Aminnnnn inşaallahanladım cnm umarım eşinin denk geldiği zaman yumurlama döneminde denk gelir tez zamanda bir evlad nasip eder Allah size
Bu konu kafamda cok dolaniyordu bebegin olumune acaba bu mu sebep oldu diye ki benim degerim cok daha dusuktu. Cok tesekkur ederim birazda olsa rahatladim
Teşekkür ederim canim benim çok sagolun burda simdi hasimota die okuyunca alla alla dedim ben daha iyi olalim derken kötü mu olucam yanlis bisiler mi var dedim :) peki bu durum hamilelige cok büyük bi engel mi?Siz ilacı kullanmaya devam edin hasimato ve hipotiroid ayni sey doktora guvenin
Hmm anladim canim tamam. Şimdi siz ne durumdasiniz ve ne zamandir sizde de var?Canım hipotroid ve haşimato aynı gibi birşey haşimato hipotroidten sonra oluyor ben biraz hızlı ve yanlış okumuşum doktor hipotroid demekte haklı(benim doktorum bana uzun süre haşimato olduğumu bilerek söylememiş bebek istediğimi bildiği için takıntıyaparım diye )
Benim Anti tpo 650 küsürdü doktor her ay Anti tpo ya bakmıyor 6ayda bir bakacağız dedi tsh da bazen her ay bazen 2ayda bir bakıyoruz inşaallah hayırlı evlatlar nasip eder Rabbimevet cnm çok yüksekti hatta onlar uzun bir süre hep yüksekti 1000 den yada 1500 den büyük işareti gösteriyordu eski tahlillerime bakmam lazım ama 1000 den büyük olduğu kesin öyle diim sana
Bende 1yıl olmak üzere bu haşimato var başka hiçbir rahatsızlığımız Yok eşimde bende gittik doktora biz birazda denk getiremiyoruz eşimin işinden dolayı bekliyoruz şimdilikHmm anladim canim tamam. Şimdi siz ne durumdasiniz ve ne zamandir sizde de var?
Anladim canim inşallah tez zamanda rabbim bizi sagligimiza ve bebisimize kavusturur. Peki bisey daha sorabilir miyim? Bu tsh degeri mi gebeligi engelliyor?Bende 1yıl olmak üzere bu haşimato var başka hiçbir rahatsızlığımız Yok eşimde bende gittik doktora biz birazda denk getiremiyoruz eşimin işinden dolayı bekliyoruz şimdilik
Amin canım sen ne kadardır istiyorsun Evet canım tsh değeri önemli olan aslında çoğu kişiye engel bile olmuyor bebeğin beyin gelişimi için önemli bir hormon bilimsel olarak tsh gel başına gebeliğe engel olarak görülmüyor başka bir sebep daha varsa tetikliyor diye biliyorumAnladim canim inşallah tez zamanda rabbim bizi sagligimiza ve bebisimize kavusturur. Peki bisey daha sorabilir miyim? Bu tsh degeri mi gebeligi engelliyor?
Ben doktora sordum onu canim yok öyle bişey dedi senin hormonun bebeğe geçmez kullandığın ilaçta gecmeyecek zaten. ha ama doğuştan bebekte eksiklik varsa zeka geriligi olur senden geçmez dedi doktor bana. Benim daha cok yeni canim yaa 1 ay biz denedik istedik bu testleride tesadüf baska bisey icin yaptirdim iyiki yaptirmisim yoksa hic haberim olmayacakti. Boyle çıkınca da once tedavi olayım dedik degerlerim dusunce inşallah deniyecez. Düşüncem doğru mu bilmem ama tsh degerim duserse hamile kalma ihtimalim otomatikman yukselcek dieAmin canım sen ne kadardır istiyorsun Evet canım tsh değeri önemli olan aslında çoğu kişiye engel bile olmuyor bebeğin beyin gelişimi için önemli bir hormon bilimsel olarak tsh gel başına gebeliğe engel olarak görülmüyor başka bir sebep daha varsa tetikliyor diye biliyorum
Doğrudur canım işte tamamen kesin açıklanmış bi sebebi Yok Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah canımBen doktora sordum onu canim yok öyle bişey dedi senin hormonun bebeğe geçmez kullandığın ilaçta gecmeyecek zaten. ha ama doğuştan bebekte eksiklik varsa zeka geriligi olur senden geçmez dedi doktor bana. Benim daha cok yeni canim yaa 1 ay biz denedik istedik bu testleride tesadüf baska bisey icin yaptirdim iyiki yaptirmisim yoksa hic haberim olmayacakti. Boyle çıkınca da once tedavi olayım dedik degerlerim dusunce inşallah deniyecez. Düşüncem doğru mu bilmem ama tsh degerim duserse hamile kalma ihtimalim otomatikman yukselcek die
İnşallah canim aminDoğrudur canım işte tamamen kesin açıklanmış bi sebebi Yok Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah canım
Cnm degerlerin sinirlarin icine girince engel degil merak etme 3 kadindan 1 inde var tiroidTeşekkür ederim canim benim çok sagolun burda simdi hasimota die okuyunca alla alla dedim ben daha iyi olalim derken kötü mu olucam yanlis bisiler mi var dedim :) peki bu durum hamilelige cok büyük bi engel mi?
Aynen canım ekleyecek birşey bulamadım bu bizim sınavımızmış heralde Allahım artık yüzümüze gülsün inşallahRabbim evladını sana bağışlasın inşaallah bizde Birgün engel değil diye sizler gibi yazarız ilacımı gayet düzenli kullanıyorum bende sabrediyoruz bekliyorum Rabbim mükafatını versin
Haşimato m var ve şu an 4.5 aylık hamileyim. Üstelik haşimato yüzünden yumurtalık rezervim azalmış haldeyken hamile kaldım. Yani olacaksa olur. Moralinizi yüksek tutun.
Umut oluyorsunuz vallahi darısı başımıza inşallah hayırlısıylaHaşimato m var ve şu an 4.5 aylık hamileyim. Üstelik haşimato yüzünden yumurtalık rezervim azalmış haldeyken hamile kaldım. Yani olacaksa olur. Moralinizi yüksek tutun.
haşimato yumurtalıkları azaltıyormu? ilk kez duydum
Umut oluyorsunuz vallahi darısı başımıza inşallah hayırlısıyla
Amin, inşallah. Bu arada Haşimatoya iyi gelen tek sey zencefil suyuymuş. Kesin çözümmüş. Yıl olmuş 2017 hala net bi tedavisi yok bu hastalığın ilaçla. Ne tuhaf.
Yumurtaları vücuttaki bir tehlike gibi algılayıp yok edebiliyor ve erken menopoza giriyorsunuz. (muş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?