Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik dışındaki durumlar için çabalayın.Birinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?
Hayat adil de eşit değil. Çaba sarf eden kazanır, caba sarf etmeden kiskanarak bakan yerinde sayar. "Biz insanın rızkını çalışmasına bagli kıldık" diyor Allah ayetindeKendi sahip olduğun şeylere odaklan. Herkes herşeye sahip olamıyor. Hayat o kadar adil değil. Onların da isteyip sahip olamadığı şeyler vardır mutlaka. Sadece maddi değil manevi şeyler için de geçerli bu.
Kendinizi ve yaşadığınız hayatı sevip benimserseniz bir sorun kalmaz. Ne kadar öyle değil dense de altında hep bu var.Birinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?
Bol bol kitap okuyun tek çareBirinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?