Allah yardimcisi olsun. İki sok birbirden yasiyor, o evde cektikleri de ayri... Allah bu imtihaninda sabirlar versin.Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
AminAllah yardimcisi olsun. İki sok birbirden yasiyor, o evde cektikleri de ayri... Allah bu imtihaninda sabirlar versin.
Bu devirde yaşanan olaya bak ya. Arkasına bile bakmasın verilmiş sadakası varmış.Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
Yazık üzüldüm kadına. O yaşında başına neler gelmiş.Kötü günler geçecek inş. Buradaki güzel yorumları anlatacağım belki de biraz olsun teselli olur. TeşekkürlerBabam nörolog. MS hastalari yogunlukta calisiyor. Hastalarindan biri 50 kusur yasinda 6 tane cocugu var 4u erkek. Ms oldugunu ogreneli bir kac sene oldu. Kocasi basta olmak uzere tum cocuklari sirt cevirdiler ona. Koyden hastaneye gidip geliyor o da oglunu ikna eder de goturturse. Ilaclarini bile duzenli alamiyor. Bi kere bayarama memlekete giderken koylerine ugrayip ilaclarini vermistik. Kadin 2 aydir ilac almiyormus megerse. O kadar uzulmustum ki durumuna. Bakin kac yillik emek verdigi ailesi yapiyor bunu kadina.
Kizcagiz erkenden gormus yuzlerini. Ailesi sahip cikicaksa boylesi daha iyi olmustir belki. Akli kocasinda kalmaz. Sizin yuzunuzden ayrildik diye ailesini suclayamaz. Belki hastaligini kabullenip hayatini ona gore ayarlarsa duzgun bir insanla tanisip evlenebilir. Ilaclarinin periodunu duzenleyip cocuk sahibi bile olabilir belki. Yani her serde bir hayir gizli olabilir. Uzuntusunu yasasin tabii ki ama hayat 21 yasinda bir kiz icin yeni basliyor. Her sey gonluce olsun insallah
Kendileri sağlıktan ebedi sigorta mı yaptırmışlar ...
Sen çok yaşa:)
dava sürecinde bunların bir bedeli olacak. kız üzülmesin aksine kurtulduğuna sevinsin. o ailede maddi manevi tazminat ödemeye hazırlıklı olsun. yarın öbür gün onun oğlunun bir kaza geçirip kötürüm kalmayacağının garantisini mi almışlar Allahtan da böyle konuşuyorlar. Allah ıslah etsin böylelerini.Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun inşallah uzun seneler sağlıkla yaşar akrabanız. Bu ayrılık iyi olmuş gibi gözüküyo, üzücü biraz ama gerçek yüzünü görmüş evlendiği adamın. Kurtulduğuna dua etsin annesinini evinde bebekler gibi güzel bakılarak yaşasın, milletin hizmetini yapacağına hasta haliyle.. Bence gayet isabet olmuş.Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?