Köfteler Hasanpaşa Köfte ve yanında Tekirdağ Köfte

haha hiç güleceğim yoktu gece gece Yalanıp duruyoruz zaten şurda. bu gidişle olacağı o

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor

Ellerine , emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Bu köfteyi ben hep mustafapaşa diye yapardım , benim ki seninkinin dedesi heralde

Ama hiç kalıba koymak aklıma gelmemişti , hep elde şekil verirdim , fikir için çok teşekkürler

Köfteler nefis duruyor.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Çok güldüm Sen dedesini bulmuşsun, ben torununu

Aslında özellikle silikon çok güzel kalıplar var. Mesela tek porsiyonluk büyük bir kalıba da konabilir

Bi de çoook teşekkür ederim

Canımm arkadaşımm ellerine sağlıkk harika görünüyorlarrr,ben bayram tatilinden henüz döndüm,şimdi tam gaz ev ile uğraşmaya devam:))

Teşekkür ederim canım. Sen de katılsana

Bilmemki canım ya,işlerden fırsat bulursam belki katılırım..Bu haftam çok yoğun geçecek dün bahsetmiştim ya o işlerden dolayı...
Dün senle sohbet etikten sonra aradım ama çalmadı telin bi türlü,hattamı sorun var anlamadım..Bugün ararım boşluk zamanımda

Canımmmm nerde kaldın yaaa, Çorlu özledi seni :) hadi bir an önce hallet işlerini, çünkü bana o canımın çektiği mamacıklardan yapmak zorunda kalabilirsin. Bazı gelişmeler var da :)

Telefonum da niye çalmamış anlamadım. Bir sorun yok aslında Acaba çekmeyen bir yerde miydi. Malum, benim evin her yerinde çekmiyor nasıl işse,bir de %99,9 çekim gücü derler hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…