Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim evde gördüm hemde lavabodayken biranda arkama düştü az kalsin üzerime düşecekti çok kötü çığlık attim o an orada görünce aklım gidip geldi onu hissettim biran o aklım gitti babam eve ilaç sıktı nişanlım a çok ısrar ediyordum evlenince apartmanda oturalım diye şimdi daha da ısrar etmeye başladım sorana diyormuş zaten niye partman dediklerinde nisanlimda bunlardan çok korkuyor evlenip hamile olsa çocuğu bile düşürür diyormuş o derece kötü korkuyorum ve karınca bile görsem hemen kasinmayabaşlıyorum suan bahsederken bile kasiniyorumHavalar ısınınca büyük küçük her yerden çıkıyorlar..Ben de fobi gibi bir durum halini aldı maalesefSiz eve girenlere müdahale edebiliyor musunuz kızlar,nası kontrol altına alıyorsunuz?
Allah yardımcısınız olsun ve inşallah bir daha karşılaşmazsınızBizim evde gördüm hemde lavabodayken biranda arkama düştü az kalsin üzerime düşecekti çok kötü çığlık attim o an orada görünce aklım gidip geldi onu hissettim biran o aklım gitti babam eve ilaç sıktı nişanlım a çok ısrar ediyordum evlenince apartmanda oturalım diye şimdi daha da ısrar etmeye başladım sorana diyormuş zaten niye partman dediklerinde nisanlimda bunlardan çok korkuyor evlenip hamile olsa çocuğu bile düşürür diyormuş o derece kötü korkuyorum ve karınca bile görsem hemen kasinmayabaşlıyorum suan bahsederken bile kasiniyorum
Valla olsun da karasinek olsun yalnızca ben ona razıyım:))Diğer büyük,kımıl kımıl olanlar felaket resmen!Bir de o ilaçları çok fazla,mümkünse hiç kullanmayın hele ki uyuduğunuz,soluduğunuz odada..zehir onlar resmen,uzmanlarda çok karşı çıkıyorSormayın kızlarr bende de bunların bir fobisi var ki anlatamam ama haksız da değilim çok yani. Geçen günlerde adama karasinekler dadandı.Öyle böyle değil 3-4 gün sürekli büyüklü küçük vızıltılı sinekler ilaç sıkmaktan yerlerde sinek ölüsü temizlemekten bıktım. Artık en sonunda krize girdim bildiğin 1 saat ağladım Allahım nasıl kurtulucam bunlardan diye yuva falan yaptıklarını düşünmeye başladım.İşin gıcık yanı ilk gece vızıltısına uyandım çok takmadım 1 tane bişeydir sanıyordum sonra istila ettiler resmen diğer odaların hiçbirinde yoktu bir tek benim odamda balkon var dışarıdan ilaçlama yapıyorlar ondan olabileceğini düşünmeye başladım.Balkonu açık bırakarak yatıyordum o ara ondan dolayı gece doluyorlardı sanırım odaya. Bir kaç gündür yoklar sanki o krizimi duydular ve bu kızı daha fazla sinirlendirmeyelim bence dediler
Umarım bir daha görmem artık tüylerim diken diken oluyor görünce. Bir de çarpıp durmuyorlar mı
![]()
AMİN RABBİM kimseyi böyle haşerelerle karşılaştırması n inşallah aynen aynen evetAllah yardımcısınız olsun ve inşallah bir daha karşılaşmazsınızBir çoğu dengesiz maalesef bu canlıların nereden çıkacakları nerede ne yapacakları hiç belli olmuyor!!
Çok iyiymiş valla..Ama havalar sıcakken açık cam,kapı bulunca yine dalıyorlar içeri..ilaç onlara karşı da etkili miBahar baslangicinda ve kis aylarina girmeden aktardan aldigimiz ilaci yapiyoruz eve. 1 gece evde kalmiyoruz tabi ki, heryer kapali cikiyoruz evden. Ertesi gun tamamen havalandiriyoruz evi ve ben dip bucak temizlik yapiyorum.
Evde tum camlarda sineklik tel var. Banyo giderlerimde kapak kapali.
Bir de arada kafama esince temizlikten sonra koselere raid sIkiyorum.
Bir de raid tabletler koyuyorum gorunmeyen yerlere.
3 yildir tek bir bocek gormedim evimde, karinca, sinek bile yok![]()
Ya orası öyle ama bazen yüzleşmemiz gerekiyor onlarla:))En küçüğünden en büyüğüne hepsinden tiksinip kasiniyorum şuanda bile![]()
Karardan ilaç aldım demissiniz bu ilacın adı ne soyler misinizBahar baslangicinda ve kis aylarina girmeden aktardan aldigimiz ilaci yapiyoruz eve. 1 gece evde kalmiyoruz tabi ki, heryer kapali cikiyoruz evden. Ertesi gun tamamen havalandiriyoruz evi ve ben dip bucak temizlik yapiyorum.
Evde tum camlarda sineklik tel var. Banyo giderlerimde kapak kapali.
Bir de arada kafama esince temizlikten sonra koselere raid sIkiyorum.
Bir de raid tabletler koyuyorum gorunmeyen yerlere.
3 yildir tek bir bocek gormedim evimde, karinca, sinek bile yok
Cunku coook korkuyorum hasereden, evimde tahammulum yokkk...
Karardan ilaç aldım demissiniz bu ilacın adı ne soyler misiniz
canım ya bendede var haşere fobisi hele yabancı bir evde kalmaz zorunda olsam aman böcek var mıdır aman bana gelir mi diye sabaha kadar göz yummuyorum valla evime gelince ışığa olan böcekler çok geliyor ben direk odayı terk edip eşimi bekliyorumHavalar ısınınca büyük küçük her yerden çıkıyorlar..Ben de fobi gibi bir durum halini aldı maalesefSiz eve girenlere müdahale edebiliyor musunuz kızlar,nası kontrol altına alıyorsunuz?