Hasta eşini umursamayan adam

Ceylan buse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
8
-8
1
30
Öncelikle Herkese merhaba,
başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Kaynanam ve kayınbabam ile konuşmuyorum. eşimin yengesi aradı, kaynananla konuştuk piknik yapıcaz sizde gelin dedi. (kaynanam farklı şehirde oturuyor aradaki mesafe 3 saat)
Bende uygun dille durumu anlattım gitmeyeceğimi belirttim. Eşimede ben gitmiyorum ama sen istersen git dedim acil bir durum olursa ararım gelirsin. Tamam dedi gitti 2 gün kalıp dönecekti. Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için pikniğe gidiyoruz akşam gelirim şimdi gelemem hastane yakın çocugu al git igne yaptır dedi. (2 yaşında kızım var) Yaşadıgım yerde ailem hiçbir yakınım yok, bende tepkimi gösterdim bu seferde bana bagırdı Bi hasta olan sen misin de herkes hasta olabilir hastane dibinde git işte vs vs. Telefonu yüzüne kapattım aradı açmadım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?

Üç saatlik yerden pikniğe mi çağırıyorlar. Şu an buna şok oldum. Benim eşimin ailesi de üç saat uzaklıkta çok şükür şimdiye kadar pikniğe çağırmadılar. Böyle bir şey olur mu şaka gibi. Ben baştan piknik için gidilir mi derdim 🤷 hastaykene varmazdı. Hasta olsaydım ona haber verirdim de gel beni götür demezdim taksiye binip gider gerekli olanı yaptırır evime dönerdim.

Rahatsızlığınız neydi?
Adam 2 günlüğüne ailesini görmeye gitmiş. Hareket edemeyecek durumda değilseniz eğer ki değilsiniz belli ki ben sizi haksız buldum. Resmen ailesiyle zaman geçirmemesi için hastalık bahanesi kullanmışsınız gibi olmuş. Öyle yaptınız demiyorum ama dışarıdan öyle görünüyor.

Bir de tek başınıza hastaneye gidemeyecek kadar aciz olmayın lütfen ya. Hayat bu ne getireceği belli olmaz, biraz ayaklarınız yere bassın.

Sadece bir olayla yorum yapmak doğru değil. Önemli bir durumunuz değilse kendiniz de gidebilirdiniz. Hayati önem arz eden, günlük işlerinizi aksatmayan bir şey ise farklı ama basit bir müdahele ile giderilebilecek bir şey ve siz yeni yola giden birini çağırdınız vs orasını bilemem. Normalde de ilişkiler kötü ise ve siz daha önce de sıkıntı çıkardınız ise size kızabilir. Tamamen ilişkinin dinamiği ile alakalı.

Adam cokta haksiz sayilmaz sonucta ailesiyle beraber ve uzak bir yere gitmis sizde asiri agir durumda degilseniz esinizi beklemek yerine kendiniz gidebilirsiniz hastaeye. Cok kotu durumda olsaniz zaten adam gitmezdi kendiniz gonderip cagiriyosunuz karsinizdakide cocuk degil neticede.

Dışardan görünen huzursuzluk çıkarmak için hastayım demeniz. Böyle olduğunu söylemiyorum ama eşiniz böyle olduğunu düşünüyor.hastaneler şuan tehlikeli gitmeseniz daha iyi çok kötü değilseniz.hatta çocukla hiç gidilmez. Bekleyin gelsin o çocuğa baksın siz kendiniz tek gidin ve sana ihtiyacım yok deyin .

Yanlış anlamayın ama her kadın hayatta kendi başının çaresine bakabilmeli.
Eğer ölümcül bir hastalık değilse yatalak değilseniz bir taksiye binip hastaneye gidebilirsiniz

Adamı 3 saatlik yoldan çağırmak bana mantıklı gelmiyor.
Bırakın da eşleriniz de az nefes alsın.5 yaşında çocuk değilsiniz

Tek başıma bi şehirde yaşıyorum ölsem gitsem kimsenin haberi yok.napayim şimdi kime nazlanayım.mecbur başımın çaresine bakıyorum.

Bağırması hos olmamış ama 2 günlüğüne ailesini gormeye giden adamı hastayım diye çağırmak için epey hasta olmalısınız..
3 saat eşinizin dönüşünü bekleyeceginize gider gelirsiniz.
Ailesinin yanında diye siz hastalığı bahane etmişsiniz gibi görünmüş. Üstelik bunu onlara da yansıttınız
Aileniz yok yaşadığınız yerde, ama hiç mi arkadaşınız, komşunuz yok?

Adama gitmeden once hastalik acil bi sey olursa cagiririm diyorsunuz ne hikmeyse tam o gidince hasta oluyorsunuz

Cocugunuz var hastasiniz ve iki eliniz kanda buraya konu aciyorsunuz hastaneye gitmek yerine adama attiginiz tribi yaziyorsunuz

Bu adam olmasa siz hicbir sey yapamayacaksiniz galiba. Her isinizi o mu yapiyor?

