- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
Ne sinir insanlar var ya. Utanır insan bunları demeye. Ayrıca habersiz ne oluyor misafirlik falan.
Yanlış düşünüyorsunuz... Eşin kardeşin ananın babanın yeri ayrıdır sırf eşini buldun diye insan ailesini ikinci plana atamaz, atmamalı da. Annesinden kardeşinden önce ben gelmeliyim gibi kıyaslamalar çok yanlış...
Bu olayda siz haklısınız fakat genel anlamda bu bakış açısıyla eşinizin ailesi ile sorunlu olmanız kaçınılmaz zaten...
Yanlış düşünüyorsunuz... Eşin kardeşin ananın babanın yeri ayrıdır sırf eşini buldun diye insan ailesini ikinci plana atamaz, atmamalı da. Annesinden kardeşinden önce ben gelmeliyim gibi kıyaslamalar çok yanlış...
Bu olayda siz haklısınız fakat genel anlamda bu bakış açısıyla eşinizin ailesi ile sorunlu olmanız kaçınılmaz zaten...
sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......
Şu laf da hoşuma gitti alıntıladımHer görümceyi kotulemeyin yahu :) sahsen hic oyle huylarim yoktur buda 28 mi yoksa 8 mi anlamadim hem bir evlinin evinde 2 ay kalinirmi ayip yahu bu evlenince napicak acep...
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
Kocama gore benim yerim ayridir, ailesinin yeri ayri. Bana gore de esimin yeri ayridir, ailemin yeri ayri. Boyle mukayeselere girmeyiz biz, egitimli gorgulu terbiyeli kimseleriz. Mahalle kavgasi uzmanlik alanlarimdan degil, o yuzden seninle daha fazla tartisamayacagim. Hayirli forumlar.
konu sahibim, cidden merak ettim. Senin bu gorumcenin isi gucu yokmu ?
28 yasinda sonucta. Calismiyor mu ? Calismiyorsa tamam diyelim geleceginden de mi endise etmiyor ? Nebileyim yani.
gorümcemin tek işi öğrencilik bu 3. unıversıtesı hepsını 2.yada 3.sınıfta bıraktı ,şimdide abısıne(eşime)soylenıyor, yanımızda ozel unıvde muhendıslık okuyacakmış:))hemde biz okutacakmışız:)) biz zaten gorumceyı okutmak ıcın dırsek curutuyoruz tum gun :) hay Allam ya:))
gorümcemin tek işi öğrencilik bu 3. unıversıtesı hepsını 2.yada 3.sınıfta bıraktı ,şimdide abısıne(eşime)soylenıyor, yanımızda ozel unıvde muhendıslık okuyacakmış:))hemde biz okutacakmışız:)) biz zaten gorumceyı okutmak ıcın dırsek curutuyoruz tum gun :) hay Allam ya:))
Evet, kayinvalide ve gorumceyle ittifak halindeyim, tarafliyim. Hey Allahim. Ben dogruya dogru, yanlisa yanlis derim. Son derece de objektifim.
Ben de haberi verseydiniz derim de herseyin bir adabi vardir. Onu demek istiyorum. "Yatamiyorsa yatacak birini bulun!!!" son derece sacma ve anlamsiz bir laf. Sirf kavga ciksin diye soylendigi belli. Kimi kandiriyorsunuz Allah askina?
Valla sekerim.
Eyer en ufak taviz verirsen bu insanlardan kurtulamazsin. isiniz nedir ne yaparsiniz ne edersiniz bilemiyorum ama, bu insanlar bence sizin cocuk sahibi olmanizi o yuzden istemiyorlar. istiyolarki siz esek kadar olmus kizi ozel universitlerde okutun sonra da siz evlendirin. bence boyle.
Bastan sakin taviz verme. Gorumcene de hic yuz verme derim, hatta konusma bile. Zaten tepene cikmislar. Huzur verme evinde, ceksin gitsin, kendi evine.
Tobe tobe, sinirlendim simdi.
arkadasım her kelımenıze katılıyorum, ne ayıp dımı bırının ne zaman cocuk yapacagına karısmak, hepsini yekün anlatmadım.....valla cok sıkıldım ve esımle aram acıldı, sormussunuz soyleyım, eşim mühendis ben bankacıyım....cocuklarımın gelecegı ıcın halen calısıyorum sabahtan aksama kadar, görumcemın kaprisi ıcın degıl.....
bılmıyorum artık ınceldıgı yerden kopsun yemınle söylüyorum eskıden cok mutluyduk sevgılıyken.....
Kusura bakmayinda, 28 yasindaki kiz için "yalniz yatamiyor" lafi çok daha agir bir laf. Sanki 5 yasindaki kizi agirlayacaklar.
Bende konu sahibi gibi konusurdum, özelikle kv'deye yasadagigim daha önce hadiseler var ise.
Ayrica o "insan bir haber verir" lafi yanlis anlamyiyorsam konu sahibin esi dedi kendi annesine.
arkadasım her kelımenıze katılıyorum, ne ayıp dımı bırının ne zaman cocuk yapacagına karısmak, hepsini yekün anlatmadım.....valla cok sıkıldım ve esımle aram acıldı, sormussunuz soyleyım, eşim mühendis ben bankacıyım....cocuklarımın gelecegı ıcın halen calısıyorum sabahtan aksama kadar, görumcemın kaprisi ıcın degıl.....
bılmıyorum artık ınceldıgı yerden kopsun yemınle söylüyorum eskıden cok mutluyduk sevgılıyken.....
Biliyormusun ilk okuduğumda kaba buldum tabirinizi..önce dedim belki kızın psikolojik sorunları var abisinden yada senden destek almak için değişiklik olsun diye yanınıza geliyor...sonra burdaki kocasıyla yatsın tabiri çok basitti.bekar olan bütün bayanlar için kötü bi tabir kızlar.
sonra söylediklerinize bakınca bi görümce olarak; üzüldüm adınıza.çok düşüncesizce davranıyorlar size..bu kadar sorumluluk yok özel üniyi sizin yanınızda okusun..yok balayına gelsin falan...saygısızlık resmen...sizin özel hayatınıza müdahele bu resmen.eşiniz size destek oluyordur umarım.
dilerim bu durum düzelir taviz vermeyin.
Yatmasin o halde otursun :) bir müddet sonra uykusuzluktan evine döner herhalde
Kayinvalidenizden diğer bilgileri almadiniz mi allah aşkına.. yemek yiyebilir mi tek başına, sevdiği renkler nedir sevdiği yemekler hangi dizileri izler eve gelen misafir için bunlar. Önemli detaylar
Töbe Yarabbim ya koca insanlar nelerle uğraşıyor ayıp ya
Sekerim, ozel universiteyi yanlarinda okumicakmis, onlar yanlarinda okutacakmis. Arada buyuk bir maddi bir fark var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?