- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
yok ayrı evlerimiz olacak ama şimdiden hergün gelceksiniz demeye basladı şaka gibi ama eşim allahtan mesafeyi iyi tutturuo karıstırtmıo işlerimize cok fazlaAsla kvdenle evlendikten sonra ayni evde yasama.madem hasta takma fazla
Evlimisin nisanlimiyok ayrı evlerimiz olacak ama şimdiden hergün gelceksiniz demeye basladı şaka gibi ama eşim allahtan mesafeyi iyi tutturuo karıstırtmıo işlerimize cok fazla
nişanlıEvlimisin nisanlimi
Yasiniz 32 dogrumu ztn olgunsunuz birsey yapamaz soze he he diyin gecinnişanlı
evet canım 32 yasındayım öyle yapıyorum zaten ama hergün onu aramamı istio aramayınca tepki koyuyo hayırdır aramıosun falan laf sokuoYasiniz 32 dogrumu ztn olgunsunuz birsey yapamaz soze he he diyin gecin
evet canım 32 yasındayım öyle yapıyorum zaten ama hergün onu aramamı istio aramayınca tepki koyuyo hayırdır aramıosun falan laf sokuo
aramaya calısıyorum hatta arıyorum ama hastalıgının arttıgı dönemlerde cok ters konusuyor sanki rahatsız ediyomusum sanıyorumhasta olduğu biliniyor sonuçta..o şekilde kabul ediceksiniz..tamam doğru söylüyorsun diceksin..
hergün ara 1-2 dk ayır nolcakki...unutma şuan sağlıklı olabiliriz ama 1 dakika sonra ne olacağımızı Allah bilir..
ya da kabul etseler , ben eşime derim bak böyle böyle sanırım rahatsız diye . eşim bana çıkışıyor benim içim kötüymüş, abartıyormuşum vs...Sanslisin en azindan teşhisi konulmus bi kv var
Bizimkinede teşhis konulsa keşke
inş alışırım canımBenim kayınvalidem de yıllardır tedavi görür. Bazı şeyleri duyma görme. Insanlık hali olabilir. Elin aradaki dengeyi sağlamalı. 5 düşün 1 Konuş kayınvalide ile. Ne zaman neye alınacağı belli olmuyor çünkü. Yuvarlak laflar et. Zor gibi gelebilir yazdıklarım ama zamanla rutine bağlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?