Hasta diye boşanıyorlar

Allah yardimcisi olsun. İki sok birbirden yasiyor, o evde cektikleri de ayri... Allah bu imtihaninda sabirlar versin.

Bu devirde yaşanan olaya bak ya. Arkasına bile bakmasın verilmiş sadakası varmış.

Babam nörolog. MS hastalari yogunlukta calisiyor. Hastalarindan biri 50 kusur yasinda 6 tane cocugu var 4u erkek. Ms oldugunu ogreneli bir kac sene oldu. Kocasi basta olmak uzere tum cocuklari sirt cevirdiler ona. Koyden hastaneye gidip geliyor o da oglunu ikna eder de goturturse. Ilaclarini bile duzenli alamiyor. Bi kere bayarama memlekete giderken koylerine ugrayip ilaclarini vermistik. Kadin 2 aydir ilac almiyormus megerse. O kadar uzulmustum ki durumuna. Bakin kac yillik emek verdigi ailesi yapiyor bunu kadina.
Kizcagiz erkenden gormus yuzlerini. Ailesi sahip cikicaksa boylesi daha iyi olmustir belki. Akli kocasinda kalmaz. Sizin yuzunuzden ayrildik diye ailesini suclayamaz. Belki hastaligini kabullenip hayatini ona gore ayarlarsa duzgun bir insanla tanisip evlenebilir. Ilaclarinin periodunu duzenleyip cocuk sahibi bile olabilir belki. Yani her serde bir hayir gizli olabilir. Uzuntusunu yasasin tabii ki ama hayat 21 yasinda bir kiz icin yeni basliyor. Her sey gonluce olsun insallah

Yazık üzüldüm kadına. O yaşında başına neler gelmiş.Kötü günler geçecek inş. Buradaki güzel yorumları anlatacağım belki de biraz olsun teselli olur. Teşekkürler

dava sürecinde bunların bir bedeli olacak. kız üzülmesin aksine kurtulduğuna sevinsin. o ailede maddi manevi tazminat ödemeye hazırlıklı olsun. yarın öbür gün onun oğlunun bir kaza geçirip kötürüm kalmayacağının garantisini mi almışlar Allahtan da böyle konuşuyorlar. Allah ıslah etsin böylelerini.

Allah kurtarmış olur hayat güzel yaş 21 böyle bir aile ve koca için geri dönmeye çok da ugraşmasın. Pişman olur.

Benim ablamda ms hastası ettiklerini bulurlar umarım kimsenin sağlığının garantisi yok

Allah bir tokat carpar. Ben neyim nerden geldim diye sorgulamaya baslarlar. Allah onlari denemis. Oh bir guzel de bu imtihani gecememisler. Uzulmesin, bugunler de gecer. Herseyde vardir bir hayir. ilerde anlar. Sabir sabir sabir...

Lütfen akıl verin de boşanırken tüm haklarını alsın. Altınlarını talep etsin, Allah’a havale ediyorum deyip çekilmesin. Kızı alıp hizmetçi gibi kullanmışlar, işlerine yaramayacağını düşününce, hadi babanın evine demişler.

Aileyi de, kızı da bilinçlendirin lütfen.

bahane olmuş çok şükür kurtulmuş.Rabbim şifa versin.hiç üzülmesinnn

Hangimizin garantisi var?
Bırakın ileriyi 5 dk sonrasında başımıza ne geleceğini bilemeyiz..
Tabii, ahıra bahçeye kim koşacak üstüne düzüne ile çocuk verip?
Allah'ın sevgili kuluymuş bence, bu insanlarla nasıl ömür geçirecekti?

Geçmiş olsun inşallah uzun seneler sağlıkla yaşar akrabanız. Bu ayrılık iyi olmuş gibi gözüküyo, üzücü biraz ama gerçek yüzünü görmüş evlendiği adamın. Kurtulduğuna dua etsin annesinini evinde bebekler gibi güzel bakılarak yaşasın, milletin hizmetini yapacağına hasta haliyle.. Bence gayet isabet olmuş.

Benim kronik hastaligim var. Stres en büyük etkenlerden biri. Stresli zamanlarda hep ataklar geçirdim. Stresi azaltdiktan sonra ve heleki zehirli insnalardan uzak durdugumdan bu yani hic bir atağı geçirmedim. Kuzeniniz tüm yasal haklarını kullansin. Altınları da talep etsin. Ben ikk atağı geçirdiğimde 23 yasindaydim. Bakalim kiza ne çektirdiler de atak gecirdi. Rabbim tez vakit sorsun insallah

Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde... Damat boş yere evet demiş nikah merasiminde...
Allah acil şifalar versin kızcağıza.. kurtulmuş bu sömürgeci aileden...

düşmez kalkmaz bir Allah var bunu bilmiyorlar mı acaba
can yaktıkları yerden canları acıyacak bunu unutmasınlar, akrabanız üzülmesin aksine sevinsin ki böyle iğrenç insanlardan yol yakınken kurtulabilecek
Allah şifasını versin akrabanızın

Benim arkadasim da ms .Çocuğu da var .Bu hastalik cok sinsi ve moral cok onemli.Kurtulmus su an buyuk travma ama yasadikca anlayacak .Her seyden once yorulmamasi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…