- 14 Ağustos 2018
- 20.994
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.433
- 598
- Konu Sahibi Ceylan buse
-
e o zaman baştan git demiycektiniz, böyle böyle durumum var biliyosun boşver zaten salgın da var diyecektiniz.Rahatsızlıgımı sormadan haksız bulanlar olmuş. Böbreklerimde taş var, ve ne zaman düşüreceğiö ne zaman agrım olacagı belli olmuyor aniden rahatsızlanabiliyorum. Aynı şekilde kızımda 2 yaşında , 1.5 senedirböbrek rahatsızlığı var
Bu hastalığınızın seviyesine göre değişir. Çok ağır hale geldiyseniz. Çocuğu kucağınıza falan alamayacak durumdaysanız . Etrafa tutunarak falan yürüyorsanız. Ateş baş dönmesi gibi sorunlar varsa yani haklısınız. O durumda Başlarım pikniğe.
ama ayakta geçiriyorsanız hastalığı , durumunuz çok ağır değilse bu sefer eşiniz haklı olmuş olur.
Rahatsızlıgımı sormadan haksız bulanlar olmuş. Böbreklerimde taş var, ve ne zaman düşüreceğiö ne zaman agrım olacagı belli olmuyor aniden rahatsızlanabiliyorum. Aynı şekilde kızımda 2 yaşında , 1.5 senedirböbrek rahatsızlığı var
Doğru söylüyorsunuz ambulans falan çağırmak lazım. Yine de kimsesi yoksa ve bir insan çok hastaysa korkuyla aklına sadece yakınını aramak geliyor. Konu sahibi ne kadar hastaydı bilemiyorum. O kadar hasta olmayabilir çünkü o zaman ayrıntı verirdi. Ne kadar kötü olduğunu anlatırdı.O duruma geldiyse evde 3 saat kocanın gelmesini beklemek de saçma değil mi?
Ben de bir gelinim ama bu gelin kaprislerini anlayamıyorum! Zaten kv kp ile konuşmamayı da anlamıyorum akranın gibi.. sıkıntılı insanlar olsa mesafeli olunur ama konuşmuyorum lafı garip. Eşiniz ailesini görmeye gitmiş piknik buna aracı birşey. Hasta oldum diye arayıp çağırmışsınız. Allah şifanızı versin tabi de kocaman insansınız bir gün daha başınızın çaresine bakamayacak kadar mısınız? Maalesef eşinizi haklı buldum size kızmakta.Öncelikle Herkese merhaba,
başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Kaynanam ve kayınbabam ile konuşmuyorum. eşimin yengesi aradı, kaynananla konuştuk piknik yapıcaz sizde gelin dedi. (kaynanam farklı şehirde oturuyor aradaki mesafe 3 saat)
Bende uygun dille durumu anlattım gitmeyeceğimi belirttim. Eşimede ben gitmiyorum ama sen istersen git dedim acil bir durum olursa ararım gelirsin. Tamam dedi gitti 2 gün kalıp dönecekti. Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için pikniğe gidiyoruz akşam gelirim şimdi gelemem hastane yakın çocugu al git igne yaptır dedi. (2 yaşında kızım var) Yaşadıgım yerde ailem hiçbir yakınım yok, bende tepkimi gösterdim bu seferde bana bagırdı Bi hasta olan sen misin de herkes hasta olabilir hastane dibinde git işte vs vs. Telefonu yüzüne kapattım aradı açmadım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Adam haklı!Öncelikle Herkese merhaba,
başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Kaynanam ve kayınbabam ile konuşmuyorum. eşimin yengesi aradı, kaynananla konuştuk piknik yapıcaz sizde gelin dedi. (kaynanam farklı şehirde oturuyor aradaki mesafe 3 saat)
Bende uygun dille durumu anlattım gitmeyeceğimi belirttim. Eşimede ben gitmiyorum ama sen istersen git dedim acil bir durum olursa ararım gelirsin. Tamam dedi gitti 2 gün kalıp dönecekti. Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için pikniğe gidiyoruz akşam gelirim şimdi gelemem hastane yakın çocugu al git igne yaptır dedi. (2 yaşında kızım var) Yaşadıgım yerde ailem hiçbir yakınım yok, bende tepkimi gösterdim bu seferde bana bagırdı Bi hasta olan sen misin de herkes hasta olabilir hastane dibinde git işte vs vs. Telefonu yüzüne kapattım aradı açmadım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Şu piremseslerden de...
Adam yılda bir kere anasının yanına gitmiş. Gider gitmez ''cok kötüyüm,gel"
Gerçekten kotuyseniz de hastane yakınmış. Rahatlıkla gidebilirsiniz. Bir erkeğin size eşlik etmesine mi ihtiyacınız var? Ya yarın bir gün adamın başina birşey gelse? Ya bosansaniz?
Bence adam gelmemekte de sinirlenmekte de haklı. Ben olsam ben de gelmez ve sinir olurdim esime
Komik oldugunuzu mu sanıyorsunuz? Umarım bir gün aynı durum başınıza gelmez. Taş düşürmenin ne sancılı bir durum oldugunu şakası bile yapılmaması gerektiğini o zaman bizzat size hatırlatırımAdam gitti diye sinirden taş düşürmüşsünüz.
Tas var ise, niye amelyat ile çikartmiyorsun? Yani böbrek tas agrisi dogum agrisina benzer derler. Sakasi yok. O halde esini 3 saat (ki en asgari, adam daha çantasini yapacak, otobüs saatini bekleyecek, sen ona 6 saat de) beklemeyecek kadar sanci olmasi lazim.
Ki kizinin agrisi tutmadi. Niye bunuda ekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?