- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
Selam canım bende ilk günümdeyim adetin okudum 200 bugün ama sonunu demedim bitince o zaman ilave ederek okuyum o zaman çok sağol tereddütte kalmıştımo zaman adetli olanlar sadece HasbünAllahü ve nimel-vekil desin zikir gibi
KURALLAR
*Okuma süresi 2 gün kişi sayısına göre ,zamanında bildirim yapılmalı
*Her kişi için her okumada yaklaşık 3.340(Toplam: 70.000 herkes için ayrı ayrı )
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okuyan olursa kumbara yaparız vaktinde bitiremeyen arkadaşlar alır.
*İsteyenler gerçek ismini yazdırabilir diğer arkadaşlarda namazlarında y ada müsait olduğunda hepimiz için dua eder.
LİSTE HALEN AÇIK
Sıkıntıdan kurtulmak için...”Hasbünellahü ve ni’mel vekil”
Anlamı:“Allah bize yeter,O ne güzel vekil”
Son okuma tarihi:06.01.2015 Kişi başı okuma sayısı 3.340
1Sealand (SEDA)
2 G guzbahar
3 @lilyumdelisi
4yumiti
5nisamelek (EDA)
6ALYAKAREN
7 K kartanem2 (SULTAN)
8 B Beyazgul2
91cift1tekannesi
10 @Sukasidesi32
11braindamage
12tubatesbih (TUBA)
13eniseeeemmm
14denizinmavisi (SELİN)
15seieda
16 I Irmak-986
17azap_cicegi
18 @rude girl
19Buket_YmnY
20 H hmtsyma
21Cilekkokusu12345
22 @ozzge81
Kumbara:
Seda ın duası:Tez zamanda dünya da ve ahirette yüzünü güldürecek iffetli takva sahibi kötü alışkanlıkları olmayan çalışkan mutlu olacağı Allah ı unutmayacağı ve her zaman hatırlayacağı eş ve Allah yolunda yetiştireceği çocuklar amin
ismin neydi canımBenimde ismimi yazar misin miyese hayirlisi ile ikiz bebegim olur insallah aminSealand
AMİNNNNNNNNNNNNN yüregine saglık bacım çok güzel dua ALLAH razı olsunKURALLAR
*Her kişi için her okumada yaklaşık 3.340(Toplam: 70.000 herkes için ayrı ayrı )
*İsteyenler gerçek ismini yazdırabilir diğer arkadaşlarda namazlarında y ada müsait olduğunda hepimiz için dua eder.
LİSTE HALEN AÇIK
1Sealand (SEDA)
2 G guzbahar
3 @lilyumdelisi
4yumiti
5nisamelek (EDA)
6ALYAKAREN
7 K kartanem2 (SULTAN)
8 B Beyazgul2
91cift1tekannesi (ÜLKÜ)
10 @Sukasidesi32
11braindamage
12tubatesbih (TUBA)
13eniseeeemmm
14denizinmavisi (SELİN)
15seieda
16 I Irmak-986
17azap_cicegi
18 @rude girl
19Buket_YmnY
20 H hmtsyma
21Cilekkokusu12345
22 @ozzge81
Kumbara:
Seda ın duası:Tez zamanda dünya da ve ahirette yüzünü güldürecek iffetli takva sahibi kötü alışkanlıkları olmayan çalışkan mutlu olacağı Allah ı unutmayacağı ve her zaman hatırlayacağı eş ve Allah yolunda yetiştireceği çocuklar amin
Miyese canimismin neydi canım
KURALLAR
LİSTE HALEN AÇIK
1Sealand (SEDA)
2 G guzbahar
3 @lilyumdelisi
4yumiti
5nisamelek (EDA)
6ALYAKAREN
7 K kartanem2 (SULTAN)
8 B Beyazgul2
91cift1tekannesi (ÜLKÜ)
10 @Sukasidesi32
11braindamage
12tubatesbih (TUBA)
13eniseeeemmm
14denizinmavisi (SELİN)
15seieda
16 I Irmak-986
17azap_cicegi
18 @rude girl
19Buket_YmnY
20 H hmtsyma
21Cilekkokusu12345
22 @ozzge81
Kumbara:
tamam canım aslında listeyi hazırlamak için yarını bekliyicektim kişi sayısı artarsa takipte olursun katılmak istersen tekrar gelirsin canımCanm ben günde okadar yetiştirememki kişi sayımız az dua çk kimsenn gunahına girmim ben okadr çekemem çnki canm iş eve gel yine iş beni çıkar sen
yani kapımız açık fikir değiştirisentamam canım aslında listeyi hazırlamak için yarını bekliyicektim kişi sayısı artarsa takipte olursun katılmak istersen tekrar gelirsin canım
tmm cnm çk saoltamam canım aslında listeyi hazırlamak için yarını bekliyicektim kişi sayısı artarsa takipte olursun katılmak istersen tekrar gelirsin canım
canım istersen okunan günü 3 gün yapıcam sayı artarsa günü azaltırız bu şekılde katılır mısın günlük 1000 civarı oluyortmm cnm tmm cnm çk saol
canım istersen okunan günü 3 gün yapıcam sayı artarsa günü azaltırız bu şekılde katılır mısın günlük 1000 civarı oluyor
canım dene istersen 3.200 için 3 günBen elimden geleni yaparım cnm zaten hasta olsamda abdest alınca sorun olmaz yine çekerim ama olurda denkleştremezsem hakka girmek istemem
listeye alıyorum tekrarcanım dene istersen 3.200 için 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?