- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde değil. Kontrolüm dışında oluyor. Sinirleniyorum ve ters tepkiler veriyorum.Bir insan neden hem haset oldugunu bilir ve bundan rahatsizlik duyar ama yinede yapar ki. Bana mantikli gelmiyr.
Malallah dıyın oncelıkle .En guzel şey kendı emegımız.Birinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?
Kıskançlık içten gelen bir şey. Törpülersiniz belki ama tamamen yok olmaz bence.Birinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?
İnanın bahsettiğiniz o duygu bende yok. Ki anne olamamış bir insanım. Bir insan için bile onun neden evladı var benim yok dediğimi hissettiğimi hatırlamam. Allah da hissettirmesin. Ona veren Rabbim bana da verir der gecerim. En yakınımdaki insanlar saray gibi evlerde oturur benim iki oda. Vitrin takımım bile yok. Arabamız sadece ihtiyacımızı giderecek kadar.. hele hak etmiyor muyum duygusunu hiç yaşamadım. Herkes hak ettiği için elde etmiyor sahip olduğu şeyleri. Allah vererek imtihan ediyor bazısını, bazısını vermeyerek.Bence bu hemen hemen bir anlıkta olsa hepimize oluyor.. Yok diyen varsa inanmam insanız sonuçta nefis diye bir şey var o şuraya gitti ben niye gidemedim ben niye haketmiyorum gibi vs diye uzar aslında şükür etmeyi ve elimizde olanlarla yetinmeyi bilsek herşey hal olacak.. Sağlığımız en büyük nimet gerisi hiç önemli değil bir hastalık gelse keşke bir şeyim olmasada iyi olsam diyoruz o yüzden hep iyi bakmalıyız
Ne kadar güzel kendinize ve insanlara itiraf edebildiniz buda bir başarmadır... Lütfen kimsenin birşeyine hasetlenme maşallah deBirinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?
Başkalarının da sana imreneceği şeyler yap kendini bazı alanlarda geliştir. Bence o durum herkeste var önemli olan kendimize dönmemiz. Misal ben kitap okurum gezerim pandemi sürecinde sıfırdan örgü öğrendim muhteşem çantalar( ördüğüm çantayı pahalı markadan gör kaç paraya almıştır diye düşünmüşler ben söyleyince şok oldular) battaniyeler vs ördüm herkes imreniyor dikiş öğrendim, güzel araba kullanırım diye kadınlar imrenir bazen erkekler.( uzun yol yaptığımda vs) birileri övünce benim de hoşuma gidiyor. Yüzmede kendimi geliştirdim epey tatilde vs aaa ne güzel diyorlar havuza gidiyorum biz de gelelim öğret diyorlar. Misal okulda kahve yapar sınıfıma çağırırım öğretmenleri güzel sunarım beğenirler hoşuma gider. Bu arada eksik olduğum tabiki birçok konu var karşıdaki benden fazlaysa överim ben bu konuda cahilim derim kendimi tiye alırım vs. Yani bunlar küçük şeyler ama insanı mutlu ediyor.Birinde iyi bir şey göreyim hemen sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bende niye yok diyorum. Karşı tarafa durumu belli etmemek için geri çekiliyorum. Sürekli böyle oluyor. Bu durumdan kurtulmak için sizce ne yapmalıyım?