- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Annem yiğenime baktığı için onlarda kalamazlarda diğer akrabalarım çağırdı ama hastaneyi değiştirmek istemiyor çok güveniyormuş dilimle yeter artık diyemiyorum desem mi ki yoksa annemin arayıp onları demesi mi uygun olur çocuklar çok bunalmışlar falan diyeAnnen arayıp 1 hafta da bizde kalın dese görümcesine
Otelde kalmaları maddi olarak daha pahalıya patlar atiyorum aylık ev kirası 750 ise otelde günlük en az 200 tl olur.Evin kirasını verene kadar bi otelde de kalabilirler aslında ama insan başına gelmeden anlamıyo bu tarz şeyleri.. kendilerinin bi çıkar yol bulmaları lazım aslında. Eşinize de maşallah anlayışlı bi adammış..
Allah size kolaylıklar onlara da şifalar versin inşallah..
Annem yiğenime baktığı için onlarda kalamazlarda diğer akrabalarım çağırdı ama hastaneyi değiştirmek istemiyor çok güveniyormuş dilimle yeter artık diyemiyorum desem mi ki yoksa annemin arayıp onları demesi mi uygun olur çocuklar çok bunalmışlar falan diye
Saolun başta süreç çok kısa gibiydi ama sanırım çok uzayacakAnladım zor bir durum gercekten.Esiniz ne diyor bu duruma? Şu ana kadar yaptiklariniza minnettar kalmalilar elbette sizin de psikolojiniz önemli.Az bir süre kaldiysa tedavisine dayanin ama cok yolu var derseniz ve daha da kötülesecekse sizi de cok zor günler bekliyor olacak.Ben biraz daha dayanin derim...Eşiniz ve sizin güzel kalbinizi kutluyorum.Allah acil sifalar versin.
Bi daire de kiralayabilirler. 1 artı 1 yeterli onlar için. Zaten yemeği dışardan yerlerkoku muhabbetinden dolayı. Çoluk çocuk taşınıcaklar ya da. Biraz karşı tarafı da düşünmek lazım.. evliliklerinde pürüze sebep olucaklar bu gidişle..Otelde kalmaları maddi olarak daha pahalıya patlar atiyorum aylık ev kirası 750 ise otelde günlük en az 200 tl olur.
Bi daire de kiralayabilirler. 1 artı 1 yeterli onlar için. Zaten yemeği dışardan yerlerkoku muhabbetinden dolayı. Çoluk çocuk taşınıcaklar ya da. Biraz karşı tarafı da düşünmek lazım.. evliliklerinde pürüze sebep olucaklar bu gidişle..
Napsın kadın o da yük olduğunu düşünmüş ve bz de size yük oluyoruz demiş kendisi de bu durumdan rahatsız. Sizin bunu hissettirmemeniz gerekirdi.Hanımlar iyi geceler...halamın kocası kanser olduğu için bizim bulunduğumuz şehirde tedavi görmeye başladı..başta kemoterapi yapıldığı gibi uçağa atlar gideriz modundaydılar kemoterapiden kemoterapiye bizim evde kalacaklardı ama iş bu şekilde olmadı 2 aydır bizde kalıyorlar ve kemoterapiden sonra radyoterapi görecekmiş 4-5 ay daha burdayız dediler ..akraba olunca bişey diyemedik hatta odamızı verdik daha rahat etsinler diye biz salonda yatıyoruz eşimle...hastanın durumuda kötü onada çok üzülüyorum sabredelim diyorum ama çok bunaldım her gün hastaneye götürüyorum serum yapıyorlar eve geliyoruz halam sürekli mutsuz ağlıyor ...hastaya herşey kokuyor bugün artık mutfakta yemek yapmasan balkonda tüpte yapsan yemeği burnuna çok kokuyormuş dedi halam hava çok soguk üşütürüm dedim evde yemek pişmek zorunda siz acaba Annenlerin evine mi gitseniz dedim orası 3 katlı bir katta yemek pişmez koku olmaz falan diye bu dediğime çok bozuldu halam ve ağladı yine en iyi doktorlar işte sizin şehrinizde ama bi konuşayım eniştenle bende size yük olduğumuzu biliyorum gibi seyler dedi akşam ise kiranızı biz ödesek burda kalsak teklifi ile geldiler bende kesinlikle olmaz ne kadar isterseniz o kadar kalın akrabayız dedim ve dediğime çok pişmanım ...nasıl geçecek günler bilmiyorum ne önerirsiniz ? Annemlerde kalmalarını çok gereksiz buluyor ama onlarda bişey söyleyemiyorlar ..siz olsanız ne yapardınız ?
Sizin onların yük olduğunu hissettirmemeniz gerekirdi. Kanser hastası enişteniz (halanızın kocası)var destek olacağınıza köstek olmayın.Hanımlar iyi geceler...halamın kocası kanser olduğu için bizim bulunduğumuz şehirde tedavi görmeye başladı..başta kemoterapi yapıldığı gibi uçağa atlar gideriz modundaydılar kemoterapiden kemoterapiye bizim evde kalacaklardı ama iş bu şekilde olmadı 2 aydır bizde kalıyorlar ve kemoterapiden sonra radyoterapi görecekmiş 4-5 ay daha burdayız dediler ..akraba olunca bişey diyemedik hatta odamızı verdik daha rahat etsinler diye biz salonda yatıyoruz eşimle...hastanın durumuda kötü onada çok üzülüyorum sabredelim diyorum ama çok bunaldım her gün hastaneye götürüyorum serum yapıyorlar eve geliyoruz halam sürekli mutsuz ağlıyor ...hastaya herşey kokuyor bugün artık mutfakta yemek yapmasan balkonda tüpte yapsan yemeği burnuna çok kokuyormuş dedi halam hava çok soguk üşütürüm dedim evde yemek pişmek zorunda siz acaba Annenlerin evine mi gitseniz dedim orası 3 katlı bir katta yemek pişmez koku olmaz falan diye bu dediğime çok bozuldu halam ve ağladı yine en iyi doktorlar işte sizin şehrinizde ama bi konuşayım eniştenle bende size yük olduğumuzu biliyorum gibi seyler dedi akşam ise kiranızı biz ödesek burda kalsak teklifi ile geldiler bende kesinlikle olmaz ne kadar isterseniz o kadar kalın akrabayız dedim ve dediğime çok pişmanım ...nasıl geçecek günler bilmiyorum ne önerirsiniz ? Annemlerde kalmalarını çok gereksiz buluyor ama onlarda bişey söyleyemiyorlar ..siz olsanız ne yapardınız ?
