Hasta bezi sızdırıyor mahvolduk

Geçmiş olsun.
bezin markasını değiştirmenizi öneririm. Daha kalın olanlardan alırsanız daha çok işe yarar.
bir de “ ördek sürgü “ var. İnternetten araştırırsanız görürsünüz. Eğer babanız ne zaman geldiğini anlayabiliyorsa ördeği kullanabilir. Biraz sıkıntılı oluyor. Ama mecburi durumlarda kendisininde kullanabileceği bir sürgü.
tekrar geçmiş olsun.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm . Özel değilse babaniz neden vefat etti bu konuda ikinci yorum başka birisi de annneme şöyle böyle yapıyorduk diye yazmış . Benim annem de kısmı felçli bir tek eli kolu gelmedi ve tam konuşamıyor . Korkuyorum felç hastalarınin yaşam süresi için

Öncelikle çok geçmis olsun.sizin yaşadıklarınızı ,eşimden dolayı yaşamış biri olarak, kendi tecrübemi aktarayım.hastanede eşime prezervatif sonda taktılar.bana da nasıl yapılması gerektiğini anlattılar.o yüzden sızıntı akıntı bişey yaşamadım.tabi ona da dikkat gerekiyor.sizin hastanız da hiç kalkamadıği için evde sağlık hizmetlerinden destek isteyin.bu dönemde olur mu bilmem ama,bir deneyin.ilaçlardan dolayı fazla idrar olacaktır,bezle çarşafla baş edemeye bilirsiniz.siz de şoku atlattıktan sonra,zaten daha pratikleşeceksiniz.Allah yardımcınız olsun

Kardeşim de yasamistik bunlari. Allahım yardimcisi olsun. Underped kullanın. Ve büyük geliyordu r bez bir kucugunu alın. Underped kolay seriliyor hastayı bir yana döndürüp serin sonra düzeltin. Bunları hastanede anlatmıştı hemşireler. Acil şifalar diliyorum

Prezervatif sonda kullanabilirsiniz. Kendiniz takıp çıkarabiliyorsunuz. Babamın böyle bir zamanında kurtarıcımız olmuştu. Medikal marketlerde bulabilirsiniz

Hastaların altlarına serilen bezler de var. Aynı bebeklerin altına serilen alt açmalar gibi. Aklıma bu geliyor sadece. Rabbim acil şifalar versin babanıza.

Babam için bizde kullanmıştık bu markayı bir sorun yaşamadık beden büyüktür yada siz bağlarken gevşek bağlıyorsunuzdur, o yüzden sızdırma yapabilir, Allah yardımcınız olsun.

çok teşekkür ederim. Babam şeker hastasıydı ve Nadir görülen bir kan pıhtılaşma bozukluğu yüzünden sürekli pıhtı atıyordu. Hiç yatalak olmadı, hafif inme iner gibi oluyor toparlanıyordu. Vefat sebebi ise, pıhtı atmaması için şah damarı ameliyatı yapıldı, ameliyat sonrası aniden çıkan tansiyonu hemşire doktora geç haber verdiği için anında mğdahale edilemedi ve şekeri de çok yüksek oluncakomaya girdi. Aylarca bilinci açık yoğunbakımda yattı. Çok kötü zamanlardı...

siz korkmayın, felçten vefat etmedi babam. Ameliyat sonucu oluşan komplikasyonlar sebebiyle vefat etti. Felçli olup yıllarca yaşayan tanıdıklarım var. Eşimin hastaları var, felçli ama zamanla düzelmeye başlamış. Yıllardır yaşıyorlar. Şunu asla unutmayın, siz güçlü ve umutlu olursanız onlar da güçleniyor.çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun.

Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin. Benim annem de umudunu yitirdiği için eli kolu kaldı parmaklarinin şekli bozuldu psikolojisi bozuldu her şeye bağırıp çağırıyor. İmtihan dunyasi ne yapalım

Benimde annem anneanneme bakiyor malesef bir sure boyle sorunlar oluyor snra sizde alisiyosunuz hastada.. sizitinin neyden kaynaklandigini yasaya yasaya ogrenceksiniz

annem 1 sene yatalak kalmıştı. biz hasta bezlerini çok rahat kullandık, herhangi bir sızma vs olmadı. yine de altına ince hasta bezlerinden serdik hep, olurda sızarsa diye. çünkü çarşaf değiştirmek zor oluyor. aklıma gelen, acaba erkek olmasından mı kaynaklı, sonuçta farklı şekilde çıkıyor idrar.
bu arada yatan hastada yatak yarası olur. vücudunu sık silip pudralamanızı öneririm. bir de eczaneden serum izotonik alarak özellikle taharet bölgelerinde kullanırsanız yine yarayı engellersiniz.
bir de her belediyenin yatan hastalara doktor hizmeti oluyor. biz de fikir almak için kendimizi, belediyeyi arayarak sıraya aldırmıştık. gelen doktor ve hemşire de yatan hastaya bakmakla ilgili detaylı bilgiler veriyorlar. sizde belediyenizin ilgili birimini arayıp yardım alabilirsiniz.

umarım yanlış anlamamışsınızdır, konuda tecrübeli olunca detay bilgi vermek istedim.
allahtan acil şifalar dilerim.

