Hasret bitti Kavuştuk Diyenler :)

yeniyılın gelmesini o kadar çok istiyordum ki çok çok mutlu olacaktım uzaklardan bu tarihe bakınca bianda atlamış gibi oluo sevinio insan ama geldi yeni yıl sevinemiyorum çünkü en son bunu dediğimden bu yana her saniyeyi yine onsuz geçirdim zaman hızlı geçmedi sevinemiyorum tek isteğim kavuşmak ve evime dönmek burayaa da bitti kavuştum yazmakmafoldumben

Amin... Amin...canım benim ya dahaa çok var senni ki galiba bakınca kalbim sıkışıo çabuk bitir o günleri bakmaya daynamıyommafoldumben

Şafak 432 mafoldumben
Acemi birliği daha :çok üzgünüm: Nazar değmesin sık sık arıyo, aramaya çalışıyo. bazen günde 2 defa aradığı oluyo.
Allah'ım yardımcısı olsun, deniz'imin ve tüm askerlerin. bekleyenlere de sabır versin. :Saruboceq: turkbayragi

Amin nerede yapıyor acemi birliğini usta birliği belli oldumu

erzincan'da yapıyor. daha usta birliği belli değil. şubat'ın 13 üne kadar burdayım dedi canım. opuyorumnanaktan

aaa benim amcamınoğluda erzincanda eşimde erzincanlı evet eşim asker tuncelide Allahın izni ile 14 günümüzz kaldı gelir gelmez Erzincana gideriz büyük ihtimalle

kızlarr önümüzdeki pazar değil bi sonraki pazar aşkıma kavuşuyorum ayyy negüzel değilmii böle düşününce dizlerim titredi kalp atışlarım değişti:lepi:zemuszemus

allahım bizede nasip etsin bu mutluluğu,şafak uzun daha..zaman hiç geçmiyo....

ayy kızlar daha kavuşma havalarına giremedim yaa en azıdan ktmye erken gönderselerdi bi çıksa tunceliden ogün bitcek askerlik ama şafak 6 erken göndermeyecekler son güne kadar bekletecekler çok büyük haksızlık bu ya off hem hiç çarşı izni olmadı hem erken göndermiyolar neyse sağ salim gelsindee hepsi geçecek inşaallah ben geldiği gün mutlu olabilcem :lepi:

geldi ama keşke gelmeseydi demek istiyorum şimdi asıl askerlik başladı geldi ve bizim ilişkimiz bitti çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı dedim hep rabbime keşke gelmeseydide ben onu hep bekleseydim
:gitme: içim hala acıyo mesajlarını okudukça ama ne demişler her şerde bir hayır her hayırda bi şer vardır hayırlısı buymuş şimdi herkes ayrı yerlerde ama geçen gün gözünde ki pişnamlığı gördüm ya rabbimden başka birşey istemem hihoyyyt

ayy üzüldüm yaa Allah hakkınızda hayırlısını versin kavuşmak hayırlı ise kavuşun inşaallah

sanırım eksilere düşecez erken kavuşmayı ümid ederken şimdi eksilere düşme ihtimali çok yüksek neyse hayırlısı napalım nasipmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…