Hasret bitti Kavuştuk Diyenler :)

evet canım askerdeydi ama artık ondan en ufak birşey beklemiyorum hala seviyorum arasın istiyorum ama bir kere soğukluk girince araya dönsede eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum

evet canım askerdeydi ama artık ondan en ufak birşey beklemiyorum hala seviyorum arasın istiyorum ama bir kere soğukluk girince araya dönsede eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum

öyle düşünme canım dediğin gibi olsa evli çif kalmazdı hiç
ne kadr oldu askerden geleli

Bitti kavuştum aşkım yanımdaaaa Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden darısı diğerlerinin basınaa:sm_cool:hihoyyytalkisalkisalkis:teytey:delikafaduldenŞeniz

ayy meleğimm ben de yeni gördüm sen de kavuştun sonunda meleğim çok sevindim en az kendim kavuşmuş kadar sevindim

Bir daha ayrılmazsınız inşallahhh bal köpüğüm

AY NE GÜZEL YA BNİM KAVUŞMAMA DAHA ÇKKKKKKKKKKK VAR OFFF YA BU 200 LER HİÇ ÇARÇABUK GEÇMİO 200 LER HEMEN GEÇİO ANLAMIOSUN DEDİLER AMA TAKILDIM KALDIM 200 LERDE OF YA ALLAHIM YARDIM ETTTTT ŞAFAK:265bilmiyorumkismilesenağlama

ayy meleğimm ben de yeni gördüm sen de kavuştun sonunda meleğim çok sevindim en az kendim kavuşmuş kadar sevindim

Bir daha ayrılmazsınız inşallahhh bal köpüğüm

saol canım benim yaa hamdolsun kavuştuk ama iş sıkıntısı basladı evime gitmek istiyorum artık çok özledim hoş bi evim bile yok ama özledim işte eski düzenime kavuşmak istiyorum dua edinde hemen iş bulsun evimi barkımı tekrar kurayım mafoldumben

evt hasret bitti ama bi problem var yaa anlamış değilim ne o eskisi gibi ne de ben eskisi gibiyim ama ne konuda olduğunu çözemedim eskiden yanımdan ayrılmazdı sürekli konuşmak isterdi yanımda olmak isterdi onlara gittiğimizde oturmaya falan ailecek ya da tek olayım şimdi fazla bişey yapmıyor eskisi gibi yanıma gelmiyor daha başbaşa görüşemedik bile askerden geldi nerdeyse 2 hafta olacak ne oluyor yaa sanki aramazda bi soğukluk var hem onda hem bende çözemedim yaaa noluyor yaaa

Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım bitecek inşaallah bitenleri gördükçe ümitlen sanada sıra gelecek birgün:1hug:

Kara_Sevdam darısı başıma inşallah 24 gün sonra artık bu günü saymıyorum bitiyor çünkü opuyorumnanaktan

Biraz kendisini toparlamasına izin ver. Bende ilk geldiği gün sadece 1-2 saat gördüm sonra 2 hafta görememiştim. ama sonra konuştukça anladım ki alışması biraz zaman aldı. Orda neler yaşadıklarını tam olarak bilemiyoruz.Sen yine samimiyeti bırakma.Gececektir merak etme. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor ne yazıkki.

sabır sabır bız 15 ay hasretle onları bekleyelım geldıklerınde soguk olsunlar olurmu öyle şey ya

cnım benim aslında normal bunlar inan değişir düzelir merak etme :1hug:

Kara_Sevdam darısı başıma inşallah 24 gün sonra artık bu günü saymıyorum bitiyor çünkü opuyorumnanaktan
hayırlısıyla gelsn inşaallah canım bnim şimdiden göznaydın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…