- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
Allah'ım aşkımla kavuşmayı bize de nasip eder inşallah.
çok özledim.turkbayragi
Amin... Amin...canım benim ya dahaa çok var senni ki galiba bakınca kalbim sıkışıo çabuk bitir o günleri bakmaya daynamıyommafoldumben
Şafak 432 mafoldumben
Acemi birliği daha :çok üzgünüm: Nazar değmesin sık sık arıyo, aramaya çalışıyo. bazen günde 2 defa aradığı oluyo.
Allah'ım yardımcısı olsun, deniz'imin ve tüm askerlerin. bekleyenlere de sabır versin. :Saruboceq: turkbayragi
Amin nerede yapıyor acemi birliğini usta birliği belli oldumu
Amin nerede yapıyor acemi birliğini usta birliği belli oldumu
erzincan'da yapıyor. daha usta birliği belli değil. şubat'ın 13 üne kadar burdayım dedi canım. opuyorumnanaktan
aaa benim amcamınoğluda erzincanda eşimde erzincanlı evet eşim asker tuncelide Allahın izni ile 14 günümüzz kaldı gelir gelmez Erzincana gideriz büyük ihtimalle
ay ne güzel alkisalkisalkis hadi bakalım. bende 14 ay daha beklemeye devam mafoldumben
kızlarr önümüzdeki pazar değil bi sonraki pazar aşkıma kavuşuyorum ayyy negüzel değilmii böle düşününce dizlerim titredi kalp atışlarım değişti:lepi:zemuszemus
ben kavuşup tekrar didişmeye başlayanlardanım kaydirigubbakcemile3
geldi ama keşke gelmeseydi demek istiyorum şimdi asıl askerlik başladı geldi ve bizim ilişkimiz bitti çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı dedim hep rabbime keşke gelmeseydide ben onu hep bekleseydim
:gitme: içim hala acıyo mesajlarını okudukça ama ne demişler her şerde bir hayır her hayırda bi şer vardır hayırlısı buymuş şimdi herkes ayrı yerlerde ama geçen gün gözünde ki pişnamlığı gördüm ya rabbimden başka birşey istemem hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?