- 14 Mart 2020
- 8
- -8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Ceylan buse
-
Salgını takmadıkları belli adamı topluca pikniğe göderiyor.taksalar haklısınız.Adam haksız tabiki. Şu salgın ortamında kadın çocuğuyla hastaneye mi gitsin? Ben olsam eşimi çocuğa göz kulak olsun da hastaneye gideyim diye arardım. İyi günde kötü günde demedik mi
Kadin kucuk cocugu olmasa zaten kendi giderdi, cocugu birakacagi kimse olmadigindan bahsediyor. Ayrica adam gelemeyecek bile olsa telefonu yuzune kapatmasi gerekmiyorduSizi anliyorum kirginliginizi. Fakat esinizin yerine koyun kendinizi. Ailenizle konusmuyor olsa, ve siz ailecek toplanmis olsaniz üc saatlik mesafede ve esiniz arasa gel hastayim
Diye... ne hissedersiniz?? Agzimdan burnumdan getirdi deyip burda konu acarsiiniz. Anlaysizssiz dersiniz. Ne varki kendisi gitse? Ben ho yoldan gelene kadar hastaneye gidip gelirdi derdiniz. Acil olsa gelirdim fakat böyle yapmasi beni üzüyor yoruyor anlayis göstermiyor diye yakinirdiniz belkide. Biraz anlayisBence esinize durumu anlatin ve bir anlik oldugunu söyleyin. Biliyorum acil durum olsa gelecegini, ailenle güzel vakit gecirin deyin. Gelince zaten az insansa sizle ilgilenir eder. Uzatmayin konuyu. Minik yavrunuz var anne baba gerginligi icinde büyümesin. Yazik....
Rahatsızlığınız neydi?
Adam 2 günlüğüne ailesini görmeye gitmiş. Hareket edemeyecek durumda değilseniz eğer ki değilsiniz belli ki ben sizi haksız buldum. Resmen ailesiyle zaman geçirmemesi için hastalık bahanesi kullanmışsınız gibi olmuş. Öyle yaptınız demiyorum ama dışarıdan öyle görünüyor.
Bir de tek başınıza hastaneye gidemeyecek kadar aciz olmayın lütfen ya. Hayat bu ne getireceği belli olmaz, biraz ayaklarınız yere bassın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?