Biraz buyuyun bence cocuk buyutuyorsunuz bi de

Adam haksız tabiki. Şu salgın ortamında kadın çocuğuyla hastaneye mi gitsin? Ben olsam eşimi çocuğa göz kulak olsun da hastaneye gideyim diye arardım. İyi günde kötü günde demedik mi

Acil bir durum yoksa takmazdım ben kendi işimi kendim görürdüm.başka şehirden piknik ne alaka yani ama siz istersen git demişsiniz o da gitmiş.eğer gitmesini istemiyorsanız baştan söyleseydiniz.ölüm kalım meselesi olmadıktan sonra 3 saatlik yoldan zaten gelip nasıl bir müdehale edebilir adam?kendi başınızın çaresine bakmanız gerekir ondan sonra durum ciddiyse zaten ararsınız gelir.ciddi değilse hastahaneye gider işinizi görürsünüz.sürekli olmuyorsa bu planlar takılmazdım.

Sizi anliyorum kirginliginizi. Fakat esinizin yerine koyun kendinizi. Ailenizle konusmuyor olsa, ve siz ailecek toplanmis olsaniz üc saatlik mesafede ve esiniz arasa gel hastayim
Diye... ne hissedersiniz?? Agzimdan burnumdan getirdi deyip burda konu acarsiiniz. Anlaysizssiz dersiniz. Ne varki kendisi gitse? Ben ho yoldan gelene kadar hastaneye gidip gelirdi derdiniz. Acil olsa gelirdim fakat böyle yapmasi beni üzüyor yoruyor anlayis göstermiyor diye yakinirdiniz belkide. Biraz anlayis❤️ Bence esinize durumu anlatin ve bir anlik oldugunu söyleyin. Biliyorum acil durum olsa gelecegini, ailenle güzel vakit gecirin deyin. Gelince zaten az insansa sizle ilgilenir eder. Uzatmayin konuyu. Minik yavrunuz var anne baba gerginligi icinde büyümesin. Yazik....

Adam haksız tabiki. Şu salgın ortamında kadın çocuğuyla hastaneye mi gitsin? Ben olsam eşimi çocuğa göz kulak olsun da hastaneye gideyim diye arardım. İyi günde kötü günde demedik mi
Salgını takmadıkları belli adamı topluca pikniğe göderiyor.taksalar haklısınız.

Sizi anliyorum kirginliginizi. Fakat esinizin yerine koyun kendinizi. Ailenizle konusmuyor olsa, ve siz ailecek toplanmis olsaniz üc saatlik mesafede ve esiniz arasa gel hastayim
Diye... ne hissedersiniz?? Agzimdan burnumdan getirdi deyip burda konu acarsiiniz. Anlaysizssiz dersiniz. Ne varki kendisi gitse? Ben ho yoldan gelene kadar hastaneye gidip gelirdi derdiniz. Acil olsa gelirdim fakat böyle yapmasi beni üzüyor yoruyor anlayis göstermiyor diye yakinirdiniz belkide. Biraz anlayis❤️ Bence esinize durumu anlatin ve bir anlik oldugunu söyleyin. Biliyorum acil durum olsa gelecegini, ailenle güzel vakit gecirin deyin. Gelince zaten az insansa sizle ilgilenir eder. Uzatmayin konuyu. Minik yavrunuz var anne baba gerginligi icinde büyümesin. Yazik....
Kadin kucuk cocugu olmasa zaten kendi giderdi, cocugu birakacagi kimse olmadigindan bahsediyor. Ayrica adam gelemeyecek bile olsa telefonu yuzune kapatmasi gerekmiyordu

Rahatsızlığınız neydi?
Adam 2 günlüğüne ailesini görmeye gitmiş. Hareket edemeyecek durumda değilseniz eğer ki değilsiniz belli ki ben sizi haksız buldum. Resmen ailesiyle zaman geçirmemesi için hastalık bahanesi kullanmışsınız gibi olmuş. Öyle yaptınız demiyorum ama dışarıdan öyle görünüyor.

Bir de tek başınıza hastaneye gidemeyecek kadar aciz olmayın lütfen ya. Hayat bu ne getireceği belli olmaz, biraz ayaklarınız yere bassın.

Siz tam okumadınız sanırım ben, gel beni hastaneye götür demedim eşime, tek başıma hastaneye gidemeyecek kadar acil değilim. Rahatsızlığım böbreklerimden kızım yaşında ve 1.5 senedir böbreklernde taş var aynı şeklde benimde böbreklermde taş var ne zaman nerde nasıl agrı başlayacagı belli olmuyor. Aynı rahatdızlıgı olanlar bilir. Eşime gel dedim çnkü agrıdan kızımla ilgilenemeyecek derecedeydim

3 saatlik yola piknige gidebilen insan ayni yolu gayet de geri gelip cocuguna bakabilir, kadin hastaneye kendi gidebilir. Veya kadin hastaneye gidebilecek kadar ayakta duramayabilir, tabi ki gelip goturecek. Insan esine minnet etmeyecekse kime edecek? Esim de olsa aramam kendim giderim diyenlere soyluyorum

Back
X