oluyor ama diziyi levent üzümcü götürüyor bence
Mehmet ali tam bir facia

Ben her bölümünü sabırla bekliyorum arada sıkıldığım oluyor ama çok güldürüyor bende oğlumla aynı adı taşıyan esadı ve çıngıraklının salaklıklarına bayılıyorm abidede çok hoş bir bayan bence...toplunurun yalanı ortaya çıkar bu pazar bakalım ne komiklikler olck yine...muhteşem yüzyıldan nefret ediyorum çok itici bir dizi.eskiden osmanlı böyleyse gerçekten utanç duymak gerek...kimin eli kimin cebinde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…