Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Doğrudur tabi ki..
Ama ne olursa olsun anlayamaz bir psikolojide sanırım şuan..
Üstüne gitmek daha kötü sonuçlar doğurabilir..
Yanlışları daha naif bir dille dile getirmek, rencide etmemek, aşağılamak lazım bana göre..
BU dünyada o kadar farklı hayatlar ve yaşam şartları var ki..
Kendi standartlarımıza ve bakış açımıza göre bir insanı değerlendirmek yanlış olur..
İşin özü bazı şeyler aynı yollardan geçmeden çok anlaşılmıyor..
Psikoloji de bir kavram var ya çocukluğa inmek diye işte dertli insanların dertlerinde diretmesi ve dışardan sunulan çözümleri algılayamaması geçmişten bu güne hangi yollardan geçtiği ile ilgilidir bana göre..
Ben bu şekilde yargıladığım bir çok olayı fiilen yaşadım ve yargıladığım duruma düştüm ne yazık ki..
İnsan dışarıdan gördüğünü içindeyken göremiyor ve bazen görse bilse bile yapamıyor..
Ama bazen bazı insanlar çok acımasız olabiliyor..
Belki karşısındaki iyi olsun istediği için başta o acımasızlık ama sonradan ego ve öfke devreye giriyor neden karşımdaki anlamıyor diye..
Bazıları da direk ego ve anlamlandıramadığım bir öfke ile giriyor konulara...
Ben eski bir üyeyim zaman zaman uzaklaşırım buradan çünkü bazı konulara yapılan yorumlar benim bile canımı yakar..
Bazen de gelir ve sadece okurum..
Elimden geldiğince de az yorum yapmaya çalışırım..
Ve bazı tecrübelerim daha çok empati yapmam gerektiğini öğretti bana hepsi bu..

Güzellikle kalın..
Ben de anlamıyorum bazen yorumları her ne olursa olsun dalga geçmek niye? Ne fayda sağladı olaya bir çözüm getirdi mi? Hayır. O zaman niye sayfalarca alaya almak? Gerçekten empati eksikliğini fazlaca hissediyorum bazen bu forumda...

TEDAVİ oluyorum dedim ya ama durum sindirilecek fivi değil.0 lira almadan boşandım ben çocuğum varken.

Burda size 10000 kez boşanma adam kandırıyor yazdılar, dinlemediniz. Mahkeme bitti nafaka ev araba alma şansınız sona erdi. Ne yapalım bu noktadan sonra?

Bu adamdan bir bk olmaz 100 kez yazdık yine de. Adam adam olsaydı geç eve otur derdi. Sizce bu adamın çocuğu umrunda mı??

Yapacağınzı tek şey var bu adamı UNUTUN, kendi hayatınıza bakın, madem öğretmensiniz kredi çekin araba alın sürünmeyin. Bu kadar. Bu adamdan beklenti içinde olmayın.

Ben de anlamıyorum bazen yorumları her ne olursa olsun dalga geçmek niye? Ne fayda sağladı olaya bir çözüm getirdi mi? Hayır. O zaman niye sayfalarca alaya almak? Gerçekten empati eksikliğini fazlaca hissediyorum bazen bu forumda...
Sizin empati stoğunuz foruma yetiyor diye biz kenarda tutuyoruz kendi stoğumuzu 😂

Ay o da erkek kardeş dediği kendi eşi olabilir bak
Görümcesi arayıncs eşi hoparlörü kapatıyordur filan 😂😂
Harikasın aynen öyle.ne zaman o yılan arasa beni gördüğü anda pat hoporlorü kapatıyordu çıldırıyordum ben de kim bilir neler söylüyordu örümcek.

Harikasın aynen öyle.ne zaman o yılan arasa beni gördüğü anda pat hoporlorü kapatıyordu çıldırıyordum ben de kim bilir neler söylüyordu örümcek.

Cok fazla kin ve nefret dolusunuz boyle hayat gecmez. Gelin bu sefer bir degisiklik yapin ve sormak istediginizi direkt sorun, derdinizi yazin.

kaynana hikayesine açıklık getireyim ben hamileyken anasını bana geitirdi hasta olmuştu.9 kardeş bunlar.bana çok yakın da bir bacısı vardı ona gitmedi anası.haaa anasına ben bakmadım.doğru bacılarının brii geldi biri gitti.yeğenleri geldi .her gelen evimin düzenini bozdu.vs vs....durum bu arkadaşlarım.birazdan banlanırım.merak etmetiyin öğretmenliğim de çok iyi anneliğim de.burda tanınmamak için farklı yazıyorum şizofren falan değilim yani.ama helal olsun anında tanıyorsunuz.öptüm hepinizi.
tekrarbevkeniriz diye nasil bosandin ? seni nasıl ikna etti .bunuda acikla oyle git baruii 🤔

Napim kimse yok çevremde çok bunaldığımda buraya yazıyorum
Biz niye seni çekelim ?
Saçmalıklarını yeni olmuş gibi anlatmanın sana ne faydası var bize ne faydası var ?
Gurursuz musun sen ?
Kovdukça geri geliyorsun.
Az gururun olsun.
Nasıl bir manyaksın sen forum sahipleri bile anlamadı.
Yeter yani.
Üstelik yalancının tekisin.
Sürekli saçma saçma konular açıp milleti kandırıyorsun yeni diyerek.
Adam seni boşamakta haklı valla.
Bu ne ya.
Evlerden ırak

Biz niye seni çekelim ?
Saçmalıklarını yeni olmuş gibi anlatmanın sana ne faydası var bize ne faydası var ?
Gurursuz musun sen ?
Kovdukça geri geliyorsun.
Az gururun olsun.
Nasıl bir manyaksın sen forum sahipleri bile anlamadı.
Küstüm gidiyorum gelmicem bi daha.

Back
X