- Konu Sahibi mahpeyker34
ya şimdi hassas bir konu tabi herkes hasta lafını duyunca olaya duygusal yaklasıyor.....benım de basıma böle bır olay geldı aynısı olmasa da benzer,o yüzden ben şöyle dusunuyorum.sen arkadasın için çok önemli olmalısın ki bu kadar tavır yapmış önemsız bırı olsan salllamazdı dıye dusunuyorum...diğer yandan 1-2 gun sadece dgune katılıp gerı dönebılırdın...sonucta tatıle gıtmıyorsun....hergun hastaneye gıdıp orda beklıyorsan bılemem tabi....okuduguma göre pek öylede değil galıba, senın ıcın yol uzunlugu da bıraz etken olmus gıbı gelıyor...düğün hazırlıgı çok streslı bır surec zaten ınsan yapmadıklarını yapıyor,e byle bır zaman da da ınsan en sevdıklerını yanında görmek ıstıyor.
bence bana önem vermesinden dolayı değilde bencillikten kaynaklı bir durum. 7 mesafede bir yer olması önemli değil. isterse alt katımda oturan biri olsun ama şu var amcam sonuçta yani babamın kardeşi bir yere giderken elbette ya babanızdan yada annenizden izin alırsınız. ee babam kendi kardeşinin durumuna üzülüyor zaten. babamın üzüntüsü varken nasıl karşısına geçipte ben düğüne gidebilirmiyim diye sorabilirdim ki. ben soramadım isterse ömürlük arkdaşım olsun bence aile arkdaştan her zaman öndedir benim için. maalesef benim arkdaş diye sıfatlandırdığım insan neyin öncelikli olduğunu bilemeyecek kadar anlayışsız.