Annem yiğenime baktığı için onlarda kalamazlarda diğer akrabalarım çağırdı ama hastaneyi değiştirmek istemiyor çok güveniyormuş dilimle yeter artık diyemiyorum desem mi ki yoksa annemin arayıp onları demesi mi uygun olur çocuklar çok bunalmışlar falan diye
Evde hijyen önemli bağışıklıkları çok düşük küçük çocukta olmaması lazım canlı aşı bile kanser hastasını etkiliyor Amcam 1 yıl artvin den İstanbul’a gelip terapi gördü çünkü yakın çevresinde onkoloji hastanesi yoktu ve burda ki doktorlar branşların da en iyileriydiFarklı şehirdeki akrabalarmıza radyoterapi sürecinde gitse diyorum ama sonra ölürse bişey olursa vicdan azabı yaparmıyım yada sizin oradaki hastaneye gitse iyileşirdi Ölmezdi derler mi diye ...eşiminde sabrının tükendiğinide hissediyorum ortada kaldım
Köstek oldugunu sanmiyorum konu sahibi 2 ay sabretmis ve agirlamis.kolay mi evde hasta ortaminda bulunmak ve yasamak.onlari agirlamak.anasi degil babasi degil bana kalirsa mecburda degil.ama son derece iyi niyetliler.kizin duzeni bozulmasin diye dusunup bir çaresine bakabilseler iyi olur.Caresizlerse Allah onlarin da yardimcisi olsun.Napsın kadın o da yük olduğunu düşünmüş ve bz de size yük oluyoruz demiş kendisi de bu durumdan rahatsız. Sizin bunu hissettirmemeniz gerekirdi.
Sizin onların yük olduğunu hissettirmemeniz gerekirdi. Kanser hastası enişteniz (halanızın kocası)var destek olacağınıza köstek olmayın.
Hastalık başka bi durum.. eğer konu sahibinin eşi rahatsız olmasa bu durumdan evet sıkıntılar karşı tarafa yansıtılmadan idare edin derdim ama eş rahatsız ve bu evliliklerinde huzursuzluğa sebep olur.Evet yada ev tutsalar
Zor yahu
Bizde haftanın 2 günü 140 km gidiyorum
Dayım, teyzem orda
Ama kalmam ne gerek var
Başkasını rahatsız etmeye
Bilmiyorum canım
daha ne kadar ordalar ?
Valla biz rahatsiz ederiz diye
Günlük bile gitmiyoruz akrabalara
Düşünmesi gerek karşı tarafın
Maddi sorunları yoksa apart oda vs . .
Zor
Allah sizden razı olsun. Kimse bu kadarını yapmaz. Ben size bizim akrabanın yaşadıklarını anlatsam içiniz acır. Az daha sabredin bence. Belki halanız bir çözüm bulur. Enişteye bir şey olursa keşke dersiniz. Böyle durumlarda kanser hasta ve yakınları biraz bencillik yapabiliyor. Yaşadıkları kolay değil, ne hissettiklerini bilemeyiz.
Allah kolaylik
Allah sizden razı olsun. Kimse bu kadarını yapmaz. Ben size bizim akrabanın yaşadıklarını anlatsam içiniz acır. Az daha sabredin bence. Belki halanız bir çözüm bulur. Enişteye bir şey olursa keşke dersiniz. Böyle durumlarda kanser hasta ve yakınları biraz bencillik yapabiliyor. Yaşadıkları kolay değil, ne hissettiklerini bilemeyiz.
Evet çok zor bir durumHastalık başka bi durum.. eğer konu sahibinin eşi rahatsız olmasa bu durumdan evet sıkıntılar karşı tarafa yansıtılmadan idare edin derdim ama eş rahatsız ve bu evliliklerinde huzursuzluğa sebep olur.
Kanser zor bi hastalık.. herkesin bi imtihanı var 1 sene sıkın dişinizi katlanın kazanan siz olun demek istiyorum ama..
Aması var işte.. annem ve babamdan biliyorum.. anneannecim rahmetli ağır hastalık geçirdi ve 3 evladından sadece yanında olan bi annemdi.. 4 yıl annem baktı biz küçüktük. Annemler genç.. ve babam karşı tarafa bi şey yansıtmaz içten içe anbemi yerdi.. araları o dönem açıldı annem çöktü yaşlandı arada kalmaktan.. düzene girmeleri yıllar aldı..
Yaşayan bilir o yüzden 2 taraflı düşünüyorum.. ve Allah inşallah 2 taraf için de kimse kırılmadan hayırla neticelendirir bu durumu inşallah..
Farklı şehirdeki akrabalarmıza radyoterapi sürecinde gitse diyorum ama sonra ölürse bişey olursa vicdan azabı yaparmıyım yada sizin oradaki hastaneye gitse iyileşirdi Ölmezdi derler mi diye ...eşiminde sabrının tükendiğinide hissediyorum ortada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?