hasta kv

Hastaymış zaten boşver tavrı
Hem zaten hasta olmayanlar bile böyle, az önce bi kayınvalide konusu daha okudum mesela
Kızına kayınvalideyle aynı şehir de oturma deyip gelinine hergün gel ısrarında bulunuyormuş
Bu sağlıklı da ne değişti

evet canım 32 yasındayım öyle yapıyorum zaten ama hergün onu aramamı istio aramayınca tepki koyuyo hayırdır aramıosun falan laf sokuo

soksun

mesafeni koru

hasta zaten

o arasa da iyiyim sen nasılsın de işim var de kapat

nişanlına da açıkça söyle ters bir anımıza gelmesin mesafeyi artıracağım

kırılıyorum üzülüyorum

annen hasta biliyorum ama yine de üzülüyorum vs vs

biraz önce annem aramıs bugun ilçeden merkeze hastaneye geldiler anneme de soğuk soğuk konusmus kapatmıs telefonu nişanlım ilk baslarda demişti sürekli aramak konusmak zorunda deilsin die ama ben aradım mutlu oluo kadın die.. bazen cok üzülüyorum ona ama bazen benim de sınırlarımı aşıo cıldırıyorum

hasta olduğu biliniyor sonuçta..o şekilde kabul ediceksiniz..tamam doğru söylüyorsun diceksin..
hergün ara 1-2 dk ayır nolcakki...unutma şuan sağlıklı olabiliriz ama 1 dakika sonra ne olacağımızı Allah bilir..

aramaya calısıyorum hatta arıyorum ama hastalıgının arttıgı dönemlerde cok ters konusuyor sanki rahatsız ediyomusum sanıyorum

Benim kayınvalidem de yıllardır tedavi görür. Bazı şeyleri duyma görme. Insanlık hali olabilir. Elin aradaki dengeyi sağlamalı. 5 düşün 1 Konuş kayınvalide ile. Ne zaman neye alınacağı belli olmuyor çünkü. Yuvarlak laflar et. Zor gibi gelebilir yazdıklarım ama zamanla rutine bağlarsın

inş alışırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…