Hasta diye boşanıyorlar

nogayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
102
65
48
Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.

Benim kuzemim MS hastası. İlk nişanlısı ondan ayrıldı. Hemde iğrenç bir şekilde. Bizim bile ağrımıza gitti.
Sonra başkasıyla evlendi eşi gözünün içine bakıyor. ❤❤ İsabet olmuş kurtulmuş öyle iğrenç insanlardan. Onlar ölümsüzlüğü bulmuş sanki, sinir oluyorum..

Kızı mal gibi almışlar demek ki kusura bakmayın. Demek ki eşiyle arasında bir bağ, sevgi yokmuş. Hizmet etsin, çocuk yapsın, eli yüzü düzgün olsun yeter istemişler... Kurtulduğuna dua etsin böyle vicdansız mahlukların elinden. İnşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olur.

Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar.

Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü

gözünden sakınarak büyüttüğü kızını ilk aydan ahıra sokacak aile ile 21 yaşında neden evlendirmiş o zaman?

21 yaşında ve böyle bir muamele görmek. Allahım böyle insanlar nasıl can verecek

Kusura bakmayın ama kızımız oğlan tarafınca aileye ucuz iş gücü olsun,bebeler dogursun diye gelin alınmış.Simdi de bu şartları tasimiyor denilerek babasının evine geri gönderilmiş.Yarin çocuğu olmasa akıbeti yine aynı olacaktı(belki kumayla yaşaması istenecekti) Kızımız yıllarını o kar için harcamadan bu olayı yaşadığı için çok şanslı.Yoksa o aile ile başa çıkamazdı bence

Aslında erkek ailesine kızmamak lazım. Onlara iş yapan gelin lazım. İş göremeyince emekli etmişler haliyle. O kafada insanlara kız vermek ya da evlenmek asıl hata olan.
23 yaşında kız sever evlenir anlarım da kısmet çıktı hadi evleniyim düşüncesi de çok yanlış. Olan olmuş kız da kurtulmuş geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…