Hasta misafir sorununa çözüm ?

Annen arayıp 1 hafta da bizde kalın dese görümcesine
Annem yiğenime baktığı için onlarda kalamazlarda diğer akrabalarım çağırdı ama hastaneyi değiştirmek istemiyor çok güveniyormuş dilimle yeter artık diyemiyorum desem mi ki yoksa annemin arayıp onları demesi mi uygun olur çocuklar çok bunalmışlar falan diye

Otelde kalmaları maddi olarak daha pahalıya patlar atiyorum aylık ev kirası 750 ise otelde günlük en az 200 tl olur.

Allah sizden razı olsun. Kimse bu kadarını yapmaz. Ben size bizim akrabanın yaşadıklarını anlatsam içiniz acır. Az daha sabredin bence. Belki halanız bir çözüm bulur. Enişteye bir şey olursa keşke dersiniz. Böyle durumlarda kanser hasta ve yakınları biraz bencillik yapabiliyor. Yaşadıkları kolay değil, ne hissettiklerini bilemeyiz.

Bilmiyorum canım
daha ne kadar ordalar ?

Valla biz rahatsiz ederiz diye
Günlük bile gitmiyoruz akrabalara

Düşünmesi gerek karşı tarafın
Maddi sorunları yoksa apart oda vs . .
Zor

Saolun başta süreç çok kısa gibiydi ama sanırım çok uzayacak

Otelde kalmaları maddi olarak daha pahalıya patlar atiyorum aylık ev kirası 750 ise otelde günlük en az 200 tl olur.
Bi daire de kiralayabilirler. 1 artı 1 yeterli onlar için. Zaten yemeği dışardan yerlerkoku muhabbetinden dolayı. Çoluk çocuk taşınıcaklar ya da. Biraz karşı tarafı da düşünmek lazım.. evliliklerinde pürüze sebep olucaklar bu gidişle..

Ay ne kadar zor bir durum ya.

Hastaneden memnunlar diye baska sehre gitmek istmeiyorlar tabi hakli olarak.

Eee siz de bunaldiniz.

Valla ne desen bilemedim.

Imtihaniniz bu sizin.

Biraz sabir edin bakalim.
Bekleyin

Allah kolaylik, enisteye sifa versin cok zor bir durum. bari siz bol bol disari cikmaya calisin. yada siz annenlerde kalin bi kac gün. o üzgün ortamdan cikmis olursunuz hem.

Evet yada ev tutsalar
Zor yahu
Bizde haftanın 2 günü 140 km gidiyorum
Dayım, teyzem orda
Ama kalmam ne gerek var
Başkasını rahatsız etmeye

Napsın kadın o da yük olduğunu düşünmüş ve bz de size yük oluyoruz demiş kendisi de bu durumdan rahatsız. Sizin bunu hissettirmemeniz gerekirdi.
Sizin onların yük olduğunu hissettirmemeniz gerekirdi. Kanser hastası enişteniz (halanızın kocası)var destek olacağınıza köstek olmayın.

çok zor durumunuz, Allah kolaylık versin
yakın zamanda çok yakın arkadaşımın eşi kanser tedavisi gördü
doktor ve hastane gerçekten çok önemli onlar için
her kemoterapiden sonra çok sancılı bir dönem oluyor
maddi olarak da sarsılıyorlar, ne kadar sigortalı da olsalar maddi külfeti oluyor
otel veya apart çok doğru gelmedi bana çünkü kemoterapide hijyen çok önemli, oralarda hijyeni sağlamak zor
ve evet maalesef kokulara çok duyarlı oluyorlar
Allah kimseye yaşatmasın, halanın eşine de bir an önce şifa versin inşallah
ben olsam dayanmaya çalışırdım, ama başa gelmeden söylemek kolay tabi

Evde hijyen önemli bağışıklıkları çok düşük küçük çocukta olmaması lazım canlı aşı bile kanser hastasını etkiliyor Amcam 1 yıl artvin den İstanbul’a gelip terapi gördü çünkü yakın çevresinde onkoloji hastanesi yoktu ve burda ki doktorlar branşların da en iyileriydi