Anneannem yillardır yatalak. Yatağa serilen kare yatak koruyucular var. Mutlaka ayrıca ondan da koyunuz. En azından yöntemi bulana kadar, ya da sorunun ne olduğunu cözene kadar size büyük faydası olur. Çok geçmiş olsun babanıza. Acil şifalar..

+1daha ben yazacaktım aynı şeyleri

Son düzenleme:

Merhaba tekrardan.

Benim babam da şu an psikolojik olarak kendini bıraktı. Hatta konu açmayı düşündüm de sürekli konu açıp bunaltmak istemiyorum.

Eve geleli 1 hafta oldu daha ve fizik uzmanı çağırıyorduk. Ama uzmanı bu son gelişinde kovdu !! Sinir krizleri geçirdi kesinlikle kabul etmiyor. Hatta sağlıklı koluyla beni de itekledi. Uzmanı geri yolladık ve babam hiçbir şekilde kabul etmiyor.

Ne yapıcaz? Psikolojim benim de bitti şu an. Ömür boyu yatalak kalacak hem de düzelme umudu varken

Allah razı olsun tabi ki yanlış anlamam. Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Serum izotonik de çok iyi fikir. Koronadan dolayı belediye askıya almış bu durum geçince biz de çağırmayı düşündük.

Sizlere de çok geçmiş olsun, Allah birdaha göstermesin.

İnanın ben de sürekli ağlıyorum bu yüzden . Şu korona muhabbetinden önce biz annemi psikiyatriye goturecektik çünkü her şeyi saldi benim annem yuruyebildigi halde hiçbir iş yapmiyor evi kardeşim çekip ceviriiyor ve gittiğim zaman da ben .
Bu hastaligin düşmanı azim ve motivasyon . Bunu kaybettikleri an bitiyor her şey. Olabildiğince moral verin . Benim annem ki hastalığından önce sürekli ben bekarken gezerdik markete beraber giderdik kendi arkadaşlarıyla dışarı çıkar kafelere gider kahve içerdik . Şimdi marketi bırakın evin onyne çıkmıyor zar zor dil dokerek dışarı çıkarıyoruz . Banyo bile eziyet bizim için girene kadar illallah ettiriyi girince de çıkmak istemiyor . O kadar sakin bir insandı ki annem herkes minnoş derdi şimdi her şeye yok yaaa diye bagiriyor geçen kardeşim kullanmadıkları bir şeyi atmak istedi diye onunla kardeşime vurmuş . Çok üzülüyoruz ailece . annemin öfke kontrolü kayboldu gibi sanki bilinçsizce birden sesi yukseliyo ve sinirleniyo gibi sizin babbanjz da öyle olmuş bence hastalığın verdiği yetersizlik ten
Müge anlidaki Arif verimli var ya psikiyatr . Bizim bir akraba onun kliniğinde tedavi oldu psikolojisi yerledrde bı insanken yıllarca depresyon hastasıyken şimdi etrafa neşe saciyor . Ailevi olarak çok sıkıntı çekmişti her şeyi kabul etmiş veridig ilaçlar sayesinde diyo . Son çare ona goturecektik ilaç versin mutluluğu artsin diye bir de ekrandan tanıdığı için belki daha rahat gider diye düşündük
Babanızın dinlediği saydığı biri var mıdır telefonda en azından ciddi ciddi ne oluyor kendine çeki düzen ver herkes ayaklaniyorken sen kendini bitirip ne olmayı istiyrosun gibi bı konuşma yapsa ?
Rabbim içinizi ferahlatsin sorularınızın hepsini çözsün inşallah babanıza da acil acil şifalar versin.
Bakın bu zamanlar altın değerinde onun için . Bu 6 ay bir daha geri gelmez nenyapti yaptı en güzel verim alacağı zamanlar . Hastalık ne kadar yeniyse iyileşme süresi o kadar hızlıdır ama. Bu bir süreç bunu da unutmayın çok çalışmanız lazım pes etmeden . Benim annem 2 kerr felç geçirdi tam 2 kere ve yuruyebiliyor babanız nolur pes etmesin

Son düzenleme:
Bizim dedemizde yatağa bağımlı idi. Altını bezliyorduk afedersiniz ama üreme organının ucunu yukarı dogru koyupta bez bağlandığında dedeminde heryeri idrar oluyordu ona dikkat ederseniz belki de bezde problemyoktur

Hay allahım ya gerçekten çok zor durumumuz. Ben artık herşeyi geçtim tuvalete gitse yeter derdindeyim.Annem bakıyor şu an ve annemin de beli iyi değil. Artık kendimizi düşünüyoruz tuvalet ihtiyacını karşılasa diyoruz düşünün halimizi.

Evet iyi bi uzmandır mutlaka ve inşallah gider anneniz. Ben de kendim doktoruyla görüşüp sinir ilacı yazmasını istiycem. Tek aklıma gelen bu. Mesela pazartesi kontrolü var kafasıyla hayır hareketi yapıyor. Eve gelen ambulans görevlilerini de kovacak büyük ihtimal ve ameliyat sonrası kontrolüne de gitmeyecek.

Allah yardımcımız olsun, esas derdi bırakıp bunları düşünmek

Evet bu da olabilir anneme söyleyeyim bunu da çok teşekkürler yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…