Hassaslıktan ölmek

Annenizde hata maleaef.
Kucukken mahalleden bir arkadasim vardi. Aynrn bagsettiginiz gibiydi. Yazin bile dondurma vermezlerdi.
Kola icerdi sobada cezvede isitip da verirlerdi. Hatta ben siseyi gosterirdim bak soguk iciniz yaziyor diye.
Kiz surekli hastaydi. Nezlesi bitmiyordu buna ragmen.
Suan bir cozumu var midir inanin bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Benim babamda aynı sizin gibi soğuk birşey yediği zaman midesi değilde bağırsakları mahvoluyor ama biz alıştık artık.İçecekler yarı yarıya dışarda ve dolapta ya da meyveleri annem öncede dışarı çıkartıyor vs. Yani biraz dikkat etmek gerekiyor

Yetişkin insansınız, dokunacağını bile bile yemeniz mantıklı değil zaten
Bu da uygun bi seçenek.

L leylosvemecnun
Biz de aynen sizin sekilde büyüdük, simdi cocuguma da öyle davranıyorum. Hani abartmak degil de tedbir.
Soguk alan insan hasta olur, soguk yese bogazı hasta oluyor, nefesi-ağzı kokuyor cocugun.
Yakın tanıdıkların evinde "Bunu yiyemeyecegim soguk oldugu icin, dokunur" diyorum yemiyorum. Şükür sizinki gibi hasas bi midem yok ama kademeli olarak, yavas yavas az az soguk veya serin yemeye gecis yapabilirsiniz belki bünyeyi küçük küçük alıştırarak.
Belki küçük adimlarla gidince o kadar dokunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…