akşam yemeğini yiyeyli epey oldu, hafiften acıkmaya başladım
hani kemal sunalın bir filmi vardı, camekanın arkasındaki kızarmış tavuklara camın üstünden ekmek banıyor gibi yapıyordubilgisayardan tabakları uzatamayız belki ama ekrana ekmek bandırabiliriz
ay çok güldüm
Fena fikir degil aslinda
Ben yavastan cikayim bu bölümden yoksa diyet güme gidecek:18:
Tmm cnm kolay biseyler yaparim
Cnm alip ne yapican,cok fazla kemiklerin sayilmiyorsa iyisindirbende diyetteyim ama kilo alma diyeti benimki
kimi almak ister kimi vermek...bende alamıyorum işte
Yok cnm,sakin alma listeye..Uyku sersemligiyle agzimdan cikan bir kac kelimeydi sadeceNeler oluyor burda yarışmaya mı katılıyorsun
Tamam öyle olsunCnm alip ne yapican,cok fazla kemiklerin sayilmiyorsa iyisindir
Yok cnm,sakin alma listeye..Uyku sersemligiyle agzimdan cikan bir kac kelimeydi sadece
Neler oluyor burda yarışmaya mı katılıyorsun
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
MargarikotinEllerinize sağlık başarılar.. +
Ellerine , emeğine sağlık , başarılar dilerim .
Bu köfteyi ben hep mustafapaşa diye yapardım , benim ki seninkinin dedesi heralde
Ama hiç kalıba koymak aklıma gelmemişti , hep elde şekil verirdim , fikir için çok teşekkürler
Teşekkür ederim canım. Sen de katılsana
Bilmemki canım ya,işlerden fırsat bulursam belki katılırım..Bu haftam çok yoğun geçecek dün bahsetmiştim ya o işlerden dolayı...
Dün senle sohbet etikten sonra aradım ama çalmadı telin bi türlü,hattamı sorun var anlamadım..Bugün ararım boşluk zamanımda
Yakaladım benden kaçmaz
Bırakmayalım baskı yapalımBence hazır yakalamışken bırakma.Baksana uyku haliyle öyle yazdım demiş. Bizi kandırmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?