- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Ceylan buse
-
Siz tam okumadınız sanırım ben, gel beni hastaneye götür demedim eşime, tek başıma hastaneye gidemeyecek kadar acil değilim. Rahatsızlığım böbreklerimden kızım yaşında ve 1.5 senedir böbreklernde taş var aynı şeklde benimde böbreklermde taş var ne zaman nerde nasıl agrı başlayacagı belli olmuyor. Aynı rahatdızlıgı olanlar bilir. Eşime gel dedim çnkü agrıdan kızımla ilgilenemeyecek derecedeydim
Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için
Adama gitmeden once hastalik acil bi sey olursa cagiririm diyorsunuz ne hikmeyse tam o gidince hasta oluyorsunuz
Cocugunuz var hastasiniz ve iki eliniz kanda buraya konu aciyorsunuz hastaneye gitmek yerine adama attiginiz tribi yaziyorsunuz
Bu adam olmasa siz hicbir sey yapamayacaksiniz galiba. Her isinizi o mu yapiyor?
Biraz buyuyun bence cocuk buyutuyorsunuz bi de
Siz tam okumadınız sanırım ben, gel beni hastaneye götür demedim eşime, tek başıma hastaneye gidemeyecek kadar acil değilim. Rahatsızlığım böbreklerimden kızım yaşında ve 1.5 senedir böbreklernde taş var aynı şeklde benimde böbreklermde taş var ne zaman nerde nasıl agrı başlayacagı belli olmuyor. Aynı rahatdızlıgı olanlar bilir. Eşime gel dedim çnkü agrıdan kızımla ilgilenemeyecek derecedeydim
Son cümlenizi hiç yakıştıramadım ben olayın ne zaman oldugunu söylemedim bile nerden biliyorsunuz bugün oldugunu? Hastalık bşy olursa çagırırım diyorum çkğ kızım böbrek hastası 2 yaşında ve 1.5 senedir nefroloji bölümü takip ediyor sırf bu yüzden hastanede 1 hafta yatışı var. aynı şekilde bende böbrek hastasıyım. Bu hastalıgı olanlar bilir ne zamn başlayacagı belli değil
İlk mesajda belirtseydiniz yanlış anlaşılmazdı.Rahatsızlıgımı sormadan haksız bulanlar olmuş. Böbreklerimde taş var, ve ne zaman düşüreceğiö ne zaman agrım olacagı belli olmuyor aniden rahatsızlanabiliyorum. Aynı şekilde kızımda 2 yaşında , 1.5 senedirböbrek rahatsızlığı var
adam haksız değil.git deyip göndermişsiniz, ölüm kalım mevzusu da yok ortada.tam da piknik günü hadi 3 saatlik yerden gel de yakındaki hastaneye götür beni demek çok saçma.3 saat yol da adamın gelmesi falan en erken 4 saati bulacak.4 saat evde mi bekliyceksiniz zaten madem hastaneliksiniz.koca kadınsınız ve en önemlisi annesiniz, bir çocuğa rol model olup yetiştiriyorsunuz.Öncelikle Herkese merhaba,
başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Kaynanam ve kayınbabam ile konuşmuyorum. eşimin yengesi aradı, kaynananla konuştuk piknik yapıcaz sizde gelin dedi. (kaynanam farklı şehirde oturuyor aradaki mesafe 3 saat)
Bende uygun dille durumu anlattım gitmeyeceğimi belirttim. Eşimede ben gitmiyorum ama sen istersen git dedim acil bir durum olursa ararım gelirsin. Tamam dedi gitti 2 gün kalıp dönecekti. Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için pikniğe gidiyoruz akşam gelirim şimdi gelemem hastane yakın çocugu al git igne yaptır dedi. (2 yaşında kızım var) Yaşadıgım yerde ailem hiçbir yakınım yok, bende tepkimi gösterdim bu seferde bana bagırdı Bi hasta olan sen misin de herkes hasta olabilir hastane dibinde git işte vs vs. Telefonu yüzüne kapattım aradı açmadım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?