Allah eşinden de senden de binlere razı olsun yaptığınız iyiliğin bedeli asla ödenmez ne guzel kalpli insanlarsınız yani iste gerçek akraba sizin gibi insanlar ınsallah eniştemiz de bir an önce sağlığına kavuşur Allah şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin inşallah

Köstek oldugunu sanmiyorum konu sahibi 2 ay sabretmis ve agirlamis.kolay mi evde hasta ortaminda bulunmak ve yasamak.onlari agirlamak.anasi degil babasi degil bana kalirsa mecburda degil.ama son derece iyi niyetliler.kizin duzeni bozulmasin diye dusunup bir çaresine bakabilseler iyi olur.Caresizlerse Allah onlarin da yardimcisi olsun.

Evet yada ev tutsalar
Zor yahu
Bizde haftanın 2 günü 140 km gidiyorum
Dayım, teyzem orda
Ama kalmam ne gerek var
Başkasını rahatsız etmeye
Hastalık başka bi durum.. eğer konu sahibinin eşi rahatsız olmasa bu durumdan evet sıkıntılar karşı tarafa yansıtılmadan idare edin derdim ama eş rahatsız ve bu evliliklerinde huzursuzluğa sebep olur.

Kanser zor bi hastalık.. herkesin bi imtihanı var 1 sene sıkın dişinizi katlanın kazanan siz olun demek istiyorum ama..

Aması var işte.. annem ve babamdan biliyorum.. anneannecim rahmetli ağır hastalık geçirdi ve 3 evladından sadece yanında olan bi annemdi.. 4 yıl annem baktı biz küçüktük. Annemler genç.. ve babam karşı tarafa bi şey yansıtmaz içten içe annemi yerdi.. araları o dönem açıldı annem çöktü yaşlandı arada kalmaktan.. düzene girmeleri yıllar aldı..

Yaşayan bilir o yüzden 2 taraflı düşünüyorum.. ve Allah 2 taraf için de kimse kırılmadan hayırla neticelendirir bu durumu inşallah..

Teyzemin kizinin kulaginda sorun vardi, ameliyat olcakti. Ablamlarda kaldilar, ablam en iyi doktora goturdu, kiz ameliyat oldu, 1 ay kaldilar ablamlarda. Teyzem hala konusuyo bizi iyi doktora goturmedi filan diye. Tesekkuru gectim arkasindan konusuyo. İnsanlara yardim etmek sevaptir ama anlayana. Halaniz dogru yapmiyo, kac aydir sizin evinizde, kira parasi verelim demesi ayip zaten. Onu diyceyine ilk gunden kira bulup oraya taşinsalardi. Her neyse, halanizin kocasi da zor durumda, ALLAH yardimcisi olsun ...

maddi durumları fena değildi diye biliyorum ama bu durumdan çalışmayı bıraktı özel hastane falan sanırım çokta iyi değiller gibi ... halam bizde kaldığı için artık mutsuz gibi ağlıyor sürekli size yük oluyoruz diye ama farklı gitme icraatları Yok ne yapayım ölse böyle çekeceğine diyor deme öyle duyar yanlış anlar diyorum hep onları mutlu etme durumu içindeyim ama kendimi eşimi çok ihmal ettim ..eşim onlar iyileşip gidecek biz hasta olucaz diyor... açık açık konuşsam mı bilmiyorum
Bilmiyorum canım
daha ne kadar ordalar ?

Valla biz rahatsiz ederiz diye
Günlük bile gitmiyoruz akrabalara

Düşünmesi gerek karşı tarafın
Maddi sorunları yoksa apart oda vs . .
Zor

Evet çok zor bir durum
İki tarafa da hak veriyorum

Çok zor bir durum da madem kirayı vermeyi teklif ettiler, hastane yakınlarında eşyalı evler olur, onlardan tutsunlar. Yerleşmeden önce de güzel bir temizlensin ev. Mis gibi, herkes rahat etsin. Hani hasta adam git demek de olmaz. Odanızı vererek hata etmişsiniz bence ya. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…